Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 90

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Under Armour Σορτς-Βερμούδες

από 4
139 styles.
από 4

Under Armour Σορτς-Βερμούδες

Βρες Under Armour Σορτς-Βερμούδες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Απόλαυσε άνεση και ελευθερία κινήσεων σε κάθε προπόνηση, επιλέγοντας το ιδανικό μήκος για εσένα (πολύ κοντό, πάνω από το γόνατο ή ως το γόνατο) σε σχέδια με υδροαπωθητική τεχνολογία για στεγνή αίσθηση και αυτοπεποίθηση καθ' όλη τη διάρκεια της γυμναστικής.

  

Ανακάλυψε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Under Armour Σορτς-Βερμούδες σε ποικιλία από στυλ, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr!

Τα Under Armour Σορτς και Βερμούδες Ξεχωρίζουν Γιατί...

Τα Under Armour σορτσάκια και βερμούδες ξεχωρίζουν από τα κλασσικά χάρη στην ανάλαφρη ύφανσή τους. Είναι κατασκευασμένα με την φιλοσοφία να είναι σύμμαχός σου στην άνεση, ακόμα και στην πιο απαιτητική σου προπόνηση. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα σορτς Under Armour είναι η ανάλαφρη ύφανση HeatGear προσφέρει υποστήριξη και κάλυψη, ενώ η κατασκευή με το ύφασμα που απωθεί τον ιδρώτα και στεγνώνει γρήγορα μπορεί να σου προσφέρει εξαιρετική αίσθηση, ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Για επιπλέον ανάλαφρη αίσθηση μπορείς να επιλέξεις Under Armour με mesh φάσες για διαπνοή και απελευθέρωση της περιττής ζέστης. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να σου γίνονται απαραίτητα είναι η τεχνολογία κατά των οσμών, που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, η ελαστικότητα που διαθέτουν στην μέση, εφαρμόζοντας άψογα πάνω σου, συμβάλλει στην άνεσή σου. Μην το σκέφτεσαι, μπες στο Cosmossport.gr και βρες το ιδανικό αθλητικό σορτς ή αθλητική βερμούδα Under Armour.

Επίλεξε Σορτς και Βερμούδες Under Armour για Κάθε Στυλ

Είτε θες Under Armour σορτσάκια, Under Armour biker σορτσάκια είτε Under Armour αθλητικές βερμούδες υφασμάτινες για το casual & sporty look σου θα το βρεις μέσα από την μεγάλη γκάμα μας. Αρχικά για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα υφασμάτινο σορτσάκι Under Armour με ελαστική μέση που θα σου προσφέρει μοναδική άνεση συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου T-shirt. Για το trail, γυμναστήριο και την προπόνησή σου, μπορείς να επιλέξεις Under Armour σορτσάκια σε κοντό μήκος με διαπνέον ύφασμα, σορτς για τρέξιμο Under Armour, biker σορτς ή μια Under Armour αθλητική βερμούδα όπου θα σου προσφέρει άνεση, δίνοντάς σου άνετη και ανάλαφρη αίσθηση. Βρες Under Armour σορτς και βερμούδες και απογείωσε το στυλ σου σήμερα.

Η Εφαρμογή στις Under Armour Βερμούδες & Σορτς

Η εφαρμογή διαφέρει ανάλογα το Under Armour σορτς ή βερμούδα που θα επιλέξεις. Πιο συγκεκριμένα για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις Under Armour σορτσάκια / βερμούδες με κανονική εφαρμογή για ακρίβεια στο νούμερο και άνεση. Για τις χαλαρές σου μέρες μπορείς να επιλέξει βερμούδες & σορτς Under Armour με χαλαρή εφαρμογή για απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Για εσένα που θέλεις σταθερότητα στην προπόνησή σου κατάλληλη επιλογή είναι οι Under Armour βερμούδες και τα Under Armour σορτς με στενή εφαρμογή τα οποία θα αναδείξουν άψογα την σιλουέτα σου. Όσον αφορά το μήκος που μπορείς να βρεις στην συλλογή μας σε Under Armour σορτσάκια και βερμούδες διαφέρει σε μήκος πάνω από το γόνατο, στο γόνατο και πολύ κοντό. Για μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε σορτς και βερμούδα της Under Armour.

Βρες Το Δικό Σου Ιδανικό Under Armour Σορτς / Βερμούδα στο Kορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Under Armour αθλητικό σορτς ή βερμούδα σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά (αγορίστικα ή κοριτσίστικα) μεγέθη και σε πολλά χρώματα όπως γκρι, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.