Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

17 176

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Cargo Shorts και Παντελόνια

304 styles.
από 9

Ανδρικά Cargo Παντελόνια και Σορτς

Στο Cosmossport.gr θα βρεις ξεχωριστή γκάμα από ανδρικά σορτς και παντελόνια cargo σε πολλά μεγέθη και στυλ. Ανακάλυψε ανδρικά παντελόνια cargo και μείνε ήσυχος ότι δεν θα ξεχάσεις ποτέ ξανά όλα τα απαραίτητα μικρό αντικείμενά σου! Δώσε extra bonus style στο look σε κάθε σου έξοδο ή βόλτα, επιλέγοντας ένα ανδρικό cargo σορτς ή παντελόνι και βρες το ιδανικό χρώμα και μέγεθος που σου ταιριάζει, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και φυσικά, με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Θα βρω Cargo Shorts στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις ανδρικά cargo shorts για κάθε style. Βρες cargo σορτς ανδρικά σε μήκος πάνω από το γόνατο ή κάτω από το γόνατο, με μεγάλες πολλαπλές τσέπες όπου θα χορέσουν με άνεση τα μικρά σου αντικείμενα και θα δώσουν extra bonus style στο outfit σου. Ένα ανδρικό cargo shorts μπορεί να φορεθεί από το πρωί, μέχρι το βράδυ για το casual και το lifestyle σου.

Τι στιλ σε ανδρικά cargo παντελόνια να επιλέξω;

Τα ανδρικά cargo παντελόνια έχουν διάφορα στυλ και εκδοχές που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ και τις ανάγκες σου. Στο Cosmossport.gr, θα βρεις cargo παντελόνια ανδρικά σε κλασσικό στυλ με κανονική εφαρμογή, τα οποία είναι πρακτικά και λειτουργικά. Επίσης θα βρεις slim fit cargo παντελόνια που προσδίδουν ένα σύγχρονο στυλ, κολακεύοντας ταυτόχρονα τη σιλουέτα σου. Έπειτα μπορείς να βρεις ελαστικά cargo παντελόνια με ελαστικό ύφασμα που προσφέρουν άνεση και ευελιξία κινήσεων. Επίλεξε το ιδανικό cargo που σου ταιριάζει μέσα από τη συλλογή μας και ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου.

Τι εφαρμογή έχουν τα cargo shorts;

Τα cargo σορτς είναι μια must have επιλογή για εσένα που θέλεις άνεση και λειτουργικότητα. Η εφαρμογή των cargo shorts διαφέρει ανάλογα με το στυλ που θα επιλέξεις. Μέσα από τη συλλογή μας μπορείς να βρεις cargo σορτς με κανονική εφαρμογή, που είναι ιδανικά για τις καθημερινές σου δραστηριότητες, cargo σορτς με χαλαρή εφαρμογή που είναι must για τις μέρες που θέλεις άνετη και χαλαρή αίσθηση και με cargo σορτς με στενή εφαρμογή που κολακεύουν τη σιλουέτα σου. Η επιλογή είναι δική σου! Για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και στο μέγεθος, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών μας.

Ποια είναι τα υλικά κατασκευής των cargo παντελόνιων;

Τα cargo παντελόνια κατασκευάζονται συνήθως από διάφορα υλικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κατασκευαστή και την προοριζόμενη χρήση τους. Ορισμένα από τα κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τα βαμβακερά που προσφέρουν διαπνέουσα αίσθηση και ευκινησία, τα πολυεστερικά που προσφέρουν ανάλαφρη αίσθηση και είναι must για τις εξωτερικές σου δραστηριότητες και από συνθετικά υφάσματα. Επίσης θα βρεις cargo παντελόνια από sustainable υλικά που συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Διάλεξε την υφή και τη κατασκευή που σου ταιριάζει, μόνο από το Cosmossport.gr, το No1 online store!

Διάλεξε Ανδρικά Παντελόνια στο Χρώμα που προτιμάς!

Ανδρικά Μαύρα Παντελόνια Ανδρικά Λευκά Παντελόνια 

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.