Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 450

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μεγάλα Μεγέθη σε Ανδρικά Ρούχα

1298 styles.

Ανδρικά Ρούχα σε Μεγάλα Μεγέθη

Το να βρεις μεγάλα μεγέθη στο κολάν, στο t-shirt, στη ζακέτα, στο φούτερ και ό,τι άλλο επιθυμείς να φορέσεις, δεν είναι πλέον δύσκολη υπόθεση! To No1 e-shop αθλητικών έφερε για 'σένα την Plus Size Collection, για να βρεις ό,τι σου αρέσει και να κάνεις level-up στις εμφανίσεις σου! Διάλεξε

Διάλεξε Αυτό που σου Ταιριάζει

Ανακάλυψε μοντέρνα plus size ρούχα για γυναίκες είτε για τις βόλτες σου, είτε για γυμναστήριο ή για το τρέξιμο και μη κολλάς πουθενά! Επίλεξε την εφαρμογή που σου βολεύει περισσότερο μεταξύ κανονικής, χαλαρής ή στενής για να νιώθεις απόλυτη άνεση σε ό,τι κι αν κάνεις. Με υφάσματα όπως βαμβάκι, φλις, πολυεστέρα, βισκόζη και ελαστάν, στο cosmossport.gr θα βρεις ανδρικά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη με το ύφασμα που σου αρέσει καλύτερα.

Top Brands σε Plus Size Ανδρικά Ρούχα

Επίλεξε ανδρικά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη όπως t-shirts, κολάν, ζακέτες, μπουφάν, hoodies, σορτς, φορέματα, αθλητικά σουτιέν, και πολλά άλλα από τα Κορυφαία Brands Nike και adidas Performance και από πολλά σχέδια και χρώματα όπως ροζ, μαύρο, πράσινο, γκρι, φούξια, μπορντώ και πολλά άλλα!

Διάλεξε Top Ανδρικά Ρούχα σε Μεγάλα Μεγέθη στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα ολόκληρη τη ανδρικά συλλογή από ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.