Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος/Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

3 329

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Βαράκια Γυμναστικής, Μπάρες και Αλτήρες

από 3
100 styles.
από 3

Βαράκια & Μπάρες

Βρες κορυφαίας ποιότητας βαράκια και μπάρες για βάρη για να γυμναστείς στο σπίτι σου, σε επαγγελματικά πρότυπα, πάντα στα δικά σου μέτρα και ανάγκες. Διάλεξε τι χρειάζεσαι. Είτε ψάχνεις βαράκια για γυμναστική, σετ αλτήρες γυμναστικής, μπάρες γυμναστικής, kettlebell, βάρη ποδιών, βάρη καρπών, δίσκους βαρών ή βαράκια πισίνας, στο Cosmossport.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Αν λατρεύεις τη γυμναστική και θέλεις απόλυτη γράμμωση, και να είσαι πάντα σε φόρμα δεν θα πρέπει να λείπουν οι αλτήρες, οι μπάρες γυμναστικής, τα βάρη άκρων, τα kettlebell και οι δίσκοι από τον εξοπλισμό σου! Ανακάλυψέ τα όλα στο No 1 online store ή στα καταστήματα Cosmos Sport, σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές σε περιμένουν κι έχεις τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Το Ήξερες Ότι;

Τα βαράκια είναι ιδανικά για να γυμνάσουν ολόκληρο το σώμα σου κάνοντας περισσότερες καύσεις μειώνοντας το λίπος και ενισχύοντας τους μύες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα είδη γυμναστικής επιλέγοντας τα κιλά ανάλογα με τις ανάγκες σου. Κάποιες ασκήσεις που είναι απαραίτητα τα βάρη είναι το crossfit, cross training, tabata, άρση βαρών, ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ασκήσεις όπως αερόμπικ, προπονήσεις γυμναστηρίου, αθλητικές προπονήσεις, αποκατάσταση και pilates. Ακόμα βελτιώνουν τη στάση, αλλά και την ισορροπία του σώματος με απλές και εύκολες ασκήσεις. Εφάρμοσε συγκεκριμένες ασκήσεις για να τονώσεις και να ενισχύσεις τα χέρια, το στήθος, τους ώμους, την πλάτη και τα πόδια σου με ασκήσεις όπως ασκήσεις πλάτης με αλτήρες, ασκήσεις στήθους με αλτήρες, εκτάσεις τρικεφάλων με αλτήρες, κωπηλατική με αλτήρες, πιέσεις ώμων με αλτήρες, pullovers με αλτήρες και προβολές με αλτήρες. Οι μπάρες γυμναστικής / μπάρες για βάρη βοηθάνε εξίσου στην ενδυνάμωση και στην καύση λίπους, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα παραπάνω αθλήματα και σε ασκήσεις πιο εξειδικευμένες όπως επολέ ζετέ, pullovers και deadlift. Οι αλτήρες και οι μπάρες για βάρη μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ως ασκήσεις με αλτήρες στο σπίτι είτε ως ασκήσεις με αλτήρες στο γυμναστήριο ή σε κάποιον εξωτερικό χώρο.

Ποιο Είναι το Κατάλληλο Βάρος για Μένα;

Για να επιλέξεις τα βάρη που σου ταιριάζουν πρέπει να σκεφτείς σε ποια κατηγορία είσαι. Για τους αρχάριους αθλητές ιδανική η επιλογή με αλτηράκια σετ 2 kg, αλτηράκια σετ 4 kg, αλτηράκια σετ 3 kg, αλτηράκια σετ 5 kg. Εάν η ενασχόληση με την γυμναστική είναι μακρινή μπορείς να επιλέξεις απλά βάρη χεριών και βάρη ποδιών 0,5 kg ή 1 kg κάνοντας απλές ασκήσεις αυξάνοντας σταδιακά τις επαναλήψεις. Για πιο έμπειρους αθλητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλτήρες εξάγωνοι οι οποίοι είναι πιο επαγγελματικοί ή αλτήρες 10 kg, αλτήρες 12.5 kg, αλτήρες 22.5 kg, αλτήρες 30 kg και αλτήρες 40 kg ή μπάρα για βάρη την οποία μπορούν να ρυθμίσουν οι ίδιοι όσον αφορά το βάρος. Για αθλητές που θέλουν ακόμα πιο ενισχυμένες ασκήσεις μπορεί να γίνει ένας κυκλικός συνδυασμός στα κιλά που θέλει ως επιθυμητή ένταση και δυσκολία στην προπόνησή του.

Ποιο Είναι το Κατάλληλο Υλικό;

Τα βαράκια βινυλλίου ή από πλαστικό προστατεύουν τις ευαίσθητες επιφάνειες από γρατζουνιές και φθορές και είναι ιδανικά για αεροβική γυμναστική και κινησιοθεραπείες. Τα βαράκια χρωμίου είναι υψηλής ποιότητας και είναι κατάλληλα για υψηλής έντασης ασκήσεις. Τα εξάγωνα βαράκια είναι εξίσου κατάλληλα για εξειδικευμένη γυμναστική και για ασκήσεις στο σπίτι από αθλούμενους που έχουν την εμπειρία.

Top Brands σε Βαράκια και Σετ Αλτήρες και Μπάρες

Επίλεξε βαράκια, σετ αλτήρες, βαράκια άκρων, βαράκια πισίνας και μπάρες για βάρη από κορυφαία Brands όπως Amila, Zeus, Nike, Under Armour, Eldico, GYMNASTIK, LIGASPORT, martes, Tunturi και άλλα, καθώς και σε πολλά χρώματα όπως ασημί, άσπρο, γκρι, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πράσινο, πολύχρωμο, πορτοκαλί, ροζ και πολλά άλλα!

Διάλεξε Top Βάρη στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε σετ αλτήρων, βαράκια, βάρη άκρων ή βαράκια πισίνας και μπάρες στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.