Σκηνές Κάμπινγκ

Τι σκηνές κάμπινγκ θα βρω στο Cosmos Sport;

Ετοιμάζεσαι να πας για κάμπινγκ; Είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα, χειμώνα ή καλοκαίρι χρειάζεσαι τη σωστή σκηνή. Ανακάλυψε οικογενειακές σκηνές, αυτόματες & pop-up σκηνές, σκηνές camping ενός, δύο, τεσσάρων ή περισσότερων ατόμων, από εξειδικευμένα Brands και πάντα στις καλύτερες τιμές, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Πως να επιλέξω την κατάλληλη σκηνή καμπίνγκ για τις ανάγκες μου;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να επιλέξεις καλή σκηνή για camping είναι να σκεφτείς τον αριθμό των ατόμων που θα διανυκτερεύσουν σ' αυτήν. Υπάρχουν σκηνές camping 3 ατόμων, 4 ατόμων, 5 ατόμων, 6 ατόμων, 2 ατόμων και ακόμα και για 1 άτομο. Εάν επιθυμείς περισσότερη άνεση μπορείς να επιλέξεις σκηνή για camping περισσότερων ατόμων από αυτών που έχουν προγραμματιστεί για να μείνουν. Η καλύτερη επιλογή για πολλά άτομα είναι οι σκηνές camping με δωμάτια. Επιπλέον οι καιρικές συνθήκες είναι απρόβλεπτες, για τον λόγο αυτό μπορείς να επιλέξεις σκηνή camping με αδιαβροχοποίηση, ώστε να απορροφήσει τυχόν βροχή ή υγρασία. Σημαντικό επίσης είναι να προσέξεις το υλικό που είναι κατασκευασμένη, εάν έχει ιμάντες, μπανέλες αλουμινίου, πλαστικούς αποθηκευτικούς χώρους και εύκολη μεταφορά.

Θα βρω αδιάβροχες σκηνές camping;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις αδιάβροχες σκηνές camping που είναι κατάλληλες για την παραλία ώστε να μην αλλοιώνονται με την υγρασία. Οι αδιάβροχες σκηνές camping είναι κατάλληλες για να κάθε εποχή του χρόνου και είναι αρκετά ανθεκτικές.

Υπάρχουν καμπινγκ σκηνές για όλες τις καιρικές συνθήκες;

Μέσα από το Cosmossport.gr, θα βρεις σκηνές για κάμπινγκ που είναι κατάλληλες για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Βρες την ιδανική camping σκηνή για τις ανάγκες σου μέσα από το Cosmossport.gr

Πως να στήσω μια σκηνή κάμπινγκ;

Για να στήσεις μια σκηνή κάμπινγκ πρέπει να βρεις ένα άνετο σημείο με σκια και προστασία από τους ανέμους. Απόφυγε να στήσεις την σκηνή κοντά σε υδάτινες επιφάνειες, θάλασσ, λίμνες και ποτάμια. Απομάκρυνε αιχμηρές πέτρες, κλαδιά και ότιδηποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Εάν έχεις κάποιο στερεό υλικό μπορείς να το τοποθετήσεις κάτω από την σκηνή σου. Αφού ανοίξεις την σκηνή προσανατόλισέ την βάση της δύσης του ηλίου και τοποθέτησε πασαλάκια σε τέσσερις γωνιές τεντώνοντας καλά. Έπειτα συναρμολόγησε τις μπανέλες στην ειδική υποδοχή. Αφου σταθεροποιήσεις τα πασαλάκια στο έδαφος, μπορείς βοηθητικά να χρησιμοποιήσεις μερικά σχοινάκια για να τεντώσει η σκηνή καλά. Όσο πιο τεντωμένη είναι η σκηνή, τόσο πιο ανθεκτική θα είναι στον άνεμο και την βροχή.

Τι αξεσουάρ περιλαμβάνονται στις σκηνές κάμπινγκ;

Τα αξεσουάρ που θα βρεις στις σκηνές κάμπινγκ είναι τα σχοινάκια και τα πασαλάκια τα οποία θα στερεώσεις την σκηνή. Επίσης μπορεί να βρεις κουνουπιέρα ή επιπλέον ύφασμα για το δάπεδο.

Ποια γνωστά brands για σκηνές camping θα βρω στο Cosmos Sport;

Είτε είσαι κατασκηνωτής του καλοκαιριού είτε της άνοιξης θα βρεις σκηνές για camping μέσα από κορυφαία brands όπως Campus, hupa, BIG AGNES, Panda Outdoor, Pavillo, MAORI, Escape και Grasshoppers, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής στην Ελλάδα.

Πως να καθαρίσω σκηνή καμπινγκ;

Για να καθαρίσεις την σκηνή για camping αρχικά αφαίρεσαι από μέσα την άμμο, πευκοβελόνες και ότι άλλο βρεις στο εσωτερικό τους. Σε καμία περίπτωση δεν τοποθετείς την σκηνή στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο. Τίναξε την σκηνή να φύγει η περιττή σκόνη και έπειτα με ένα σφουγγάρι και ένα ήπιο απορρυπαντικό και κυκλικές κινήσεις αφαίρεσαι μαλακά τις βρωμιές. Άφησε τη σκηνή να στεγνώσει φυσικά και τοποθέτησέ την σε ασφαλές μέρος στην θήκη της.

Ποιο είναι το ιδανικό σχήμα σκηνής;

Η πιο γνωστή σκηνή είναι τύπου igloo. Έχει απλό σχεδιασμό και στήνεται εύκολα περνώντας τις μπανέλες μέσα από τους οδηγούς του υφάσματος. Γνωστές επίσης και ευρύχωρες είναι οι σκηνές τύπου τούνελ που περιέχουν δύο ημικυκλικές μπανέλες που σχηματίζουν ένα τούνελ. Αυτές είναι κατάλληλες να φιλοξενήσουν πολλά άτομα και το στήσιμό τους δεν είναι δύσκολο. Οι σκηνές που δεν έχουν συγκεκριμένο σχήμα, δηλαδή οι γεωδαιτικές σκηνές είναι εξίσου άνετες και χρησιμοποιούνται από ορειβάτες αλλά και από πολλούς campers.

Ποια είναι η κατάλληλη σκηνή camping ανάλογα την εποχή;

Η καλύτερη σκηνή camping και ιδανική για εσένα είναι αυτή που είναι σχεδιασμένη ανάλογα την εποχή που θες να κάνεις camping. Για καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις μια σκηνή με ελαφρύ ύφασμα και ανοιχτόχρωμη για να τραβάει λιγότερη ακτινοβολία με αδιαβροχοποίηση έως 2000mm. Ιδανική σκηνή camping για τον χειμώνα είναι εκείνη που διαθέτει δύο πανιά με αδιαβροχοποίηση. Για φθινόπωρο ή άνοιξη μπορείς να διαλέξεις μια αντιανεμική σκηνή με καλό εξαερισμό και ελαφρύ ύφασμα.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.