Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 62

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Chilly's Μπουκάλια & Θερμός

από 5
169 styles.

Chilly's Μπουκάλια & Θερμός

Η Chilly's έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων, δημιουργώντας εντυπωσιακά μπουκάλια θερμός, που μπορούν να κρατήσουν για ώρες το ρόφημά σου, σε σταθερή θερμοκρασία. Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία Chilly's Bottles σε μοναδικά designs, και πρωτότυπα σχέδια & χρώματα στο No1 Online Store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Μερικά Λόγια για το Brand Chilly's

Η αποστολή της Chilly είναι να επιταχύνει την υιοθέτηση και την καθημερινή χρήση επαναχρησιμοποιήσιμων προϊόντων. Στόχος της είναι να το κάνει αυτό δημιουργώντας προϊόντα για έναν δραστήριο τρόπο ζωής στην πόλη, με την τέλεια ισορροπία του διακριτικού στυλ και της ασυναγώνιστης απόδοσης. Η Chilly's ιδρύθηκε το 2010 από τους James Butterfield και Tim Bouscarle, με στόχο να παρέχει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να έχουν πάντα κρύο νερό εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν πλαστικά μπουκάλια νερού μίας χρήσης. Το αποτέλεσμα ήταν το Chilly’s Bottle. Ένα μοντέρνο και κομψό προϊόν σχεδιασμένο να συνδυάζει την άνεση ενός πλαστικού μπουκαλιού νερού, με την τεχνολογία υψηλής απόδοσης και τα φιλικά προς το περιβάλλον οφέλη μιας παραδοσιακής φιάλης. Για την επιδίωξη της αποστολής της, έχει τώρα επεκτείνει τη γκάμα για να συμπεριλάβει μια ευρύτερη επιλογή επαναχρησιμοποιήσιμων προϊόντων με πολλά περισσότερα συναρπαστικά προϊόντα υπό ανάπτυξη! Με την υπογραφή της Chilly's θα βρεις μπουκάλια θερμός ή ποτήρι θερμός σε διάφορα μεγέθη όπως 260ml, 300 ml, 340 ml, 500 ml, 750 ml, 1 L και άλλα, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη σου.

Τι είναι Αυτό που Ξεχωρίζει τα Chilly's Προϊόντα;

Τα μπουκάλια θερμός και τα ποτήρια θερμός Chilly's διαφέρουν από τα κλασσικά! Αρχικά είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας ατσάλι χωρίς βλαβερές ουσίες πλαστικών BPA. Το ατσάλι που διαθέτουν προσφέρει την δυνατότητα να κρατάς το ρόφημα σου ζεστό για 12 ώρες, ενώ κρύο για 24 ώρες. Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν αλλοιώνει την γεύση του ροφήματός σου, ούτε κρατάει τις μυρωδιές. Τα μεγέθη ποικίλλουν, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη και στυλ. Ενδείκνυνται για όλες τις ηλικίες και μπορείς να αποθηκεύσεις με ασφάλεια, χωρίς τον φόβο διαρροών χάρη στο αεροστεγές τους κλείσιμο το ρόφημά σου. Εκτός του ότι είναι κατασκευασμένα φιλικά για το περιβάλλον με οικολογική συνείδηση, ξεχωρίζουν χάρη στην ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που διαθέτουν. Θα βρεις ακόμα και Chilly's με Χριστουγεννιάτικα, χειμερινά & καλοκαιρινά σχέδια. Με τα μπουκάλια & ποτήρια θερμός Chilly's η ενυδάτωση γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Τέλος στα Chilly's θα βρεις αξεσουάρ για μπουκάλια όπως ένα γάντζο για να κρεμάς το μπουκάλι σου στο backpack σου ή καπάκια σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις συνδυασμό χρωμάτων ή θέλεις απλά να ανανεώσεις το καπάκι σου.

Επίλεξε ένα Μπουκάλι Θερμός Chilly's για την καθημερινότητά σου

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και καμία φορά έντονη. Γι' αυτό τον λόγο δεν πρέπει να ξεχνάς να ενυδατώνεσαι. Είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι ένα μπουκάλι Chilly's δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου. Με το θερμός Chilly's μπορείς να διατηρείς κρύο το ρόφημά σου έως 24 ώρες ή ζεστό έως 12 ώρες. Στο θερμός μπορείς να βάλεις το νερό σου ή ακόμα και το τσάι σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου ρόφημα. Φυσικά το μπουκάλι θερμός Chilly's μπορεί να γίνει must have αξεσουάρ και για τις αθλητικές σου δραστηριότητες διαλέγοντας το μέγεθος που χρειάζεσαι είτε σε μεγάλο μπουκάλι Chilly's, είτε σε μικρό. Τα Chilly's μπουκάλια διαθέτουν βιδωτό τελείωμα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χυθεί το ρόφημά σου λερώνοντας τα πράγματά σου. Πέρα από τα κλασσικά καπάκια μπορείς να επιλέξεις ένα μπουκάλι θερμός Chilly's με καπάκι που διαθέτει γάντζο για να το πιάνεις εύκολα. Για τις μέρες που εργάζεσαι και θέλεις τον αγαπημένο σου καφέ μαζί μπορείς να επιλέξεις ένα Chilly's ποτήρι θερμός με καπάκι βιδωτό που προστατεύει το ρόφημά σου κρατώντας το σε ιδανική θερμοκρασία. Ένα ποτήρι θερμός Chilly's μπορεί να σε συνοδεύσει και στις εξορμήσεις στην φύση για να απολαμβάνεις τον καφέ, το τσάι, το χυμό ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα που σου αρέσει, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Βρες Chilly's Μπουκάλια & Θερμός μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή προϊόντων Chilly's σε ποτήρια, μπουκάλι θερμός & αξεσουάρ (όπως καπάκι) μέσα από μοναδικά σχέδια, prints και χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, ασημί, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο, μαύρο, μπεζ, μπλε και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.