Nike SuperRep 3 Παπούτσια

Nike SuperRep 3 Παπούτσια

Βρες Nike SuperRep 3 Παπούτσια για Άνδρες και Γυναίκες. Προπονήσου σκληρά και αύξησε τις επιδόσεις σου έχοντας τον καλύτερο σύμμαχο, τα training παπούτσια Nike SuperRep 3. Ανανεωμένα μέλη της συλλογής Nike SuperRep, αυτά τα παπούτσια υπόσχονται να σου προσφέρουν σταθερότητα και άνεση στο γυμναστήριο. Το φουτουριστικό design τους συμπληρώνει μοναδικά τις προηγμένες τεχνολογίες του σχεδιασμού τους και σου προσφέρει μοναδικές αθλητικές εμφανίσεις. Οι προπονήσεις HIIT δε θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες, δοκίμασε τα σήμερα!

Ανακάλυψε Ανδρικά και Γυναικεία Παπούτσια για Προπόνηση Nike SuperRep 3 σε ποικιλία από μεγέθη και χρώματα στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.