Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

23 47

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Revolution 6

22 styles.

Nike Revolution 6 Παπούτσια για Τρέξιμο

Ανακάλυψε Nike Revolution 6 παπούτσια τρεξίματος σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και στιλ. Απογείωσε τις αποδόσεις με τα Running παπούτσια από τη Nike Συλλογή Revolution 6. Διάλεξε το ιδανικό σχέδιο για εσένα και αναβάθμισε τα καθημερινά σου runs σε εσωτερικούς (διάδρομος γυμναστηρίου) και εξωτερικούς χώρους. Τα Revolution 6 είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν απόλυτη αντικραδασμική προστασία σε κάθε σου βήμα χάρις στον ειδικά σχεδιασμένο μαλακό αφρό, ενώ το κλείσιμο με φερμουάρ FlyEase σου εξασφαλίζει σταθερή και εύκολη εφαρμογή

Ανακάλυψε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Παπούτσια για Τρέξιμο Nike Revolution 6 και σε ποικιλία από χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Βρες τώρα όλη την Nike Revolution συλλογή και πιο συγκεκριμένα το καινούργιο Nike Revolution 7!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.