Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

40 80

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Quest

12 styles.

Nike Quest

Βρες τα επώνυμα Nike Quest στο στυλ που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις σπορ εμφανίσεις σου; Επίλεξε τα είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Ανακάλυψε τα Nike Quest για άνδρες, Nike Quest για γυναίκες σε πολλά μεγέθη και μοναδικο σχεδιασμό.

Το Είδος Τους

Τα Nike Quest είναι running παπούτσια που προσφέρουν πρακτική εφαρμογή και ευελιξία στους αφοσιωμένους δρομείς. Έχουν κομψή σχεδίαση και διαθέτουν πολλαπλές στρώσεις διαφορετικών υλικών με σκοπό την μέγιστη άνεση, σταθερότητα και πρόσφυση σε κάθε σου βήμα. Οι μεγαλύτερες διαβαθμίσεις στο ύψος του drop, προσφέρουν υψηλότερη απόκριση για άνεση σε κάθε χιλιόμετρο.

Τα Χαρακτηριστικά Που Τα Κάνουν να Ξεχωρίζουν

Τα Nike Quest διαθέτουν Flywire για σταθερή εφαρμογή, ενδιάμεση σόλα από Phylon σε όλο το μήκος για αντικραδασμική προστασία, διχτυωτό υλικό στο πάνω μέρος, σόλα από καουτσούκ και τροποποιημένο μοτίβο waffle για καλύτερο κράτημα και πρόσφυση. Τα Nike Quest είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την άνεση που χρειάζεται ένας δρομέας είτε είναι αρχάριος είτε είναι έμπειρος.

Διάλεξε Top Nike Quest Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια Nike Quest, Nike Quest 2 και Nike Quest 3 από την συλλογή της Nike Quest σε Ανδρικά και Γυναικεία μεγέθη, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.