Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

17 60

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Cloudfoam

14 styles.

adidas Cloudfoam

Βρες adidas Cloudfoam Παπούτσια και Slides για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά (Αγόρια ή Κορίτσια). Όλα τα παπούτσια της συλλογής adidas Cloudfoam έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, την τεχνολογία Cloudfoam. Η τεχνολογία Cloudfoam στην εσωτερική και ενδιάμεση σόλα των παπουτσιών, λειτουργεί ως ένα μαξιλάρι, ένα επιπλέον επίπεδο ανάμεσα στο πόδι και το έδαφος. Απορροφά τους κραδασμούς που δημιουργούνται κατά την επαφή με το έδαφος στα άλματα και στον βηματισμό και εξασφαλίζει άνετη και ξεκούραστη εφαρμογή. Eπιπλέον όταν η τεχνολογία Cloudfoam συνδυάζεται με άλλες τεχνολογίες το αποτέλεσμα αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο! Επίλεξε τον κατάλληλο τύπο ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Διάλεξε παπούτσια τρεξίματος για ασυναγώνιστα αποτελέσματα και υψηλές επιδόσεις ή slides για μοναδικές άνεση εντός και εκτός σπιτιού όλο το καλοκαίρι. 

Ανακάλυψε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά adidas Cloudfoam Παπούτσια και Slides σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.