Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

44 250

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Χαμηλά Μποτάκια

33 styles.

adidas Χαμηλά Μποτάκια

Ανακάλυψε την πολυτέλεια σε adidas χαμηλά μποτάκια ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι ή για κορίτσι αλλά και βρεφικά μέσα από τη συλλογή του Cosmossport.gr! Η συλλογή καλύπτει το casual στυλ, είτε ακόμα και το πιο athleisure στυλ. Αποκτήστε ό,τι χρειάζεστε, από το No 1 ηλεκτρονικό κατάστημα σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές και με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Κάνε Δικό Σου Ένα Μποτάκι adidas

Τώρα μπορείς να φτάσεις όλα με μοναδική άνεση και να αποκτήσεις όποιο στυλ θες με το μοναδικό τους look που συνδυάζει κάτι από ρετρό, μπάσκετ, μποξ και κλασικά sneakers. Τα χρώματα και οι γραμμές, αλλά και η άνετη εφαρμογή θα σε κάνει να μην τα αποχωρίζεσαι ποτέ. Φορώντας αυτά τα ψηλά παπούτσια θα νιώσεις σιγουριά όπου κι αν βρίσκεσαι χάρη στο ανθεκτικό εξωτερικό μέρος από ποιοτικά υλικά, όπως το nubuck, το suede και το δέρμα, την τέλεια πρόσφυση που χαρίζει η εξωτερική σόλα από καουτσούκ και την ενδιάμεση σόλα που απορροφά αποτελεσματικά τους κραδασμούς.

Με Τα Μποτάκια adidas Είσαι Πάντα Στην Κορυφή

Τώρα μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, σε όλες τις δραστηριότητες σου, με τα ψηλά παπούτσια της adidas. Φόρεσε ψηλά μποτάκια με mesh επένδυση που αφήνει το πόδι να έχει απόλυτη διαπνοή. Ο εσωτερικός μαλακός πάτος και η ενδιάμεση σόλα από EVA προσφέρει ανάλαφρο πάτημα για να νιώθεις ξεκούραστα όταν παίζεις. Διάλεξε ένα σχέδιο με μαλακό δερμάτινο επάνω μέρος που αγκαλιάζει το πόδι και αφήνει μια αίσθηση ανακούφισης. Μπορείς να βρεις μπασκετικά παπούτσια εμπνευσμένα από τα 70‘s και τα 80‘s και από θρύλους του σπορ και να μεταφέρεις το ασύγκριτο στυλ τους στο παρκέ. Όμως δε μετράει μόνο η εμφάνιση, αλλά και η άνεση. Τώρα την έχεις χάρη στον mid cut σχεδιασμό που προσφέρει σταθερότητα και υποστήριξη στους αστραγάλους σου. Έτσι, θα μπορείς να κινείσαι ευέλικτα και να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου. Για το μποξ, θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι με παπούτσια που έχουν λεπτή σόλα και επιτρέπουν να έχεις επαφή με το πάτωμα. Το πλεκτό επάνω μέρος που αγκαλιάζει το πόδι δίνει την έξτρα σταθερότητα και συγκέντρωση που απαιτεί το μποξ. Κάνε hiking σε δύσβατα μονοπάτια με παπούτσια που έχουν ανθεκτικές επενδύσεις TPU κατά της τριβής στα δάχτυλα και είναι αδιάβροχα, ενώ η εξωτερική σόλα Traxion είναι ιδανική και για βρεγμένο έδαφος. Αν θες κάτι πιο απλό για τον καφέ, έχεις πολλές επιλογές. Από low profile sneakers, μέχρι σχέδια με μεταλλικές και ιριδίζουσες λεπτομέρειες, βουλκανισμένη σόλα τύπου skate ή ψηλά σπορτέξ με chunky σόλα και χρωματιστά patterns που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Βάλε κάτι από το glam της Νέας Υόρκης και γίνε το talk of the town μέσα και έξω από το γήπεδο.

Συνδύασέ τα για Μοναδικές Εμφανίσεις

Σκέφτεσαι πως μπορείς να συνυδυάσεις τα μποτάκια της adidas; Εύκολο. Μπορείς να τα συνδυάσεις από το casual μέχρι και το urban look σου. Οι άνδρες μπορούν να τα συνδυάσουν άψογα με την αγαπημένη τους βερμούδα και με μια ψηλή κάλτσα που θα τονίσει περισσότερο το μποτάκι, είτε με την αγαπημένη τους φόρμα ή το αγαπημένο τζιν ή cargo παντελόνι. Οι γυναίκες έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές, για ένα casual/ sporty look μπορούν να συνδυαστούν με κολάν, φόρμα, παντελόνι ή σορτς, ενώ για τις lifestyle εμφανίσεις μπορούν να συνδυαστούν με ένα φόρεμα ή φούστα, ακόμα και με ένα υφασμάτινο στενό παντελόνι. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να τα συνδυάσουν σε κάθε τους δραστηριότητα, από το σχολείο τις εξωσχολικές δραστηριότητες μέχρι και το παιδικό πάρτι. Θα βρεις μοναδικά παιδικά μποτάκια adidas ιδανικά για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τρέξιμο και για άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Για τα μικρά ποδαράκια μπορείς να βρεις τα adidas Performance Terrex Mid GTX που προσφέρουν μοναδική στήριξη στο πόδι και στους αστραγάλους τους, χωρίς να χάνουν στιγμή από την άνεσή τους, κυρίως στα πρώτα τους βήματα.

Βρες Top adidas Μποτάκια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου adidas μποτάκια για όλα τα στυλ σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη, σε mid cut, low cut ή high cut σχεδιασμό, με στενή, κανονική ή φαρδιά εφαρμογή και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μπεζ, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.