Διαστάσεις

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

22 23

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Υπνόσακοι - Sleeping Bags

2 styles.

Υπνόσακοι - Sleeping Bags

Πας για κάμπινγκ; Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου έναν υπνόσακο - sleeping bag! Είναι η τέλεια επιλογή αν δε θέλεις να κρατάς περιττό βάρος και θέλεις να κοιμάσαι με άνεση και προστασία από το κρύο! Απόκτησε τώρα τον δικό σου υπνόσακο - sleeping bag σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές στο No1 ελληνικό online store!

Πως Να Επιλέξω τον Κατάλληλο Υπνόσακο - Sleeping Bag;

Θέλεις να διαλέξεις έναν υπνόσακο που θα σε συνοδεύσει στις εξορμήσεις σου, αλλά δεν ξέρεις πως να διαλέξεις τον κατάλληλο; Σου έχουμε την λύση. Ένα από τα βασικά στοιχεία που θα σου εξασφαλίσουν ότι θα κάνεις ξεκούραστο ύπνο είναι η επιλογή κατάλληλου υπνόσακου.

Αρχικά πρέπει κύρια σημασία έχει η εποχή και η θερμοκρασία. Πιο συγκεκριμένα για το καλοκαίρι χρειάζεσαι έναν καλοκαιρινό sleeping bag. Ένας καλοκαιρινός υπνόσακος δεν είναι και η πιο εύκολη επιλογή. Έχει σημασία με το που σκοπεύεις να κοιμηθείς επειδή οι θερμοκρασίες αλλάζουν στη διάρκεια της νύχτας. Έτσι μπορεί να κατασκηνώσεις κάπου ζεστά, αλλά καθώς πέφτει ο ήλιος να κρυώνεις. Από την άλλη αυτό εξαρτάται και από το υψόμετρο και τις τοπικές καιρικές συνθήκες αλλά και την υγρασία. Ιδανικοί καλοκαιρινοί υπνόσακοι είναι οι υπερελάφριοι, αφού μπορείς να ανοίξεις το φερμουάρ, να τους γυρίσεις ανάποδα και να τον μετατρέψεις σε μια απλή κουβέρτα.

Για εσένα που θέλεις έναν υπνόσακο - sleeping bag να σε συνοδεύσει για την άνοιξη, φθινόπωρο μπορείς να επιλέξεις έναν υπνόσακο τριών εποχών. Ο υπνόσακος τριών εποχών είναι ιδανικοί για θερμοκρασίες από -12°C έως 2°C. Υπάρχει και ο υπνόσακος 2 εποχών όπου είναι κατάλληλος με θερμοκρασία άνεσης από 2°C έως 12°C. Τέλος υπάρχουν και οι χειμερινοί υπνόσακοι αλλιώς οι υπνόσακοι στρατού. Ένας χειμερινός υπνόσακος ενδείκνυται και για τον στρατό, η θερμοκρασία άνεσης του είναι ακόμα και -25°C!

Πως να Διαλέξεις την Κατάλληλη Σύνθεση Των Υπνόσακων;

Το υλικό από το οποίο αποτελούνται οι υπνόσακοι έχουν την δική τους σημασία. Ένας υπνόσακος κατασκευασμένος από πολυεστέρα, στεγνώνει γρήγορα, παρέχει καλή μόνωση σε περίπτωση που βραχεί, έχει αντοχή στις αντίξοες συνθήκες ενώ δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην συντήρηση. Οι υπνόσακοι που αποτελούνται από πούπουλα συνήθως είναι πολύ ζεστοί και συμπιέζονται. Τα θετικά τους είναι ότι έχουν καλή μονωτική απόδοση, διαπνοή και δυνατότητα στην συμπίεση και συνεπώς στην εξοικονόμηση χώρου.

Μερικά Χαρακτηριστικά των Υπνόσακων

Υπάρχουν κάποιοι τύποι υπνόσακων που διαφοροποιούνται από τα χαρακτηριστικά τους. Μερικά από αυτά είναι

1. Υπνόσακος Κουκούλα

Η κουκούλα συγκρατεί ένα μεγάλο μέρος της θερμότητας του σώματος που αλλιώς θα χανόταν από το κεφάλι. Είναι χρήσιμη όχι μόνο στο κρύο αλλά και σε περιπτώσεις που κοιμάσαι εκτός σκηνής όπου μπορεί να φυσάει πολύ και να "σηκώνεται" άμμος ή χώματα. Προτίμησέ την αν σου αρέσει το χειμερινό κάμπινγκ.

