Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος / Ηλικία

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 130

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Παιδικά Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

1085 styles.

adidas Παιδικά Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

H adidas κάνει focus στον καταναλωτή και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και την εμφάνισή της, προσφέροντας μοναδικά designs και prints, με ανώτερης ποιότητας υφάσματα! H adidas Performance φέρνει το πάθος της για εξαιρετικά προϊόντα στους αθλητές. Ανακάλυψε την παιδική συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές! Είτε ψάχνεις για παιδικά ρούχα για κορίτσια ή αγόρια είτε ψάχνεις για παιδικά sneakers, μποτάκια και αθλητικά παπούτσια για αγόρι ή κορίτσι, βρίσκεσαι στο κατάλληλο αθλητικό κατάστημα. Θα βρεις τα κορυφαία items της adidas για παιδικά και βρεφικά είδη.

Λίγα Λόγια για την adidas

Αποτελεί μία από τις δύο κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο. Η adidas ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 1924, όταν ο Άντολφ Ντάσλερ και ο αδελφός του Ρούντολφ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση αθλητικών παπουτσιών, την Dassler Brothers Shoe Factory. Το 1949, μετονομάστηκε σε adidas και ξεκίνησε να χορηγεί αθλητικά παπούτσια σε αθλητές των ολυμπιακών αγώνων. Τα σχέδια της εταιρείας για την ένδυση και την υπόδυση τυπικά περιλαμβάνουν τρεις κάθετες γραμμές, ενώ το ίδιο μοτίβο παρουσιάζεται και στο σημερινό επίσημο λογότυπο της Adidas. Το εμπορικό όνομα της εταιρείας δεν περιέχει κεφαλαία γράμματα. Η επωνυμία adidas Originals χρησιμοποιεί το αρχικό λογότυπο της adidas πλέον. Η adidas έγινε αρχικά αγαπητή για τα παπούτσια της και μετέπειτα για τα ρούχα της και τα αξεσουάρ της. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε με τα adidas παπούτσια κυρίως την δεκαετία το ΄70 με την κυκλοφορία των Stan Smith. Μέχρι και σήμερα είναι αγαπημένο αθλητικό brand των καταναλωτών αφού οι αγορές σε adidas Originals και adidas Perfromance παπούτσια και ρούχα είναι υψηλές. Βρες στο Cosmossport ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ adidas για βρέφη, για μικρά, μεγάλα, έφηβα παιδιά, για αγόρια και για κορίτσια, καθώς θα βρεις και unisex παιδικά adidas κομμάτια.

Επίλεξε adidas Παιδικά Ρούχα

Ανακάλυψε adidas ρούχα για παιδιά μέσα από την παιδική συλλογή μας στο Cosmossport. Για κάθε εποχή θα βρεις αυτό που ψάχνεις ανάμεσα σε adidas παιδικές φόρμες, σετ φόρμας, ζακέτες, μακρυμάνικες μπλούζες, φούτερ, κοντομάνικες, κολάν, t-shirts, μπουφάν, μαγιό, σορτς, biker shorts, φορέματα και πολλά άλλα σε κοριτσίστικα και αγορίστικα νούμερα. Θα βρεις παιδικά adidas ρούχα για μωρά μέχρι και για έφηβους. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών από το σχολείο, τις δραστηριότητες, το σπίτι μέχρι και το παιδικό πάρτι, κατασκευασμένα με τα πιο premium υφάσματα για μέγιστη άνεση.

Βρες adidas Παιδικά Παπούτσια

Ανακάλυψε μέσα από την συλλογή του Cosmossport adidas παπούτσια για παιδιά και βρέφη. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις παιδικά adidas μποτάκια για άνεση και ζεστή αίσθηση. Για το σχολείο μπορείς να επιλέξεις παιδικά sneakers adidas, ενώ για τις αθλητικές τους δραστηριότητες μπορείς να τους επιλέξεις παιδικά αθλητικά adidas για τρέξιμο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά άλλα. Χαρακτηριστικό των adidas παπουτσιών που τα καθιστά ιδανικά για τα παιδιά είναι οτι είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν μέγιστη άνεση και απαλό πάτημα. Στα βρεφικά και παιδικά παπούτσια adidas θα βρεις μοναδικές τεχνολογίες όπως αντικραδασμική προστασία και άλλες που θα δώσουν ενέργεια στους μικρούς μας φίλους προστατεύοντας τις αρθρώσεις τους. Βρες παιδικά και βρεφικά παπούτσια adidas που δένουν με κορδόνια ή κλείνουν με σκριτς σκρατς για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Τα παπούτσια που κλείνουν με velcro είναι κατάλληλα για τα μωρά αλλά και για τα μικρότερα παιδιά που δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Η εφαρμογή των παιδικών παπουτσιών adidas διαφέρει ανάλογα το μοντέλο, για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν.

Επίλεξε Παιδικά Αξεσουάρ adidas & Αθλητικό Εξοπλισμό

Μπες στην παιδική συλλογή αξεσουάρ adidas μέσα από το site μας και βρες αυτό που είναι κατάλληλο για το μικρό σου. Βρες παιδικές κάλτσες σε διάφορα μήκη, μεγέθη και χρώματα που θα προσφέρουν άνεση ανεξαρτήτου εποχής. Για το σχολείο ή για την εκδρομή μπορείς να βρεις παιδικά σακίδια πλάτης adidas και καπέλα που θα το προστατεύσουν από τον ήλιο ανεξαρτήτου εποχής. Για τον χειμώνα ζέστανέ τα επιλέγοντας τους παιδικούς adidas σκούφους, κασκόλ και γάντια για ζεστή αίσθηση. Από παιδικό αθλητικό εξοπλισμό adidas θα βρεις μπάλες ποδοσφαίρου, γυαλάκια κολύμβησης, καλαμίδες, γάντια τερματοφύλακα, ρακέτες padel και πολλά άλλα.

Βρες Παιδικά Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ adidas στο Κορυφαίο Store!

Επίλεξε σε adidas Παιδικά Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ μέσα από πολλά χρώματα όπως animal print, floral, ασημί, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό και πολλά άλλα. Ανακάλυψε για βρέφη, για αγόρια, για κορίτσια, για μικρά, μεγάλα ή έφηβα παιδιά adidas outfits και παπούτσια, μόνο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.