Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 54

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Παντόφλες

7 styles.

Γυναικείες Παντόφλες

Για εσένα που θέλεις cozy αίσθηση χειμώνα, φόρα τις αγαπημένες σου παντόφλες για μοναδική αίσθηση άνεσης! Επίλεξε στιλάτες Γυναικείες Παντόφλες & Slides σε κορυφαία Brands και διάφορα χρώματα & prints, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store! Σε περιμένουν Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Επίλεξε Ιδανικές Γυναικείες Παντόφλες για τον Χειμώνα

Το χειμώνα πέρα από μια ζεστή αίσθηση χρειάζεσαι και μια άνετη που θα σε κάνει να μην θες να βγεις από το σπίτι. Μετά από μια κουραστική μέρα, από πολύωρη χρήση των αθλητικών παπουτσιών και sneakers μια γυναικεία παντόφλα μπορεί να σου προσδώσει μοναδική αίσθηση άνεσης. Για εσένα που θέλεις να κάνεις κάποια σύντομη δραστηριότητα εκτός σπιτιού στην γειτονιά σου, χωρίς να αποχωριστείς τις αγαπημένες σου παντόφλες μπορείς να επιλέξεις με παντόφλες με ανθεκτική εξωτερική σόλα για στήριξη και σταθερότητα στο πόδι, προσφέροντας αντικραδασμική προστασία. Θέλεις να μοιραστείς αυτή την μοναδική άνεση που προσφέρουν οι παντόφλες προσφέροντας τες ως δώρο; Τώρα μπορείς να επιλέξεις γυναικείες παντόφλες με κλασικό σχεδιασμό που είναι μια safe και διαχρονική επιλογή.

Επίλεξε Μοντέρνες Χειμερινές Παντόφλες για Μοναδικό Στυλ

Είναι Σαββατοκύριακο και έχεις cozy διάθεση; Θέλεις να καλέσεις φίλους στο σπίτι χωρίς να αποχωριστείς τις αγαπημένες σου παντόφλες; Μπορείς να επιλέξεις τις μοντέρνες χειμερινές γυναικείες παντόφλες με χνουδωτή υφή και χιαστί στο άνω μέρος, έτσι έχεις την επιλογή να αναδείξεις το πεντικιούρ σου ή τις αγαπημένες σου funky κάλτσες. Επίσης εάν θες περισσότερη σταθερότητα μπορείς να επιλέξεις γυναικείες παντόφλες χνουδωτές με λουρί στο πίσω μέρος και chunky εξωτερική σόλα, συνδυάζοντάς τες με το αγαπημένο σου σετ φόρμας.

Μια Καλή Επιλογή για Εσένα που Δουλεύεις από το Σπίτι

Η εργασία στο σπίτι με τα νέα δεδομένα γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να φοράς ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να φοράς πάντα τις αγαπημένες σου παντόφλες ακόμα και αν χρειαστεί να ανοίξεις την κάμερα. Είναι μια άνετη επιλογή για εσένα που κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά από το υπολογιστή προσδίδοντας στα πόδια σου ζεστή αίσθηση.

Η Εφαρμογή & η Σύνθεσή τους

Όποιο στυλ παντόφλας και να επιλέξεις φρόντισε η εφαρμογή της να σου ταιριάζει και να σου προσφέρει την άνεση που χρειάζεσαι. Μετά από μια κουραστική μέρα η παντόφλα θα δώσει μια ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια τα οποία θα έχουν την διαπνοή που χρειάζονται. Ιδανικά μπορείς να επιλέξεις παντόφλες με κανονική ή άνετη εφαρμογή, ούτως ώστε να έχεις την επιλογή να φορέσεις τις αγαπημένες σου κάλτσες εάν θέλεις ζεστή αίσθηση τον χειμώνα.
Οι παντόφλες συνήθως είναι κατασκευασμένες από συνθετικά υλικά. Μπορείς να βρεις όμως παντόφλες για γυναίκες κατασκευασμένες από πλαστικό ή καουτσούκ οι οποίες είναι ιδανικές για τον μπάνιο ή την χειμερινή κολύμβηση στην πισίνα ή στην θάλασσα. Φυσικά εάν θέλεις περισσότερη ζεστασιά στα πόδια σου μπορείς να επιλέξεις παντόφλες με χνουδωτό πλεκτό ύφασμα που προσφέρουν την αίσθηση και την άνεση που χρειάζεσαι.

Διάλεξε Top Γυναικείες Παντόφλες από το Κορυφαίο Store!

Διάλεξε τις ιδανικές γυναικείες παντόφλες για χειμώνα που θα σου προσφέρουν απόλυτο στυλ και άνεση σε πολλά μεγέθη και στυλ αλλά και σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, ροζ, πολύχρωμο με prints και πολλά άλλα, μέσα από τα Top Brands Tommy Jeans, Birkenstock, Camper, Crocs, Oofos, Polo Ralph Lauren, Ugg και άλλα μόνο στο Νο1 online store στο cosmossport.gr!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.