Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 168

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Vans Sneakers, Ρούχα και Αξεσουάρ

796 styles.

Θα βρω stylish Vans Sneakers στο Cosmos Sport;

Διάλεξε τα δικά σου sneakers, μποτάκια και παπούτσια vans σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη. Για να αναδείξεις το street style σου μπορείς να επιλέξεις slip on vans ή παπούτσια με Low cut σχεδιασμό σε μοναδικά χρώματα και σε μοναδικά prints όπως checkboard, floral και πολλά άλλα. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις από απλά μποτάκια μέχρι και αδιάβροχα Gore-Τex μποτάκια που είναι κατάλληλα για την βροχή. Για το καλοκαίρι μπορείς να βρεις μοναδικά slides άνετα με design vans, δίνοντας στο summer look σου ξεχωριστή street πινελιά. Πέρα από τα ιδιαίτερα μοτίβα και τα ζωηρά χρώματα που διαθέτουν, τα vans παπούτσια είναι εξαιρετικά άνετα με ευέλικτη σόλα για μαλακό πάτημα. Τα Vans παπούτσια μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμα και με το urban look σου με επιλέγοντας ένα μονόχρωμο slip on vans παπούτσι ή ένα παπούτσι vans που δένει με κορδόνια. Όποιο vans κι αν επιλέξεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ολοκληρώσουν και θα απογειώσουν το στυλ σου.

Τι Vans Ρούχα θα ανακαλύψω στο Cosmossport.gr;

Επίλεξε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και για βρέφη μοναδικά ρούχα vans για τις casual, street και urban εμφανίσεις. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Vans μπουφάν, μακρυμάνικες μπλούζες, φούτερ, φόρμες, ζακέτες και μπλούζες με κουκούλα σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη. Από την χειμερινή συλλογή της Vans θα βρεις παιδικές φόρμες, ζακέτες, μπλούζες με μακρύ μανίκι, με κουκούλα, μπουφάν και φούτερ που θα τα συνοδεύσουν με απόλυτο στυλ στις δραστηριότητές τους. Από την καλοκαιρινή συλλογή θα βρεις ανδρικά και γυναικεία Vans T-shirts, κολάν, σορτς-βερμούδες, cargo pants, αμάνικα, κοντομάνικα πουκάμισα, φορέματα (για τις γυναίκες) μέχρι και σορτς μαγιό για τις εξορμήσεις στην παραλία. Σε καλοκαιρινά παιδικά Vans ρούχα θα βρεις T-Shirts, Κολάν, Μπλούζες με κοντό μανίκι και μαγιό για ασταμάτητες βουτιές. Τα ρούχα της Vans υπόσχονται να σου χαρίσουν μοναδικό στυλ και άνεση δημιουργώντας τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς. Η εφαρμογή των Vans ρούχων διαφέρει ανάλογα το είδος του ρούχου σε στενή, φαρδιά και κανονική. Για την σωστή επιλογή μεγέθους μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει το κάθε ρούχο Vans, αφού κάνεις πρώτα τις αντίστοιχες μετρήσεις.

Τι στιλ σε Vans Παπούτσια να επιλέξω;

Μέσα από την μεγάλη συλλογή μας θα βρεις Vans παπούτσια, sneakers, μποτάκια & slides σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά νούμερα, από τα πολυαγαπημένα παπούτσια Vans Old Skool μέχρι και Vans Authentic. Σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη θα βρεις Vans slip on παπούτσια με street, retro & vintage με μοντέρνα prints και χρώματα αλλά και με το χαρακτηριστικό chessboard print Vans. Επιπλέον θα βρεις Vans μποτάκια & παπούτσια που δένουν με κορδόνια, με διάφορες τεχνολογίες και με την υποστήριξη που χρειάζεται το πόδι. Για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις μέσα από την μεγάλη συλλογή Vans slides οι οποίες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και μαλακές ώστε να έχεις απόλυτη άνεση και ανάλαφρο πάτημα κάθε στιγμή, προστατεύοντας τα πόδια σου. Για τους μικρούς μας φίλους θα βρεις sneakers παπούτσια Vans για αγόρι και για κορίτσι που δένουν με κορδόνια για άψογη εφαρμογή ή κλείνουν με σκριτς σκρατς (velcro) για εύκολη εφαρμογή κάθε στιγμή. Είναι ιδανικά για να τα συνοδεύσουν από το σχολείο μέχρι και το παιδικό πάρτι, χαρίζοντάς τους μοναδικό στυλ. Για το μικρό σου μπορείς να βρεις βρεφικά Vans παπούτσια που κλείνουν με σκριτς σκρατς ή Vans παπούτσια αγκαλιάς slip on για εύκολη εφαρμογή, αγκαλιάζοντας το πόδι του μικρού σου, χωρίς να το πιέζουν. Για όλα τα στυλ και τις ηλικίες θα βρεις το Vans που σου ταιριάζει σε low, high, mid cut σχεδιασμό, από καμβά, σουέτ και ύφασμα σε μοναδικά χρώματα και σχεδιασμούς.

