Σχολείο

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Σχέδιο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 340

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Θήκη Laptop

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Σχολικές Τσάντες

574 styles.
από 16

Σχολικές Τσάντες και Σακίδια για Κάθε Ηλικία

Η αγαπημένη εποχή των μαθητών έφτασε! Ήρθε η ώρα να διαλέξουν νέες σχολικές τσάντες για αγορίστικες και κοριτσίστικες. Βρες σχολικές τσάντες νηπιαγωγείου - δημοτικού, αλλά και σχολικές τσάντες γυμνασίου & λυκείου. Ανακάλυψε επίσης, σχολικές τσάντες τρόλεϋ, σακίδια πλάτης για laptop, σχολικές τσάντες με ήρωες, χιαστί και ώμου και δώσε την χαρά στους φίλους μας, για ένα δυναμικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Διάλεξε τσάντες σχολικές μέσα από τα Top Brands μας όπως Nike, adidasBack Me Up, Vans, Under Armour, Space Junk, The North FaceNo Fear, Fjällräven και πολλά άλλα, προσφέροντάς τους απόλυτη οργάνωση και στυλ, με σύμμαχο το Cosmossport.gr.

Βρες στο Cosmossport.gr, το No1 online store, τις πιο μοντέρνες σχολικές τσάντες για αγόρια και κορίτσια, στις καλύτερες Τιμές με Δωρεάν Δυνατότητα Επιστροφής!

Τι Σχολικές Τσάντες θα βρω στο Cosmossport.gr;

Ανακάλυψε σχολικές τσάντες για παιδιά, για αγόρια και για κορίτσια, από μικρή μέχρι και μεγαλύτερη ηλικία, σε μοντέρνα σχέδια και μοναδικά χρώματα όπως animal print, floral, tie dye, άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό και πολλά άλλα! Βρες σχολικά σακίδια από κορυφαία brands όπως Nike, adidas, Back Me Up, Vans, Under Armour, Space Junk, The North Face, No Fear, Fjällräven και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι Σχολική Τσάντα να επιλέξω για το παιδί μου;

Για το μικρό σου που ξεκινάει την πρώτη του επαφή με τον χώρο της μάθησης μπορείς να επιλέξεις μια σχολική τσάντα πλάτης νηπίου με σχέδια χαρούμενα που θα τα συνοδεύσουν, φυλάσσοντας με ασφάλεια τα πράγματά τους. Για τους μικρούς μας φίλους που ξεκινάνε τα πρώτα τους σχολικά βήματα και θέλουν να έχουν ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς να επιβαρύνουν την μέση και την πλάτη τους μπορείς να επιλέξεις σχολικές τσάντες πλάτης με ροδάκια. Τα σχολικά σακίδια με ροδάκια είναι σαν μια μικρή βαλίτσα είναι εξαιρετικά άνετα και εύκολα στην μεταφορά τους. Για τους φίλους μας που θέλουν το σχολικό σακίδιό τους πάνω τους μπορείς να επιλέξεις να τους προσφέρεις ένα παιδικό σχολικό backpack μικρού ή μεσαίου μεγέθους για να χωρέσουν με άνεση τον σχολικό εξοπλισμό τους. Για τους μεγαλύτερους μαθητές μπορείς να βρεις σχολικά σακίδια πλάτης ή ώμου μεγαλύτερου μεγέθους που να περιέχουν θήκη για λαπ τοπ. Όσο μεγαλύτερες είναι οι σχολικές τάξεις τόσο περισσότερος εξοπλισμός απαιτείται. Βρες κι εσύ το ιδανικό σχολικό σακίδιο πλάτης σε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος μόνο στο Cosmossport.gr.

Τι μέγεθος σε Σχολικό Σακίδιο Πλάτης να επιλέξω;

Θέλεις να επιλέξεις το κατάλληλο σε μέγεθος σχολικό σακίδιο πλάτης για το παιδί σου αλλά δεν ξέρεις πιο πρέπει να επιλέξεις; Κανένα πρόβλημα. Αρχικά για τις πρώτες τάξεις νηπίου ή δημοτικού που δεν χρειάζεται αρκετό εξοπλισμό, μπορείς να επιλέξεις μια σχολική τσάντα σε μικρό mini (2-12L) μέγεθος. Για τις πρώτες και τις μεσαίες τάξεις δημοτικού μπορείς να επιλέξεις μια σχολική backpack σε μεσαίο medium ( 12-20L) μέγεθος, ενώ για τις μεγαλύτερες τάξεις του δημοτικού ή το γυμνάσιο μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα σχολική σε μέγεθος L ( 21-30L) για να χωρέσει με άνεση τα απαραίτητα σχολικά και προσωπικά αντικείμενά τους. Για τις μεγάλες τάξεις που ενδεχομένως χρειάζεται κι τεχνολογικός εξοπλισμός (τάμπλετ ή φορητός υπολογιστής) μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης σχολικό σε μέγεθος XLarge (31+ L ) ώστε να έχει μαζί του τα αντικείμενα που χρειάζεται για το σχολείο αλλά και για τις εξωσχολικές του δραστηριότητες όπως το φροντιστήριο. Στη συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις το ιδανικό σχολικό σακίδιο πλάτης για κάθε ηλικία και ανάγκη.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.