Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 450

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Μπουφάν

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Μπουφάν

337 styles.

Μπουφάν Γυναικεία

Κρυώνεις και ψάχνεις αποτελεσματικούς τρόπους να ζεσταθείς χωρίς να χάνεις το στυλ σου; Τότε ένα γυναικείο μπουφάν ή ένα γυναικείο τζάκετ είναι must για την χειμερινή και φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου. Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια πλούσια συλλογή από γυναικεία μπουφάν σε διάφορα styles και χρώματα, για τις casual, urban εμφανίσεις σου ή ακόμα και για τις προπονήσεις σου. Βρες γυναικεία μπουφάν αθλητικά, casual, lifestyle και άλλα στυλ σε μοναδική ποικιλία και προσφορές από κορυφαία brands.

Γυναικεία Μπουφάν για κάθε Στυλ

Αν χρειάζεσαι ένα μπουφάν για την προπόνησή σου ή τις outdoor δραστηριότητες σου δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα γυναικείο αντιανεμικό μπουφάν - ειδικά αν θέλεις να προπονείσαι φορώντας το - ή μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ενισχυμένο γυναικείο μπουφάν puffer που θα σε καλύψει από το κρύο μετά ή πριν την προπόνηση. Αν θέλεις ένα μπουφάν για το καθημερινό σου urban style, σίγουρα θα λατρέψεις τα παρκά ή τα bomber μπουφάν που θα χαρίσουν προστασία από το κρύο, σε μακρύ ή κανονικό μήκος, προσδίδοντας κομψό στυλ. Αν δεν κάνει τόσο κρύο και δε θες ένα βαρύ μπουφάν η τέλεια επιλογή είναι ένα αμάνικο μπουφάν ή ένα denim jacket που θα σου δώσει την απαραίτητη ζεστασιά, τονίζοντας ταυτόχρονα το στυλ σου. Βρες το τέλειο γυναικείο μπουφάν σε πολλά διαφορετικά χρώματα όπως λευκό, μαύρο, ροζ, κόκκινο, μπλε, γκρι, χρυσό, ασημί και πολλά άλλα!

Διάλεξε Την Εφαρμογή Που Σου Ταιριάζει

Για σταθερή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις γυναικείο μπουφάν με στενή εφαρμογή που θα αγκαλιάζει άψογα το σώμα σου, τονίζοντάς το και είναι ιδανικό για τις μέρες που η καθημερινότητά σου είναι έντονη. Για cozy διάθεση τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ένα μπουφάν για γυναίκες με φαρδιά εφαρμογή που θα σου προσφέρει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μοναδική αίσθηση άνεσης. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα μπουφάν με κανονική εφαρμογή που να ταιριάζει άψογα στο σωματότυπό σου χωρίς να στερείσαι την άνεσή σου. Για την επιλογή σωστού μεγέθους μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε μπουφάν. Αφού κάνεις τις μετρήσεις βρες την αντιστοιχία και επίλεξε το μέγεθός σου. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο, έχεις εντελώς Δωρεάν δυνατότητα επιστροφής.

Τεχνολογίες & Υφάσματα σε Μπουφάν

Για όποια περίσταση κι αν ψάχνεις να βρεις γυναικεία μπουφάν ή τζάκετ, είτε για γυμναστήριο, για τρέξιμο, για μπάσκετ, για την προπόνηση, ποδόσφαιρο, μία outdoor εξόρμηση στο βουνό, αυτό που θα επιλέξεις θα είναι καλύτερο να έχει τεχνολογίες όπως Climalite, Climacool, HeatRDY, Dri-FIT, DryFlight®, WarmFlight®, DryVent™, UA Storm, Heatseeker™ και άλλες κορυφαίες τεχνολογίες που θα χαρίσουν προστασία από το κρύο, τη βροχή και θα κρατήσουν το σώμα στην κατάλληλη θερμοκρασία, χωρίς υγρασία. Θα βρεις γυναικεία μπουφάν διάφορα υφάσματα όπως βαμβάκι, ελαστάν, νάιλον, πολυαμίδιο, πολυεστέρα, οικολογικό, συνθετικό, πολυουρεθάνιο αλλά και από βιώσιμα υλικά όπως ανακυκλωμένα, vegan και οργανικά υφάσματα στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη.

Top Brands Σε Γυναικεία Μπουφάν

Διάλεξε τώρα το δικό σου ιδανικό γυναικείο μπουφάν, τζάκετ, puffer ή αντιανεμικό, με fleece επένδυσή ή χωρίς, με κουκούλα ή με γιακά, με πλαϊνές ή εσωτερικές τσέπες στα Top Brands όπως Nike, Emerson, adidas Originals, adidas Performance, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Classics, THE NORTH FACE, Champion, Puma, Levi's, Basehit, Body Action, BODYTALK, Ellesse, Ice Tech, Lee, Napapijri, Odlo, Protest, Salomon, Superdry, Ugg, Wrangler, JOTT και άλλα, από αδιάβροχο ύφασμα, δερμάτινο ή δερματίνη από συνθετικά υλικά ή από οικολογικά υλικά και πολλά άλλα. Φυσικά έχεις μεγάλη γκάμα επιλογών ανάμεσα σε μοναδικά χρώματα όπως ασημί, άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό, λευκό και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Γυναικείες Συλλογές σε Μπουφάν

Denim Jackets Μπουφάν για Σκι Αντιανεμικά Μπουφάν Καπιτονέ Μπουφάν και Παρκά 

Διάλεξε Γυναικεία Μπουφάν στο Χρώμα που προτιμάς!

Γυναικεία Μαύρα Μπουφάν

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.