Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 70

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Σορτς

από 3
100 styles.
από 3

Jordan Σορτς

Βρες Jordan Σορτς για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (αγόρια). Απόκτησε το ιδανικό σορτς για τις προπονήσεις και τους αγώνες μπάσκετ ή απλά για τις casual και lifestyle εμφανίσεις σου. Διάλεξε το ιδανικό μήκος για τα μέτρα και τις ανάγκες σου (κοντό, μήκος πάνω ή ως το γόνατο). Απόλαυσε υδροαπωθητικό ύφασμα με ανάλαφρη αίσθηση και άνετη εφαρμογή.

   

Ανακάλυψε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Jordan Σορτς σε ποικιλία από σχέδια, μεγέθη και χρώματα στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Βρες Jordan Σορτς

Ένα Jordan σορτς για άνδρες ή για γυναίκες είναι από τα must have ρούχα που πρέπει να διαθέτει κάθε sporty γκαρνταρόμπα. Είναι μια επιλογή ιδανική για το καλοκαίρι, αλλά και για τις αθλητικές σου δραστηριότητες. Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε Jordan σορτς για το sporty αλλά και το casual look σου, συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο σου T-shirt, αμάνικο ή φούτερ (για μια χειμερινή εμφάνιση). Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις ένα σορτς Jordan με απαλό ύφασμα που θα σε ενισχύσει για άριστες επιδόσεις. Επίσης θα βρεις τεχνολογίες που θα σου προσφέρουν extra αίσθηση άνεσης όπως τεχνολογία Dri-FIT, που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για στεγνή αίσθηση, αλλά θα βρεις και ποικιλία υφασμάτων όπως διαπνέον ύφασμα για ανάλαφρη αίσθηση ή ύφασμα με βιώσιμα υλικά κ.α. Ο σχεδιασμός τους διαφέρει καθώς θα βρεις σορτς Jordan με λάστιχο στη μέση ή με ρυθμιζόμενο κορδόνι, σε κοντό μήκος, μήκος πάνω από το γόνατό ή σε κοντό μήκος, με έντονο ή διακριτικό design.

Επίλεξε την Σωστή Εφαρμογή στα Jordan Σορτς

Τα Jordan σορτσάκια διαφέρουν όσον αφορά την εφαρμογή τους. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα Jordan σορτσάκι σε κανονική εφαρμογή για άνεση, για τις αθλητικές σου δραστηριότητες ένα με στενή εφαρμογή για υποστήριξη, ενώ για τις χαλαρές σου μέρες ένα Jordan σορτς με χαλαρή εφαρμογή για να έχεις απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και στο μέγεθος, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, ενώ μην ξεχνάς οτι έχει εντελώς δωρεάν την δυνατότητα επιστροφής.

Διάλεξε Jordan Σορτς Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε το δικό σου Jordan σορτς για ότι στυλ θέλεις να έχεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.