Διοργάνωση

περισσότερα... λιγότερα

Team

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

21 160

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Φανέλες Ποδοσφαίρου

από 4
143 styles.

Ποδοσφαιρικές Φανέλες

Οι ποδοσφαιρικές φανέλες δεν είναι απλώς ένα ρούχο, είναι η συνοδεία σου στο ταξίδι της άθλησης, είναι η απόδειξη ότι, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζεις, είσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ποδοσφαίρου. Βρες επίσημες εμφανίσεις ομάδων ποδοσφαίρου, ανδρικές και παιδικές, σε πολλά μεγέθη από όλες τις αγαπημένες σου ομάδας.
 Θέλεις να προπονηθείς με φανέλες που προσφέρουν άνεση, διαπνοή και προστασία ή απλά θέλεις να απολαύσεις τους μεγαλύτερους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας ντυμένος με τα χρώματά της; Στο Cosmos Sport, το No1 on-line store, θα βρεις αυτό που αναζητάς στις καλύτερες τιμές και με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής!

Θα βρω φανέλες ποδοσφαίρου στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις φανέλες ποδοσφαίρου για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, από τις αγαπημένες σου ομάδες και brands. Εδώ θα βρεις μια ευρεία γκάμα από φανέλες ποδοσφαίρου, από τις μεγαλύτερες ομάδες και τους αγαπημένους παίκτες σου. Είτε είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής/τρια, είτε αρχάριος/α, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το στυλ, το μέγεθος και το ύφασμα που θέλεις σε φανέλες ποδοσφαίρου.

Από τι ύφασμα είναι κατασκευασμένες οι ποδοσφαιρικές φανέλες;

Οι ποδοσφαιρικές φανέλες συνήθως κατασκευάζονται από ειδικά υλικά που προσφέρουν εξαιρετική διανποή και ελαστικότητα, διευκολύνοντας την κίνηση του παίκτη στο γήπεδο. Οι περισσότερες φανέλες ποδοσφαίρου κατασκευάζονται από πολυεστέρα ή πολυεστέρα με ελαστάνη, τα οποία είναι ελαφριά και στεγνώνουν γρήγορα. Αυτά τα υλικά επιτρέπουν στο δέρμα να έχει άψογη διαπνή και απορροφούν τον ιδρώτα, διατηρώντας τον παίκτη ανάλαφρο και άνετο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, η ελαστικότητα αυτών των υλικών επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και εξασφαλίζει ότι η ποδοσφαιρική φανέλα προσαρμόζεται άψογα στο σώμα του παίκτη.

Τι φανέλες εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμες;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις φανέλες εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμες σε πολλές ομάδες χωρών. Θα βρεις ποδοσφαιρικές φανέλες ενθικών ομάδων όπως Εθνική Αργεντικής, Εθνική Βελγίου, Εθνική Γερμανίας, Εθνική Ισπανίας, Εθνική Ιταλίας, Εθνική Μεξικού, Εθνική Ουγγαρίας, Εθνική Περού, Εθνική Σουηδίας, Εθνική Τζαμάικας. Επίσης θα βρεις ποδοσφαιρικές φανέλες ομάδων όπως Ac Milan, Al Hilal, Arsenal, AS Roma, Atletico Madrid, FC Bayern, Inter Miami FC, Inter Milan, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain και Real Madrid. Δες για τις τελευταίες προσθήκες και τις διαθέσιμες φανέλες εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, μόνο μέσα από το Cosmossport.gr.

Έχει φανέλες ποδοσφαίρου παιδικές το Cosmos Sport;

Στο Cosmos Sport θα βρεις παιδικές φανέλες ποδοσφαίρου σε μια ευρεία γκάμα. Αυτές οι φανέλες είναι σχεδιασμένες ειδικά για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου και προσφέρουν την ίδια ποιότητα και στυλ με τις ενήλικες εκδόσεις. Βρες φανέλες ποδοσφαίρου παιδικές από διάφορες ομάδες και σε διάφορα μεγέθη για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο παιδί σου.

Ποια brands έχουν ποδοσφαιρικές μπλούζες;

Μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας θα βρεις ποδοσφαιρικές μπλούζες μέσα από επώνυμα brands όπως Nike, adidas Performance και Puma. Βρες την ποδοσφαιρική μπλούζα και φανέλα που θέλεις μέσα από τα αγαπημένα σου brands, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές και φυσικα, με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.