2. Υπνόσακος Κουνουπιέρα

Μερικοί καλοκαιρινοί υπνόσακοι έχουν ενσωματωμένη κουνουπιέρα στο ύψος του κεφαλιού. Είναι χρήσιμη όταν υπάρχουν πολλά κουνούπια στο χώρο, ειδικά όταν κοιμάσαι εκτός σκηνής (π.χ. στην παραλία) και χρειάζεσαι προστασία από έντομα και ζωύφια. Επίσης, είναι χρήσιμη κατά τη διάρκεια της μέρας, καθώς εξασφαλίζει ότι δε θα μπει κάτι μέσα στον υπνόσακο.

3. Υπνόσακος με Εξωτερικό ύφασμα

Συνήθως το εξωτερικό ύφασμα των υπνόσακων είναι πολυεστέρας σε διάφορες μορφές. Ο πολυεστέρας Ripstop είναι η πιο συνηθισμένη εξωτερική επένδυση που προστατεύει από γρατσουνιές, καταπονήσεις και υγρασία. Μερικοί υπνόσακοι έχουν υποστεί αδιαβροχοποίηση εξωτερικά για καλύτερη αντιμετώπιση της υγρασίας.

4. Υπνόσακος με Εσωτερικό ύφασμα

Το εσωτερικό ύφασμα μπορεί να είναι από βαμβάκι ή μαλακό πολυεστέρα, τα οποία δημιουργούν και τα δύο μια ευχάριστη αίσθηση. Το βαμβάκι έχει το αρνητικό ότι απορροφάει την υγρασία και δεν συνιστάται σε κρύες συνθήκες. Τα σύγχρονα πολυεστερικά υφάσματα έχουν πολύ καλή αίσθηση και στεγνώνουν γρήγορα αν βραχούν ή αν υπάρχει πολύ υγρασία.

5. Υπνόσακος με Αριστερό ή δεξί φερμουάρ

Αρκετοί κατασκευαστές υπνόσακων πλέον τοποθετούν το φερμουάρ δεξιά ή αριστερά. Το φερμουάρ θεωρείται ότι είναι αριστερά όταν είστε ξαπλωμένος ανάσκελα στον υπνόσακο και το φερμουάρ είναι στο αριστερό σας χέρι. Οι υπνόσακοι με αριστερά φερμουάρ είναι οι πιο συνηθισμένοι γιατί βολεύουν τους δεξιόχειρες. Ρωτήστε μας αν είστε αριστερόχειρας και επιθυμείτε κάποιον συγκεκριμένο υπνόσακο με δεξί φερμουάρ.

6. Υπνόσακος με Διπλό φερμουάρ

Το διπλό φερμουάρ βολεύει όταν χρειάζεται αερισμός π.χ. στα πόδια αλλά όχι ψηλά στον κορμό. Μπορείτε να ανοίξετε το φερμουάρ από τη μέση και κάτω, αλλά ο υπνόσακος να παραμείνει κλειστός από τη μέση και πάνω. Προσφέρει καλύτερη λειτουργικότητα και ευελιξία ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη.

Επίλεξε Υπνόσακους Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Για σένα που ψάχνεις τον ιδανικό sleeping bag - υπνόσακο για το camping, κατασκήνωση, εκδρομές, στρατό, για τον χειμώνα, για το καλοκαίρι και για όλες τις εποχές του χρόνου, ανακάλυψε υπνόσακους μέσα από το Cosmossport.gr. Θα βρεις υπνόσακους σε χρώματα όπως πράσινο, καφέ, πορτοκαλί, μαύρο, άσπρο, μπλε, πολύχρωμο και άλλα, αλλά και μέσα από Top Brands όπως Amila, ESCAPE, Grasshoppers, JR GEAR, Panda Outdoor, αλλά και σε διάφορες διαστάσεις όπως 215 x 70 cm, 220 x 75 cm, 220 x 90 cm, 230 x 82 cm, 230 x 85 x 65 cm, μόνο, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.