Μέγεθος / Ηλικία

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 90

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικές Ζακέτες

από 4
136 styles.

Παιδικές Ζακέτες για Αγόρια & Κορίτσια

Θέλετε τα μικρά σας να κερδίσουν τις εντυπώσεις στις casual ή στις σπορ εμφανίσεις τους, στα πρώτα κρύα; Επιλέξτε Παιδικές Ζακέτες, σε επώνυμα Brands, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές σας περιμένουν κι έχετε τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφή

Παιδικές Ζακέτες για Κάθε Στυλ

Μια παιδική ζακέτα για αγόρι ή για κορίτσι είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή του παιδιού σου. Μια ζακέτα για παιδιά μπορεί να φορεθεί από το σχολείο μέχρι και το παιδικό πάρτι. Για την καθημερινότητά σου στο σχολείο μπορείς να τους προσφέρεις μια ζακέτα casual κατασκευασμένη από απαλό διαπνέον ύφασμα, που μπορούν να την συνδυάσουν άψογα με το τζιν παντελόνι ή την φόρμα τους. Για τις αθλητικές τους δραστηριότητες μπορείς να τους προσφέρεις μια αθλητική παιδική ζακέτα με ύφασμα που είναι απαλό προσδίδοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Για το παιδικό πάρτι μπορείς να διαλέξεις μια ζακέτα για κορίτσια με ζωηρά χρώματα και premium σχεδιασμό που μπορούν να την συνδυάσουν με το φόρεμα ή την φούστα τους, ενώ για αγόρια μπορείς να διαλέξεις μια ζακέτα από ποιοτικό ύφασμα που μπορεί να την συνδυάσει με το αγαπημένο του υφασμάτινο παντελόνι και τα αγαπημένα του sneakers.

Βρες τη Σωστή Επιλογή στο Ύφασμα

Επίλεξε το ύφασμα της παιδικής ζακέτα ανάλογα με την εποχή. Για τον χειμώνα οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται μια ζακέτα από χοντρό ή πλεκτό ύφασμα, για ζεστή αίσθηση. Όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή μπορείς να επιλέξεις, για extra προστασία από το κρύο, μια ζακέτα με επένδυση φλις ( fleece) . Επίσης μια παιδική ζακέτα με κουκούλα είναι ιδανική όχι μόνο για τις κρύες μέρες, αλλά και για τις βροχερές ή τις θυελλώδεις μέρες ώστε να προστατεύσουν το μικρό σου από το κρύο. Για την άνοιξη οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται μια ζακέτα ανάλαφρη από απαλό ύφασμα, για απαλή αίσθηση και διαπνοή. Κατάλληλη είναι μια παιδική ζακέτα με τεχνολογία Dri Fit που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για στεγνή αίσθηση, ενώ ενδείκνυται πέρα από τις ζεστές ημέρες και για τις αθλητικές δραστηριότητες. Μια βαμβακερή ζακέτα διαθέτει διαπνέον ύφασμα για ανάλαφρη αίσθηση και άνεση. Μια παιδική ζακέτα από πολυεστέρα διαθέτει περισσότερη ανθεκτικότητα και διάρκεια. Τέλος μια ζακέτα με συνθετικό ύφασμα μπορεί να διαθέτει μείγμα υφασμάτων από οικολογικά υφάσματα ή ανακυκλωμένα, στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη.

Επίλεξε την Κατάλληλη Εφαρμογή & Μέγεθος

Οι μικροί μας φίλοι δεν πρέπει να στερούνται στιγμή από την άνεση και την ενέργειά τους. Για άνετη αίσθηση, αυτοπεποίθηση και ελευθερία κινήσεων, πρέπει να φοράνε ζακέτα με την εφαρμογή και το μέγεθος που τους ταιριάζει. Η κανονική εφαρμογή εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων κάθε στιγμή, ενώ η χαλαρή εφαρμογή υπόσχεται άνεση και απαλή αίσθηση για τις χαλαρές ημέρες. Η στενή εφαρμογή, ωστόσο, αναδεικνύει το σώμα τους και προσφέρει σταθερότητα . Όσον αφορά την επιλογή σωστού μεγέθους, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε προϊόν ξεχωριστά, κάνοντας τις αντίστοιχες μετρήσεις, καθώς η εφαρμογή της κάθε εταιρείας διαφέρει.

Ανακάλυψε Top Brands σε Ζακέτες Παιδικές από το Κορυφαίο Store!

Επίλεξε αγορίστικες ή κοριτσίστικες ζακέτες αθλητικές, casual ή lifestyle σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, ροζ, χακί, πορτοκαλί, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μέσα από τα Top Brands adidas Performance, adidas Originals, Nike, Jordan, Under Armour, Tommy Jeans, Champion, Puma, Body Action, BODYTALK, Columbia, Go Dance, Legea, Lacoste, LOTTO, Napapijri, Name it, Polo Ralph Lauren, Vans και πολλά άλλα μόνο στο μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Styles σε Παιδικές Ζακέτες

Fleece Ρούχα

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.