Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

32 112

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Τσάντες Θαλάσσης

5 styles.

Η τσάντα θαλάσσης είναι το No1 καλοκαιρινό αξεσουάρ, χρήσιμο και στυλατο! Βρες αμέτρητα designs για τσάντες θαλάσσης στο No1 e-Shop σε Μοναδικές & Προσφορές!

Τι τσάντες θαλάσσης θα βρω στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr τσάντες θαλάσσης που θα σε συνοδεύσουν με απόλυτο στυλ στην παραλία. Οι τσάντες θαλάσσης είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ καλοκαιρινό που θα οργανώσει τον καλοκαιρινό σου εξοπλισμό. Βρες τσάντες θαλάσσης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, στο χρώμα και στο στυλ που σου ταιριάζει, στο No1 e-Shop σε Μοναδικές & Προσφορές!

Τι διαστάσεις σε τσάντες θαλάσσης είναι διαθέσιμες;

Μέσα στην γκάμα του Cosmossport.gr θα βρεις τσάντες θαλάσσης σε διάφορα μεγέθη. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις τσάντες παραλίας σε μεσαίο μέγεθος και μεγάλο για να χωρέσουν με άνεση τα καλοκαιρινά σου items. Βρες την ιδανική σε μέγεθος και διαστάσεις τσάντα θαλάσσης που σου ταιριάζει, μόνο στο Cosmossport.gr

Θα βρω γυναικείες και ανδρικές τσάντες για την θάλασσα;

Στο online strore μας θα βρεις τσάντες για την θάλασσα σε ανδρικά και γυναικεία styles. Μια ποικιλία χρωμάτων σε τσάντες για την παραλία είναι εδώ για να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού σου. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα, στο Cosmossport.gr θα βρεις την ιδανική τσάντα θαλάσσης για σένα.

Θα βρω τσάντες θαλάσσης για παιχνίδια;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις τσάντες θαλάσσης που χωράνε όχι μόνο τον εξοπλισμό σου, αλλά και τα παιχνίδια των μικρών μας φίλων. Σε μια τσάντα θαλάσσης που θα βρεις μέσα από το site μας, μπορείς να αποθηκεύσεις τα παιδικά παιχνίδια όπως τα φτυαράκια, κουβαδάκια και πολλά άλλα. Βέβαια στην τσάντα θαλάσσης, πέρα από παιδικά παιχνίδια, μπορείς να αποθηκεύσεις και δικά σου παιχνίδια όπως ρακέτες, μπάλες και ότι άλλο χρειαστείς. Διάλεξε την δική σου τσάντα θαλάσσης για ατελείωτα παιχνίδια, μόνο στο Cosmossport.gr.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.