New Balance

New Balance Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

Επίλεξε να ξεπεράσεις τα όριά σου με τις Νέες αθλητικές & lifestyle Συλλογές της New Balance. Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, σε περιμένουν σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές. Ρούχα για προπόνηση, παπούτσια για τρέξιμο, μπασκετικά & trail, sneakers και αξεσουάρ, κατασκευασμένα όλα από premium υλικά και με καινοτόμες τεχνολογίες της New Balance. Βρες το ιδανικό σχέδιο και μέγεθος για σένα στο No1. Online Shop, με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφών.

New Balance Ρούχα

Διάλεξε τα δικά σου ρούχα New Balance σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη από την μεγάλη συλλογή μας. Πιο συγκεκριμένα για τον χειμώνα μπορείς να ανανεώσεις το casual & sporty look σου με New Balance φόρμες, μπλούζα φούτερ, μπλούζα με κουκούλα και μπουφάν που θα ολοκληρώσουν το outfit σου. Για το καλοκαίρι μπορείς να ανανεώσεις την summer γκαρνταρόμπα σου με New Balance T-shirt, αμάνικα, σορτς - βερμούδες και κολάν, που θα σου προσφέρουν ανάλαφρη και άνετη αίσθηση κρατώντας σε ενεργό σε κάθε σου δραστηριότητα. Η ποικιλία των υφασμάτων στα New Balance ρούχα διαφέρει από βαμβακερό, συνθετικό και άλλα, αλλα θα βρεις και ρούχα κατασκευασμένα από υλικά οικολογικά που στηρίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη. Το κοινό της κατασκευής τους είναι να προσφέρουν άνεση και μαλακή αίσθηση. Στην συλλογή New Balance θα συναντήσεις ακόμα και ρούχα με τεχνολογίες που ενισχύουν την προπόνησή σου. Η εφαρμογή τους διαφέρει ανάλογα το κομμάτι που θα επιλέξεις. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών.

New Balance Παπούτσια

Τα παπούτσια New Balance για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, για αγόρια και κορίτσια, έχουν καταφέρει να συνδυάσουν το sporty με το casual look με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να φορεθούν σε κάθε δραστηριότητα. Βρες τώρα τα δικά σου ανδρικά, γυναικεία και παιδικά New Balance παπούτσια για αθλήματα όπως τρέξιμο, trail, training, μπάσκετ και πολλά άλλα. Μην ξεχάσεις όμως να πάρεις και το τέλειο ζευγάρι για να απογειώσεις το casual στυλ σου! Για ένα ολοκληρωμένο και exclusive casual look, μπορείς να επιλέξεις New Balance από τις συλλογές New Balance 574, New Balance 327 & New Balance 997H. Τα παπούτσια New Balance προσφέρουν την άνεση και την ευελιξία που χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο design που ξεχωρίζει από τα κλασικά παπούτσια και sneakers. Κάποια μοντέλα πιο σύγχρονα έχουν ένα φουτουριστικό design που σε εμπνέει να κάνεις τους πιο ξεχωριστούς συνδυασμούς. Θα βρεις New Balance παπούτσια που δένουν με κορδόνια αλλά θα βρεις και αυτά που διαθέτουν velcro κλείσιμο (σκριτς σκρατς) σε παιδικά μεγέθη, που προσφέρουν εύκολη εφαρμογή στους μικρούς μας φίλους.

Διάλεξε Top New Balance Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από την New Balance για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρι και για κορίτσι στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Η Ιστορία της New Balance

H New Balance ιδρύθηκε το 1906 ως «New Balance Arch Support Company» από τον Βρετανό William J. Riley. Έως το 1950, αθλητές ζητούσαν custom made σχέδια με την υπογραφή της New Balance. Το 1960 έγινε γνωστό το πρώτο παπούτσι για τρέξιμο, με το όνομα «Trackster» που έχει αφήσει έως και σήμερα το στίγμα του.

Στη συνέχεια, το 1972 ο Ελληνοαμερικανός Jim Davis, γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο, επέλεξε να εξαγοράσει την εταίρα την ημέρα του Μαραθώνιου της Βοστώνης. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η New Balance έκανε «πάταγο» κι έγινε παγκοσμίως ξακουστή. Περίπου 320 συλλεκτικά σχέδια παπουτσιών κατείχαν την 1η θέση σε κάθε New Release Running Περιοδικό, διεκδικώντας πολλαπλά βραβεία. Από τη μια, ο Jim επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη τόσο της εξυπηρέτησης όσο και της ποιότητας των ίδιων των παπουτσιών. H σύζυγός του Anne, έξι χρόνια μετά, ξεκίνησε να αναπτύσσει την κουλτούρα της New Balance, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα τόσο για τους εργαζομένους όσο και το κοινό της.

Δεν άργησε να μπει στη «λίστα» των Top Brands, καθώς στις αρχές του ’80, τόσο οι πωλήσεις όσο και η σειρά των προϊόντων ξεκίνησαν να διαθέτουν ακόμα περισσότερη τεχνολογία καθώς και υλικά πρώτης ποιότητας. Το κοινό γινόταν ολοένα και πιο πιστό τη New Balance, με αποτέλεσμα η ίδια να διευρύνει τα σχέδιά της.

Το 2015 η εταιρία, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Liverpool. Αυτό οδήγησε την εταιρία σε μια ακόμα υψηλότερη θέση, υπογράφοντας πολλές συνεργασίες τόσο με αθλητές όσο και με lifestyle influencers.

Ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας και τεχνολογίας που χαρακτηρίζουν την κάθε συλλογή ξεχωριστά, καθώς και το αξεπέραστο στυλ που σε κάθε design, πηγαίνει την απόδοση κάθε αθλητή σε next-level. Εκτός όμως από το sporty style η New Balance έχει αμέτρητες επιλογές για τα πιο casual outfits.

Συλλογές όπως η New Balance 574, New Balance 997 & 997H και η New Balance 373 είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές του κόσμου, αφού συνδυάζουν άνεση και στυλ.

Επίλεξε τώρα τα νέα σου Αθλητικά Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ της New Balance και νιώσε την πολυτελή άνεση που θα σου προσφέρουν καθημερινά, σε συνδυασμό πάντα με το στυλ. Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές σε περιμένουν στο No1 e-shop αθλητικών.

TOP New Balance Collections

New Balance 574 New Balance 997 New Balance Fresh Foam New Balance 327 New Balance Running 

Βρες New Balance Παπούτσια στο Χρώμα που προτιμάς!

New Balance Γκρι

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.