Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 300

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Σάκοι Μποξ & Αχλάδια

8 styles.

Σάκοι Μποξ & Αχλάδια

Για σένα που είσαι λάτρης της πυγμαχίας και θέλεις να ενισχύσεις την προπόνησή σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν σάκο του μποξ μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport. Μια μεγάλη ποικιλία σε σάκους του μποξ και αχλάδια σε περιμένουν για να τα αγοράσεις σε Τιμές μοναδικές! Μην ξεχνάς τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τα Οφέλη Του Μποξ

Το μποξ είναι ένα από τα πιο γνωστά αθλήματα στον κόσμο, με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και αρχαία Ρώμη. Με το πέρασμα του χρόνου εξαπλώθηκε ανά τον κόσμο. Το μποξ θεωρείται σημαντικό για μια φυσική κατάσταση, έχοντας ευεργετικά αποτελέσματα ακόμα και στη συγκέντρωση, ενώ μειώνει δραστικά το στρες. Προσφέρει μια έντονη cardio προπόνηση, προσφέροντας τρομερή μυϊκή δύναμη και φυσική κατάσταση. Επιπλέον κρατά χαμηλά τον κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης, διαβήτη και καρδιακών ασθενιών. Εκτός ότι με το μποξ προπονείς πολλαπλές μυϊκές ομάδες, βοηθά στην καύση θερμίδων και στον συγχρονισμό χεριών και ματιών. Τέλος βελτιώνει τον συντονισμό και την ισορροπία εξαιτίας των χτυπημάτων που πρέπει να υπάρχει συντονισμός και ροή κινήσεων.

Πως να Διαλέξεις τον Κατάλληλο Σάκο του Μποξ;

Υπάρχουν διάφοροι σάκοι του μποξ βάση του αθλήματος που συμμετάσχεις και βάση στόχων. Ο μεγάλος σάκος του μποξ που κρέμεται από οροφή είναι κατάλληλος για μια βελτιωμένη τεχνική, και είναι ιδανικός για τον αθλητή που θέλει να βελτιώσει την ταχύτητα, τα αντανακλαστικά και τον χρόνο αντίδρασης. Ένας σάκος αχλάδι ( speed bag) από την άλλη μπορεί να σε γυμνάσει εξίσου αλλά δεν είναι κατάλληλος για λακτίσματα. Ο κατάλληλος σάκος πυγμαχίας εξαρτάται από τον αθλητή και την προπόνηση που θέλει. Για να διαλέξεις έναν σάκο για kickboxing πρέπει να δεις κάποια κριτήρια.

Αρχικός παράγοντας είναι η επιλογή μεγέθους του σάκου, η ηλικία και ο σωματότυπος του αθλητή. Οι σάκοι πυγμαχίας κυμαίνονται σε διάφορες διαστάσεις. Ο γενικός κανόνας όσον αφορά το μέγεθος ενός βαρύ σάκου του μποξ είναι ότι πρέπει να είναι περίπου το μισό του βάρους σου. Οι σάκοι πυγμαχίας 1-1,20 μ είναι συνήθως επαρκείς για τους ενήλικες.

Άλλο ένα κριτήριο είναι από τι υλικά είναι κατασκευασμένος (δέρμα, βινύλιο, συνθετικό ή πλαστικό). Οι δερμάτινοι σάκοι είναι το πρότυπο του μποξ λόγω του ότι είναι απίστευτα ανθεκτικοί. Οι συνθετικοί σάκοι έχουν παραπάνω πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα.Οι σάκοι από βινύλιο ή πλαστικό είναι καταλληλότεροι για χώρους με υγρασία.

Τελευταίο κριτήριο είναι το υλικό που διαθέτουν μέσα. Το γέμισμα με άμμο είναι πιο καλή επιλογή για άτομα που θέλουν αρκετό βάρος στο σάκο τους, όμως τείνει να αλλάζει σκληρότητα όταν εκτείθεται σε υγρασία. Οι σάκοι νερού: Οι βαρείς σάκοι γεμάτοι με νερό είναι βολικοί, καθώς έχουμε νερό κοντά μας. Οι σάκοι νερού είναι πιο αξιόπιστοι και ασφαλέστεροι. Το χτύπημα σε αυτούς είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό γιατί το κέλυφος υποχωρεί τόσο όσο θα υποχωρούσε εάν χτυπούσες άνθρωπο! Συνήθως έχουν βιδωτό πώμα ασφαλείας που βρίσκεται ψηλότερα και εμποδίζει τυχόν διαρροές. Οι σάκοι Αέρα: Συχνά χρησιμοποιείται σε σάκους ταχύτητας και διπλούς σάκους. Ο αέρας είναι ένα φθηνό και βολικό γέμισμα για όσους χρειάζονται μια επιλογή ελαφρύτερου βάρους. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι φουσκωτοί σάκοι τείνουν να ξεφουσκώνουν ελαφρώς με συνεχή χρήση, οπότε θα πρέπει να ξαναγεμίζονται τακτικά. Σάκοι από Ύφασμα: Οι σάκοι που χρησιμοποιούν υφάσματα είναι ιδανικοί εάν θέλεις να μειώσεις τη μυϊκή πίεση στον καρπό, τους αγκώνες και τους ώμους. Το υλικό είναι σχετικά μαλακό και ελαφρύ, που προσφέρει καλύτερη απορροφητικότητα και φυσικά ασφαλέστερη προπόνηση. Οι περισσότεροι κλασικοί και βαρείς σάκοι muay ταϊλανδέζικου στιλ χρησιμοποιούν συνδυασμό υφασμάτων και γεμίσματος άμμου για να παρέχουν τη σωστή ποσότητα βάρους και αίσθηση πρόσκρουσης.

Βρες Σάκο του Μποξ & Αχλάδια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα μια μεγάλη ποικιλία σε σάκους του μποξ & αχλάδια μέσα από Κορυφαία Brands όπως Amila, Eldico, Tunturi και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr με Δωρεάν Δυνατότητα Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.