adidas x Rich Mnisi

adidas x Rich Mnisi

Βρες adidas x Rich Mnisi Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ για Γυναίκες και αναβάθμισε τις sporty και casual εμφανίσεις σου. Αυτή η συλλογή αθλητικών ρούχων, παπουτσιών και streetwear, sneakers αποτελεί γέννημα της συνεργασίας του Νοτιοαφρικανού σχεδιαστή Rich Mnisi και της adidas και ήρθε για να δώσει χρώμα και χαρακτήρα σε κάθε σου look. Ο Rich Mnisi μέσα από τα πολύχρωμα σχέδιά του τιμά την αφρικάνική παράδοση και την κληρονομία του, προσαρμόζοντάς τα στις σύγχρονες τάσεις της μόδας, δίνοντάς τους μια pop art πινελιά. Διάλεξε το αγαπημένο σου στιλ είτε προτιμάς τη γυμναστική και το αθλητικό ντύσιμο είτε τις casual εμφανίσεις και το lifestyle chic. 

  

Ανακάλυψε Γυναικεία Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ adidas x Rich Mnisi σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μεγέθη (Regular και Plus Size) στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.