Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 180

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Salomon Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ για Τρέξιμο

από 2
41 styles.
από 2

Salomon

Είσαι λάτρης της περιπέτειας και δεν θέλεις να σε κρατάει τίποτα πίσω; Τότε δεν έχεις παρά να βρεις μέσα απο την μεγάλη γκάμα μας Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ Salomon για Άνδρες και Γυναίκες.
Βρες απίστευτα σχέδια, ανθεκτικά που θα σε συνοδεύσουν απο την πεζοπορία, ορειβασία μέχρι και στα πιο δύσβατα μονοπάτια σου. Salomon προϊόντα σε περιμένουν σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές στο No 1 online store!

Η Ιστορία της Salomon

Η εταιρεία Salomon δημιουργήθηκε στο Annecy της Γαλλίας, μια πόλη κοντά στα ελβετικά σύνορα. Το 1947 ο François Salomon άνοιξε ένα εργαστήριο μετάλλων. Το 1957 η εταιρεία έδειξε τα πρώτα σημάδια καινοτομίας, όταν δημιούργησαν μια μηχανή που αυτοματοποιεί την παραγωγή χαλύβδινων παπουτσιών για σκι και ταυτόχρονα έφερε επανάσταση στο δέσιμο με κορδόνια στις μπότες του σκι. Το 1979 η εταιρεία τόλμησε να παράγει τις δικές της σκι μπότες κυρίως με το SX90 και μια δεκαετία αργότερα η εταιρεία παρήγαγε τα δικά της σκι. Το 1992 το Salomon Skis εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκείνης της χρονιάς που διεξήχθησαν στο Albertville της Γαλλίας. Αργότερα η εταιρεία δημιούργησε Salomon παπούτσια πεζοπορίας. Τα παπούτσια Salomon είναι ένα πάντα σήμα κατατεθέν της ανταγωνιστικής πεζοπορίας, καθώς φορέθηκαν από τον Kilian Jornet που έσπασε το ρεκόρ στο UTMB. Η γκάμα των παπουτσιών που παρείχε ο όμιλος Salomon επεκτάθηκε όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο πάντα να προσφέρει ένα ποιοτικό παπούτσι για άτομα που αγαπούν την ύπαιθρο. Το 2011 η εταιρεία παρήγαγε τις μπότες περπατήματος Quest, ένα δημοφιλές μποτάκι που είναι το Mastershoe. Η Salomon έχει μεγαλώσει την γκάμα της μπορεί να μην διαθέτει πλέον παπούτσια σκι. Ωστόσο διαθέτει μια σειρά από παπούτσια πεζοπορίας, ορειβασίας και τρεξίματος Salomon, για άνδρες και γυναίκες. Όμως η εταιρεία δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς κατασκευάζει Salomon ρούχα και αξεσουάρ που υπόσχονται να σου χαρίσουν την άνεση, προστασία και ευελιξία που χρειάζεσαι.

Βρες Παπούτσια Salomon

Αυτό που κάνει τα παπούτσια Salomon να είναι πρωτοποριακά είναι ότι αρχικά είναι περιπετειώδεις παπούτσια με μια γκάμα από τεχνολογίες. Θα βρεις τεχνολογίες όπως ClimaSalomon ™ & Gore-Tex που κάνουν τα παπούτσια αδιάβροχα, τεχνολογία Contagrip® W για πρόσφυση, ενδιάμεση σόλα με EnergyCell για μαλακό πάτημα και επιστροφή ενέργειας, ενδιάμεση σόλα EVA για αντικραδασμική προστασία, εξωτερική σόλα Contagrip TD που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε υγρές, ξηρές, βραχώδεις ή και λασπώδεις επιφάνειες καθώς και πολλά άλλα. Πέρα από προστασία προσφέρουν στα πόδια σου την διαπνοή που χρειάζονται για εξαιρετική αίσθηση. Από τα παπούτσια Salomon, μπορείς να βρεις Salomon παπούτσι, μπορεί να σε συνοδεύσει σε πεζοπορίες παρέχοντάς σου σταθερότητα στις καταβάσεις και αναβάσεις σου ακόμα και στον πάγο διατηρώντας την θερμοκρασία του ποδιού σου. Για την πεζοπορία σου μπορείς να επιλέξεις τα Salomon Cross Over ή τα Salomon Rmu Hiking & Multifunc Effect Gtx. Για το running και το trail σου, μπορείς να επιλέξεις τα Salomon Supercross 3 ή τα Salomon Speedcross 5 παπούτσια για τρέξιμο. Για υπαίθρια σπορ μπορείς να επιλέξεις τα Salomon Smu Warra Gtx που είναι κατάλληλα για όλο τον χρόνο και είναι ανθεκτικά ακόμα και στο να εισχωρήσει η λάσπη μέσα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου στο Cosmos Sport θα βρεις Salomon παπούτσια ανδρικά και γυναικεία για κάθε εξτριμ ανάγκη σου.

Βρες Salomon Ρούχα & Αξεσουάρ

Για να έχεις απόλυτη άνεση και ευελιξία είτε στο trail σου είτε στις εξορμήσεις σου, δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου τα ρούχα και τα αξεσουάρ Salomon. Για το καλοκαίρι που θέλεις ανάλαφρη αίσθηση, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα Salomon T-shirt με τεχνολογία Polygiene® κατά των οσμών. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα ανδρικό ή γυναικείο Salomon σορτς που διαθέτει απαλό ύφασμα και ελαστική μέση για να σου δώσει την άνεση και την εφαρμογή που θέλεις. Από την άλλη για τον χειμώνα δεν μπορείς να μην επιλέξεις ένα Salomon μπουφάν που σου χαρίζει αντιανεμική και θερμική προστασία, ενώ ταυτόχρονα είναι αδιάβροχο και επιτρέπει την διαπνοή που χρειάζεσαι. Τώρα ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις ένα Salomon τσαντάκι - ζώνη τρεξίματος που θα σου προσφέρει την οργάνωση που χρειάζεσαι, ενώ έχεις τα χέρια σου ελεύθερα.

Επίλεξε Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ Salomon Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε και εσύ μέσα από την μεγάλη συλλογή μας Salomon ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Salomon σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη, καθώς και σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, πράσινο και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.