Με τι Vans Αξεσουάρ να ολοκληρώσω το look μου;

Η Vans έχει δημιουργήσει κατάλληλα αξεσουάρ για σένα και για τις ανάγκες σου. Για ένα ολοκληρωμένο style μπορείς να επιλέξεις μια vans τσάντα για την βόλτα σου σε χιαστί, mini bag, τσάντα ώμου και τσαντάκι μέσης, ενώ για τους μικρούς μας φίλους μπορείς να επιλέξεις σακίδιο πλάτης Vans για να έχουν μοναδικό στυλ και στο σχολείο. Για απόλυτο ολοκληρωμένο look είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις vans γυαλιά ηλίου και καπέλα, ενώ για τις κρύες χειμερινές μέρες για μοναδική προστασία και ζεστή αίσθηση μπορείς να επιλέξεις ένα σκούφο vans. Φυσικά ανεξαρτήτου εποχή για να ξεχωρίζεις με το στυλ σου μπορείς να επιλέξεις vans κάλτσες σε κοντό, ψηλό ή μεσαίο ύψος, κατάλληλες για οποιαδήποτε δραστηριότητά σου με μοναδικά χρώματα και σχέδια. Τέλος για να απογειώσεις ακόμα περισσότερο το street style σου μπορείς να επιλέξεις μια ζώνη vans και ένα πορτοφόλι. Είτε θέλεις γυναικείο, ανδρικό, παιδικό ή unisex αξεσουάρ vans θα το βρεις στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Ποια είναι η διαθεσιμότητα των προϊόντων Vans στην Ελλάδα;

Τα προϊόντα της Vans είναι διαδεδομένα και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα στο online store μας θα βρεις Vans προϊόντα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Οι Έλληνες καταναλωτές, ιδιαίτερα οι νέοι φαίνεται να δείχνουν μεγάλη αγάπη για τα προϊόντα Vans. Μπες σήμερα κιόλας στο Cosmossport.gr, το No1 online store και βρες Vans προϊόντα για να ενισχύσεις την συλλογή σου.

Πως μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιών Vans;

Για να βρεις το κατάλληλο μέγεθος σε παπούτσι Vans, θα πρέπει να μετρήσεις τα εκατοστά του ποδιού σου κατά μήκος και κατά πλάτος. Αφού πραγματοποιήσεις τις μετρήσεις, μπορείς να ανατρέξεις στον οδηγό μεγεθών και να κάνεις την αντιστοιχία. Έπειτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μας fit finder. Όποιον τρόπο κι αν διαλέξεις στο Cosmossport.gr θα βρεις το ιδανικό μέγεθος για σένα.

Ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού για τα παπούτσια Vans;

Για σένα που θέλεις να έχεις τα Vansάκια σου σαν καινούργια, δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα μπορείς μέσα από τον ιστότοπο μας να διαλέξεις το ιδανικό σετ καθαρισμού παπουτσιών για να διατηρείς τα αγαπημένα σου Vans σαν καινούργια.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Vans Authentic και των Vans Old Skool;

Η διαφορά των Vans Authentic και των Vans Old Skool βρίσκεται κυρίως στην σόλα. Τα Vans Authentic διαθέτουν low cut σχεδιασμό με μεγαλύτερο άνοιγμα στους αστραγάλους των ποδιών. Από την άλλη τα Vans Old Skool διαθέτουν φαρδύτερη σόλα με μοτίβο waffle και διαθέτουν μικρότερο άνοιγμα περιμετρικά του ποδιού. Έπειτα τα Vans Old Skool προσφέρουν μεγαλύτερη υποστήριξη στο πόδι. Τα Vans Authentic και των Vans Old Skool είναι διαχρονικά παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου.

Ποια είναι η ιστορία της εταιρείας Vans;

To 1966, τα αδέρφια Paul Van Doren και Jim Van Doren μαζί με τον Gordon C. Lee, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα Vans με το όνομα Vans Doren Rubber Company, στο Anaheim της Καλιφόρνια. To 1976, η Vans κυκλοφόρησε τη συλλογή Vans Era που έγινε η No1 επιλογή για τους skateboarders. Το ντεμπούτο του τότε κάνει και το logo "Off The Wall". Την επόμενη χρονιά, κυκλοφορούν τα πρώτα skate παπούτσια, γνωστά σε όλους ως "Old Skool", ενώ λίγο αργότερα ήρθαν τα "Vans Classic Slip-Ons" για να γίνουν must-haves για τους skateboarders και τους BMX-lovers! Το "Sk8-Hi" μας συστήθηκε το 1978, ενώ το 1988 κυκλοφόρησε το πρώτο υπογεγραμμένο skate παπούτσι, από τον Steve Caballero. Η Vans ξεκίνησε τη δημιουργία μιας σειράς με action sports, όπως το BMX, skateboarding, surfing, την "Vans Triple Crown Series". Πολλοί αθλητές φορώντας τα Vans Snowboard Boots, κέρδισαν Ολυμπιακά Μετάλλια, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των παπουτσιών.


TOP Vans Collections

Vans Old Skool Vans Slip On Vans Authentic Vans Off The Wall Vans Comfycush Vans Sk8-Hi Vans Era Vans UltraRange Vans Knu Skool

TOP Vans Styles

Vans Φούτερ Vans Κάλτσες Vans Μπλούζες Vans Σακίδια Πλάτης Vans Platform Παπούτσια Vans T-Shirts 

Διάλεξε Vans Παπούτσια στο Χρώμα που προτιμάς!

Vans Γκρι 

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.