Διαστάσεις (ΜxΠλxΠ)

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 8

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Στρώματα Κάμπινγκ και Υποστρώματα

2 styles.

Τι στρώματα κάμπινγκ θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις στρώματα για κάμπινγκ μονά, ημίδιπλα, υπέρδιπλα, και παιδικά στρώματα κάμπινγκ. Βρες το ιδανιό στρώμα κάμπινγκ στις διαστάσεις που θέλεις για να έχεις την άνεση που χρειάζεσαι. Ανάλυψε στρώματα κάμπινγκ μέσα από τα Top Brands και βρες αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο στρώμα camping;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο στρώμα camping, αρχικά δες τις διαστάσεις που σου ταιριάζουν σύμφωνα με το μέγεθος της σκηνής σου. Έπειτα σκέψου εάν θέλεις μονό ή διπλό στρώμα camping ή ακόμα και παιδικό στρώμα camping για τους μικρούς μας φίλους. Έπειτα διάλεξε την ιδανική υφή για το δέρμα σου, καθώς θα βρεις στρώματα camping βελούδινα ή συνθετικά. Βρες στο Cosmossport.gr το κατάλληλο στρώμα camping για τις ανάγκες σου.

Τι υποστρώματα καμπινγκ θα βρω στο Cosmos Sport;

Μέσα από την γκάμα του Cosmossport.gr θα βρεις υποστρώματα για κάμπινγκ που θα συμβάλλουν στην επιπλέον άνεσή σου. Βρες υποστρώματα camping αυτοφούσκωτα ή κανονικά με ιμάντες και άσε τον εαυτό σου να χαλαρώσει στην φύση.

Ποιες είναι οι διαστάσεις των στρωμάτων καμπινγκ;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις στρώματα καμπινγκ σε διάφορες διαστάσεις. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις στρώματα camping σε διαστάσεις όπως 188 x 99 x 22 cm, 203 x 152 cm, 157 x 88 x 18 cm, 180 x 50 x 1 cm, 180 x 50 x 0.6 cm και άλλες. Επίλεξε λοιπόν μέσα από την συλλογή μας το ιδανικό στρώμα camping στις διαστάσεις που σου ταιριάζει.

Ποια ειναι η χρησιμότητα των υποστρωμάτων κάμπινγκ;

Τα υποστρώματα κάμπινγκ, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για έναν σωστό και άνετο ύπνο στη φύση. Η σωστή επιλογή υποστρώματος camping μπορεί να σε κάνει να λατρέψεις τον ύπνο στην ύπαιθρο. Αρχικά ένα υπόστρωμα κάμπινγκ, μπορεί να σου παρέχει προστασία από το κρύο ή το πολύ ζεστό έδαφος, είναι ελαφριά και εύκολα στην μεταφορά και θα γίνει το αγαπημένο σου item.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.