Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

22 40

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικείες Εσπαντρίγιες

8 styles.

Γυναικείες Εσπαντρίγιες

Βρες Εσπαντρίγιες για γυναίκες σε σχέδια από Top Brands. Οι εσπαντρίγιες αποτελούν must-have παπούτσια για κάθε γυναικεία συλλογή. Είναι ιδανικές για καλοκαιρινές και ανοιξιάτικες εμφανίσεις, καθώς προσφέρουν ανάλαφρη αίσθηση και δροσερή εφαρμογή που επιτρέπει τον αερισμό των ποδιών. Επιπλέον, αποτελούν hot trend καθώς απογειώνουν κάθε casual και semi-formal look και μπορούν να φορεθούν από το γραφείο ως την βόλτα. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο, από άνετο υφασμάτινο υλικό (με οικολογική/ vegan σύνθεση ή μη).

  

Ανακάλυψε Γυναικείες Εσπαντρίγιες από Top Brands σε ποικιλία από στιλ, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 οnline store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.