ASICS Platinum Pack Παπούτσια

Asics Platinum Pack Παπούτσια

Βρες Asics Platinum Pack Παπούτσια για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά. Απόλαυσε τα καθημερινά σου runs και αναβάθμισε τις επιδόσεις σου στους αγώνες δρόμου με ένα ζευγάρι running παπούτσια από τη συλλογή Platinum της Asics. Γνώρισε προηγμένες τεχνολογίες για δρομείς όλων των επιπέδων, αρχάριους και προχωρημένους. Τεχνολογία GEL για αντικραδασμική προστασία και άνετη εφαρμογή, σύστημα Trusstic για σταθερότητα σε κάθε βήμα, σχεδιασμός AHAR Plus για ανθεκτικότητα κα.

  

Ανακάλυψε Ανδρικά και Γυναικεία Παπούτσια Τρεξίματος Asics Platinum Pack σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.