Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 25

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Κάλτσες

από 3
79 styles.
από 3

adidas Κάλτσες

Βρες adidas Κάλτσες κοντές, ψηλές και μέχρι τον αστράγαλο για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και στιλ. Επίλεξε sporty ή casual adidas κάλτσες για κάθε δραστηριότητα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε συσκευασίες δυο (2-pack) ή τριών (3-pack) ζευγαριών.

Ανακάλυψε την συλλογή μας από adidas Κάλτσες σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και στιλ στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Αυτό Που Ξεχωρίζει τις Κάλτσες adidas

Θέλεις αθλητικές κάλτσες adidas που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε απαιτητική σου προπόνηση αλλά και στην καθημερινότητά σου; Δεν έχεις παρά να μπεις στο Cosmossport.gr και να επιλέξεις κάλτσες adidas για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρι, για κορίτσι αλλά και για βρέφη, που θα ταιριάζει στις ανάγκες σου. Τα premium υφάσματα με τα οποία είναι κατασκευασμένα είναι το πρώτο και κύριο, που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Είτε θέλεις adidas κάλτσες κοντές, ψηλές ή μεσαίες μέχρι τον αστράγαλο θα τις βρεις. Ο σχεδιασμός και το design τους τις κάνει επίσης μοναδικές καθώς υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που ταιριάζουν άψογα με το outfit σου, τονίζοντάς το. Θα βρεις κάλτσες της adidas με ύφασμα AEROREADY που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα χαρίζοντάς σου ανάλαφρη αίσθηση. Επίσης μπορείς να βρεις adidas socks με ανατομικό σχεδιασμό Formotion για εξαιρετική άνεση αλλά και με εφαρμογή συμπίεσης στην καμάρα για μέγιστη στήριξη. Οι ραφές που διαθέτουν είναι επίπεδες και έχεις την επιλογή να επιλέξεις adidas κάλτσες σε packs, πιο συγκεκριμένα σε 2-Pack και 3-Pack.

Επίλεξε το Στυλ που σου Ταιριάζει στις Κάλτσες adidas

Κάθε ζευγάρι σε κάλτσες adidas είναι ξεχωριστό. Για στυλ από την κορυφή ως τα νύχια επίλεξε το ιδανικό στυλ που σου ταιριάζει στις casual, lifestyle, sporty και street εμφανίσεις. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις adidas αθλητικές κάλτσες σε ψηλό μήκος ή κοντό μήκος που θα ενισχύσουν την προπόνησή σου και θα σου προσφέρουν την ευελιξία και την διαπνοή που χρειάζεσαι. Για την εργασία σου μπορείς να επιλέξεις adidas κάλτσες σε μεσαίο μήκος (σοσονάκια) μονόχρωμες ή με έντονο design για να φτιάξεις τον δικό σου iconic συνδυασμό. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου και για extra style μπορείς να φορέσεις κάλτσες με ζωηρά και έντονα χρώματα, με έντονα μοτίβα και ιδιαίτερους σχεδιασμούς, είτε σε ψηλό είτε σε μεσαίο μήκος, ανάλογα πόσο θέλεις να τις τονίσεις. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου στο Cosmossport.gr θα βρεις μοναδικά σχέδια σε adidas κάλτσες που θα κάνουν στο στυλ σου level up!

Διάλεξε Τις Ιδανικές Κάλτσες adidas

Τα πόδια σου χρειάζονται φροντίδα. Η έντονη καθημερινότητά σου και οι δραστηριότητές σου, δημιουργούν την ανάγκη για την επιλογή άνετων ενδυμάτων και υποδημάτων. Για να ολοκληρωθεί όμως η αίσθηση άνεσης χρειάζονται adidas κάλτσες που θα προσφέρουν απαλή αίσθηση, για πιο ξεκούραστα πόδια. Είτε θες γυναικείες, ανδρικές, παιδικές και βρεφικές adidas κάλτσες θα βρεις τις κατάλληλες για σένα. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ζεστές adidas κάλτσες από χοντρό ύφασμα βαμβακερό ή συνθετικό, που θα διατηρήσουν την θερμότητα που είναι απαραίτητη για σένα. Για το καλοκαίρι ιδανικές κάλτσες της adidas είναι αυτές που είναι κατασκευασμένες από λεπτό ύφασμα είτε είναι πολυεστερικές, συνθετικές ή βαμβακερές, όπου προσφέρουν διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια σου.

Ανακάλυψε Top adidas Κάλτσες Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Επίλεξε adidas κάλτσες γυναικείες, ανδρικές, παιδικές, για αγόρια, κορίτσια και βρεφικές μέχρι το γόνατο, τον αστράγαλο ή κοντές, σε πακέτα 2-pack, 3-pack και άλλα μέσα από το site μας. Βρες κάλτσες adidas Performance & adidas Originals μέσα μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χρυσό και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.