Διαστάσεις (ΜxΠλxΠ)

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 54

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Στρώματα Γυμναστικής & Yoga

26 styles.

Στρώματα Γυμναστικής

Βρες κορυφαίας ποιότητας σε στρώματα γυμναστικής για να γυμναστείς στο σπίτι σου, σε επαγγελματικά πρότυπα, πάντα στα δικά σου μέτρα και ανάγκες.
Διάλεξε αυτό που χρειάζεσαι. Αν λατρεύεις τη γυμναστική και θέλεις ταυτόχρονα να έχεις προστασία, το στρώμα γυμναστικής δεν πρέπει να λείπει από τον εξοπλισμό σου! Ανακάλυψέ top στρώματα γυμναστικής στο No 1 online store ή στα καταστήματα Cosmos Sport, σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές σε περιμένουν κι έχεις τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Το Ήξερες...

Ότι το στρώμα γυμναστικής είναι απαραίτητο γιατί βοηθάει να μην τραυματίζεσαι, να μην πονάς και να κάνεις αποθεραπεία workout προστατεύοντας τις αρθρώσεις σου. Με το στρώμα γυμναστικής μετατρέπεις τον χώρο σου σε γυμναστήριο για να μην γλιστράς ώστε να εκτελείς τις ασκήσεις σου με άνεση. Επιπλέον το στρώμα γυμναστικής μπορεί να είναι προστατευτικό όχι μόνο για εσένα αλλά και για τον χώρο σου σε περίπτωση που πέσει κάποιο όργανο όπως βαράκι ή kettlebell ή άλλο βαρύ αντικείμενο στο δάπεδο αφού θα απορροφήσει τον κραδασμό γλιτώνοντας την ζημιά. Διάλεξε το μοτίβο και το χρώμα που σε εμπνέει και ταιριάζει σε σένα και στον χώρο.

Διάλεξε Το Στρώμα Που Σου Ταιριάζει

Ανάλογα με το είδος των ασκήσεων που κάνεις θα επιλέξεις το αντίστοιχο στρώμα. Για στρώμα Pilates μπορείς να επιλέξεις με αντιολισθητική επιφάνεια και σύνθεση EVA για απορρόφηση κραδασμών και διαστάσεων 100cm x 60cm x 15mm. Για στρώμα Yoga (γιόγκα) θα διαλέξεις ένα πιο λεπτό από φυσικό υλικό όπως βαμβάκι ή με σύνθεση με φελλό ή TPE διαστάσεων 173 x 61 cm. Τέλος μπορείς να επιλέξεις ένα στρώμα γυμναστικής είτε για προθέρμανση, είτε για αποθεραπεία, είτε για κοιλιακούς με υλικό TPE για μεγάλη ανθεκτικότητα, διαστάσεων 173 x 60 x 1,5 cm.

Τι Πρέπει Να Προσέξεις

Για ένα ποιοτικό στρώμα γυμναστικής πρέπει να προσέξεις κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως το να έχει αντικραδασμική προστασία, να είναι φιλικό στο δέρμα, να μην γλιστράει, να καθαρίζεται εύκολα, να είναι ανθεκτικό και φυσικά κατάλληλο για το είδος προπόνησής σου. Τέλος μπορείς να προσέξεις το πάχος και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Τα στρώματα από TPE είναι αφρώδη, δεν περιέχουν PCV, είναι πιο ανθεκτικά με αντιολισθητική προστασία και διαθέτουν Memory Foam μαξιλάρι για αντικραδασμική προστασία. Τα στρώματα από PCV συνίστανται για yoga καθώς είναι πιο λεπτά, ελαφριά και μεταφέρονται πιο εύκολα. Τα στρώματα από EVA είναι κατάλληλα για τις ασκήσεις εδάφους, ακόμα και τις έντονες ασκήσεις, καθώς παρέχουν εξαιρετικά μαλακή αίσθηση, έχουν προστασία για τις αρθρώσεις και είναι ανθεκτικά στον χρόνο και στην φθορά.

Top Brands σε Στρώματα Γυμναστικής

Επίλεξε στρώμα γυμναστικής και στρώμα yoga (γιόγκα)  από τα Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Performance, Amila, GYMNASTIK, IQ, ZEUS και σε πολλά απίθανα χρώματα όπως μαύρο, μπλε, μωβ, μπεζ γκρι, καφέ, πράσινο, κόκκινο, ροζ και πολλά άλλα.

Διάλεξε Top Στρώματα Γυμναστικής στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε στρώματα γυμναστικής για pilates, yoga (γιόγκα), και για γυμναστική στο σπίτι, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.