Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

56 160

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Air Zoom Παπούτσια

25 styles.

Nike Air Zoom Παπούτσια

Βρες Nike παπούτσια για τις αγαπημένες σου δραστηριότητες και εξασφάλισε σταθερό και άνετο πάτημα σε ό,τι κι αν κάνεις! Είτε προτιμάς το τρέξιμο, το τένις, το μπάσκετ ή το γυμναστήριο, η τεχνολογία Air Zoom είναι κατασκευασμένη για να ανταπεξέλθη σε όποιο άθλημα προτιμάς! Βρες μια μεγάλη γκάμα σε μεγέθη και στιλ, σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά σχέδια και στιλ στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Ιδανικά για όλες της προπονήσεις σου. Τρέξε με άνεση και στυλ με τα παπούτσια Zoom Air της Nike και φτάσε στην κορυφή! Επέλεξε τα δικά σου, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ιστορική Αναδρομή στα Παπούτσια Nike Air Zoom

Τα Nike Zoom Air ήταν μια ιδέα που πρωτοεμφανίστηκε στη βιομηχανία το 1995. Αρχικά ονομαζόταν «Tensile Air, Αργότερα, που ονομάστηκε «Zoom Air» μετά το ντεμπούτο της. Η τεχνολογία αναπτύχθηκε ως μια εξαιρετικά ανταποκρινόμενη λύση για αθλητές, προσφέροντας μια επένδυση απορρόφησης κραδασμών που έκανε το παπούτσι ευέλικτο για όλα τα εδάφη, από δρόμο και στίβο μέχρι και το γήπεδο. Από τα πρώτα τεχνικά επιτεύγματα ήταν τα Nike Air Zoom LWP (Lightweight Performance), τα οποία εμφανίστηκαν με μια σειρά από εκπληκτικές τεχνολογίες όπως η αντικραδασμική προστασία, η λειτουργία Air στην φτέρνα για απορρόφηση κραδασμών, ο low cut σχεδιασμός, οι θηλιές και το δέσιμο με κορδόνια, καθώς και άλλα πολλά πλεονεκτήματα. Αργότερα εμφανίστηκαν τα Nike Air Zoom Alpha με την διαφοροποίηση ότι η αντικραδασμική προστασία εκτείνοντας κατά μήκος του ποδιού, από τα δάχτυλα μέχρι και την φτέρνα. Ακολούθησαν το 1997 τα Nike Air Zoom Spiridon, το 1984 Nike Air Zoom Talaria, σχεδιασμένα από τον Tinker και την ομάδα του, τα Talaria - πήραν το όνομά τους από τον Μυθικό Έλληνα αγγελιοφόρο για τα φτερωτά σανδάλια του Θεού. Η τεχνολογία Zoom Air συνέχισε να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται με τα χρόνια, αλλά ήταν το 1999 που οι air επικαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας σε μια εκτεθειμένη πίσω και μπροστινή μονάδα Air που βρέθηκε στο Nike Air Zoom Citizen που κυκλοφόρησε το 1999. Ένα άλλο ορόσημο στα Zoom Air ήταν το εξελιγμένο Spiridon για το 2003, το οποίο είχε μια μονάδα Air Zoom ανανεωμένη. Με τα χρόνια και μετά από πολλές άλλες κυκλοφορίες , η τεχνολογία Nike Zoom Air συνεχίζει να διατηρεί το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικότερα με τις σύγχρονες εκδόσεις παλιών μοντέλων άλλα και με σύγχρονα μοντέλα που κερδίζουν τις θετικές εντυπώσεις.

Τι Διαφοροποιεί τα Nike Air Zoom Παπούτσια;

Τα Nike Zoom διαθέτουν ένα σύστημα απορρόφησης κραδασμών χρησιμοποιώντας τον πεπιεσμένο αέρα της σόλας που απορροφάει την κρούση και εν συνεχεία μειώνει την πίεση στους μύες, τις αρθρώσεις και τους τένοντες, προσδίδοντας γρήγορη κίνηση. Η τεχνολογία τους βοηθάει τους δρομείς να ξεπεράσουν τα όρια τους. Είναι παπούτσια τρεξίματος σχεδιασμένα να σπάσουν το ρεκόρ του μαραθωνίου. Το όφελος που έχουν οι δρομείς από τα Zoom Air της Nike είναι ότι η τεχνολογία Air προσφέρει μεγαλύτερη απόκριση και ενέργεια, βοηθάνε στην ανάκαμψη στο δρόμο έτσι ώστε να ανεβαίνουν τα πόδια του δρομέα πιο γρήγορα από το έδαφος στον επόμενο βηματισμό. Τα Nike Zoom προσφέρουν γρήγορη απόκριση και μειωμένο πρηνισμό κατά το τρέξιμο, αυξημένη αίσθηση και έλεγχο του εδάφους στα αθλήματα γηπέδου και ταχύτερες κινήσεις στο γήπεδο μπάσκετ. Οι δρομείς που ενδιαφέρονται να αυξήσουν την ταχύτητα και την απόδοση δεν θα θέλουν να χάσουν τα πιο πρόσφατα παπούτσια για τρέξιμο Nike Zoom. Αυτό που τα ξεχωρίζει επίσης είναι ο Air σχεδιασμός που ρυθμίζει την πίεση και τις αναπηδήσεις, με το πιο μοντέρνο design. Στην συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις Nike Zoom για άνδρες αλλά και για γυναίκες.

Μπορώ να Επιλέξω τα Παπούτσια Nike Air Zoom για το Running μου;

Η απάντηση είναι θετική! Τα Nike Air Zoom παπούτσια είναι ιδανικά για το τρέξιμό σου είτε τρέχεις σε δρόμο, είτε σε γήπεδο. Επίσης είναι κατάλληλα για αγώνες δρόμου, για μαραθώνιο αλλά και για εσένα που θέλεις να φοράς κάτι εξαιρετικά άνετο στην καθημερινή σου προπόνηση για τρέξιμο. Για εσένα που θέλεις Air Zoom για πιο προχωρημένους θα βρεις Nike Air Zoom παπούτσια διαθέτουν drop που οδηγούν σε λιγότερα χτυπήματα σε 0-5 mm, 5-10 mm ή 10-15 mm ανάλογα με τις ανάγκες σου. Προσφέρουν πρόσφυση και προστατεύουν τις αρθρώσεις σου ενισχύοντας το running σου. Συνεπώς είναι ιδανικά για εσένα που τα θέλεις για να τρέχεις ή για εσένα που θέλεις να γυμναστείς με άνεση ακόμα και στο γυμναστήριο.

Βρες Nike Air Zoom Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε και εσύ μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία Nike Air Zoom παπούτσια, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα χρώματα. Απόκτησε τα δικά σου Nike Air Zoom στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες Top Collections Nike Air Zoom

Nike Air Zoom Terra Kiger Nike Air Zoom Pegasus 

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.