Βαλίτσες Καμπίνας και Τσάντες Ταξιδιού Γυναικείες

Γυναικείες Τσάντες Ταξιδίου και Βαλίτσες

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι ή μια σύντομη απόδραση; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο Cosmossport.gr, το No1 online store, για να διαλέξει την κατάλληλη χειραποσκευή - τσάντα ταξιδίου! Εδώ θα βρεις βαλίτσες, βαλίτσες καμπίνας, τσάντες ταξιδίου και σακ βουαγιάζ, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε κορυφαία Brands, στις πιο Ανταγωνιστικές Τιμές! Ανακάλυψέ τα online ή στα καταστήματα Cosmos Sport!

Τι γυναικείες τσάντες ταξιδιού & βαλίτσες θα βρω στο Cosmosssport.gr;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις γυναικείες τσάντες ταξιδιού & βαλίτσες για κάθε απόδρασή σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις γυναικείες βαλίτσες για να μεταφέρεις τα πράγματά σου με ασφάλεια, είτε με το πλοίο, το λεωφορείο, το τρένο ή το αεροπλάνο. Ταυτόχρονα θα εντοπίσεις, γυναικείες mini βαλίτσες καμπίνας που είναι κατάλληλες για χειραποσκευή στο ντουλάπι του αεροπλάνου στα πιο elegant σχέδια.

Θα βρω γυναικεία travel bag / χειραποσκευή για το αεροπλάνο;

Για εσένα που θέλεις να ταξιδεύσεις με άνεση και ψάχνεις την ιδανική γυναικεία τσάντα ταξιδιού για αεροπλάνο, δεν έχεις παρά να ψάξεις μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr την ιδανική. Βρες την κατάλληλη γυναικεία βαλίτσα καμπίνας σε διαστάσεις 55 x 40 x 20 / 40 x 20 x 25 cm και βίωσε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία με στυλ.

Πως να διαλέξω την κατάλληλη γυναικεία βαλίτσα για ταξίδια;

Διάλεξε μέσα από το Cosmossport.gr την κατάλληλη γυναικεία βαλίτσα για τα ταξίδια σου. Για το αεροπλάνο θα χρειαστείς μια γυναικεία βαλίτσα αεροπλάνου που να χωράει έως 32 κιλά, ενώ εάν θέλεις να την έχεις ως χειραποσκευή, τότε δεν έχεις παρά να βρεις γυναικεία βαλίτσα καμπίνας με τις κατάλληλες διαστάσεις. Για εσένα που ταξιδεύεις με πλοίο ή τρένο, μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία βαλίτσα με XL διαστάσεις που να χωράει άνετα τον εξοπλισμό σου. Ωστόσο για εσένα που ταξιδεύεις με μηχανή ή αμάξι και θέλεις μια πρακτική τσάντα ταξιδιού γυναικεία, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μια άνετη duffel ταξιδιού με ρυθμιζόμενους ιμάντες.

Πως θα μετρήσεις τις διαστάσεις της βαλίτσας σου;

Για εσένα που θέλεις να ταξιδέψεις με αεροπλάνο και σκέφτεσαι πως η βαλίτσα σου να αναταποκρίνεται στις διαστάσεις της κάθε αεροπορικής εταιρείας, σου έχουμε μερικά tips. Αρχικά καλό θα ήταν να ψάξεις τις απαιτούμενες διαστάσεις της αεροπορικής που θα ταξιδέψεις. Έπειτα μέτρησε το ύψος και το πλάτος της βαλίτσας, έχοντας υπολογίσει φυσικά τα ροδάκια, αλλά και τα χερούλια. Πέρα από τις διαστάσεις για την τσάντα ταξιδιού σου πρέπει να έχεις στο νου σου ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τα απαιτούμενα κιλά της χειραποσκευής.

Ποιες είναι οι κατάλληλες διαστάσεις και το βάρος για την χειραποσκευή;

Η επιτρεπόμενες διαστάσεις & το βάρος για την χειραποσκευή σου, διαφέρουν ανάλογα την αεροπορική εταιρεία. Το σύνηθες μέτρο για τις διαστάσεις είναι 40 x 20 x 25 cm και 8 κιλά. Όμως θα βρεις αεροπορικές εταιρείες που επιτρέπουν διαστάσεις χειραποσκευής όπως 56 x 45 x 25 cm και 8 κιλά, 55 x 40 x 20 cm και 8 κιλά, 55 x 40 x 23 cm και 8 κιλά, 55 x 40 x 20 cm και 10 κιλά, 45 x 35 x 20 cm και 3 κιλά, 45 x 35 x 20 cm και 3 κιλά, 50 x 35 x 20 cm και 7 κιλά και άλλες. Επομένως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την αεροπορική εταιρεία για πληροφορίες σχετικά με το βάρος και τις διαστάσεις της χειραποσκευής.

Ποια είναι η διαφορά από τις σκληρές βαλίτσες και τις υφασμάτινες βαλίτσες;

Οι διαφορές στις σκληρές και τις υφασμάτινες βαλίτσες είναι κυρίως ως προς το υλικό κατασκευή τους. Οι υφασμάτινες βαλίτσες είναι πιο ελαφριές και συνήθως πιο οικονομικές. Από την άλλη οι σκληρές βαλίτσες είναι πιο βαριές στην μεταφορά, αλλά και πιο ανθεκτικές στην υγρασία με μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια για μεταφορά εύθραστων αντικειμένων, όμως τείνονυ να είναι και πιο ακριβές.

Πως να καθαρίσω την βαλίτσα μου;

Καθάρισε την βαλίτσα σου από έξω προς τα μέσα. Αρχικά εάν η βαλίτσα σου διαθέτει σκληρή εξωτερική επιφάνεια , μπορείς με ένα αντισηπτικό να περάσεις καλά όλη την επιφάνεια και να επιμείνεις τα χερούλια. Επίσης μπορείς να αραιώσεις οινόπνευμα με νερό και με ένα πανί να καθαρίσεις το εξωτερικό. Εάν η βαλίτσα σου είναι υφασμάτινη, μπορείς να ένα ήπιο σαπούνι και νερό να καθαρίσεις την βαλίτσα σου επιμένοντας στα σημεία που έχει λεκέδες. Αφού καθαρίσεις το εξωτερικό της βαλίτσας, καθάρισε το εσωτερικό της με ένα ήπιο απορρυπαντικό και νερό και άφησέ την να στεγνώσει με φυσικό τρόπο. Απόφυγε την χλωρίνη και τα βαριά καθαριστικά διότι υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψεις την βαλίτσα.

Τι χρώματα θα βρω σε βαλίτσες και τσάντες χειραποσκευής;

Ανακάλυψε μέσα από το Cosmossport.gr την ιδανική βαλίτσα και τσάντα χειραποσκευής για γυναίκες μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων όπως γκρι, καφέ, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί & ροζ. Βρες λοιπόν το ιδανικό γυναικείο Sac Voyage & Τσάντες ταξιδιού και ταξίδεψε με απόλυτο στυλ!

Τι Brands υπάρχουν για βαλίτσες καμπίνας & τσάντες ταξιδιου;

Βρες στο Cosmossport.gr γυναικείες βαλίτσες καμπίνας & τσάντες ταξιδιού στις καλύτερες τιμές & μέσα από τα αγαπημένα σου brands όπως adidas Performance, Nike, Under Armour, THE NORTH FACE, Herschel, Lacoste, Rains & YETI και ετοιμάσου για νέα ταξίδια & προορισμούς.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.