Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 100

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Uvex Γυαλιά Ηλίου

από 2
42 styles.
από 2

Uvex Γυαλιά Ηλίου

Το καλοκαίρι ή τον χειμώνα, όταν αθλείσαι, είτε όταν απλώς απολαμβάνεις την βόλτα σου... Δεν μπορείς να μην φοράς γυαλιά ηλίου! Η εταιρεία Uvex διαθέτει αθλητικά & casual σχέδια, με design που θα σε προστατεύσει από τον ήλιο! Ανακάλυψέ τα σε Απίστευτες Τιμές, μόνο στο No 1 online store!

Διάλεξε Γυαλιά Ηλίου Uvex

Τα Uvex γυαλιά ηλίου προσφέρουν στα μάτια σου προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και είναι απαραίτητα είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Μπορείς να επιλέξεις για την καθημερινότητά σου τετράγωνα Uvex γυαλιά ηλίου τονίζοντας το στυλ σου όπως τα γυαλιά ηλίου Uvex Lgl 29. Για να τονίσεις το αθλητικό σου στυλ, μπορείς να επιλέξεις γυαλιά ηλίου uvex sportstyle όπως τα Uvex Sportstyle 222 Pola, Uvex Sportstyle 223, Uvex Sportstyle 211, Uvex Sportstyle 211 Pola, Uvex Uvex Sportstyle 224 και άλλα. Στο Cosmossport.gr θα βρεις Uvex γυαλιά ηλίου ανδρικά, γυναικεία και unisex. Όμως θα βρεις και παιδικά γυαλιά ηλίου Uvex για να είναι και οι μικροί μας φίλοι προστατευμένοι έχοντας ταυτόχρονα μοναδικό στυλ.

Βρες Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου Uvex

Για εσένα που σου αρέσει να η ποδηλασία ή το τρέξιμο, μπορείς να ενισχύσεις την προπόνησή σου με αθλητικά γυαλιά ηλίου Uvex. Τα Uvex αθλητικά γυαλιά ηλίου σε προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και σου δίνουν ώθηση να συνεχίσεις την προπόνησή σου σε εξωτερικούς χώρους, όσο δυνατός κι αν είναι ο ήλιος. Θα βρεις αθλητικά γυαλιά Uvex σε σχήμα πεταλούδας, τετράγωνο και άλλα, όμως η επιλογή είναι δική σου ανάλογα το στυλ που προτιμάς και τι σου ταιριάζει.

Ανακάλυψε Uvex Γυαλιά Ηλίου στο Κορυφαίο Store!

Βρες Uvex Γυαλιά Ηλίου για γυναίκες, άνδρες, παιδιά (αγόρια και κορίτσια) και Unisex για το casual και αθλητικό σου στυλ, σε τετράγωνα, πεταλούδα και άλλα σχέδια, καθώς και σε πολλά χρώματα όπως ασημί, γκρι, άσπρο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.