Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 79

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Bucket Hats

από 3
104 styles.
από 3

Καπέλα Bucket

Τα καπέλα Bucket είναι μια τάση που ολοκληρώνει το outfit σου, δίνοντας extra bonus style στο look σου. Τα bucket καπέλα πέρα από στυλ προσφέρουν προστασία από τον ήλιο, διαθέτουν φαρδύ γείσο περιμετρικό, μαλακή υφή και είναι ιδανικά για κάθε δραστηριότητά σου. Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα bucket hats σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 Online Store, σε Απίστευτες Τιμές και Μοναδικές Προσφορές και φυσικά, με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, μέσα από Κορυφαία Brands.

Θα βρω Bucket Hats στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις μια ποικιλία από bucket hats σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Θα βρεις bucket hats που ολοκληρώνουν ανδρικά και γυναικεία styles και είναι ιδανικά για το casual, sporty & lifestyle look σου. Βρες το ιδανικό bucket hat που σου ταιριάζει μόνο μέσα από το Cosmossport.gr, το No1 online store.

Θα βρω καπέλο bucket από επώνυμες μάρκες;

Μέσα από την συλλογή μας, θα βρεις το νέο σου καπέλο bucket σε επώνυμες μάρκες. Θα βρεις καπέλα bucket για το αθλητικό σου στυλ σε μάρκες όπως Nike, adidas, Puma και άλλες. Για το street style σου σε μάρκες όπως Vans, Alpha Intrustries, Hurley και άλλες, και για το lifestyle σου σε μάρκες όπως Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Tommy Jeans και άλλες. Επίλεξε ανάλογα το στυλ σου το ιδανικό bucket καπέλο που σου ταιριάζει.

Ποια ειναι τα κατασκευαστικά υλικά των καπέλων bucket;

Τα καπέλα bucket κατασκευάζονται συνήθως από υλικά όπως βαμβάκι, πολυεστέρας, νάιλον και άλλα συνθετικά υλικά. Αυτά τα υλικά είναι ελαφριά, ανθεκτικά και προσφέρουν άνεση και βελτιωμένη διαπνοή, κάνοντας τα καπέλα bucket ιδανικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Ορισμένα καπέλα επίσης περιλαμβάνουν επιπλέον επενδύσεις για προσθήκη άνεσης και απορρόφησης του ιδρώτα. Διάλεξε το ιδανικό καπέλο bucket στη κατασκευή που θέλεις, μόνο μέσα από το Cosmossport.gr.

Τι κάνει τα καπέλα bucket να ξεχωρίζουν;

Τα καπέλα bucket ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στυλ και εμφάνιση. Με τον επίπεδο, στρογγυλό σχεδιασμό τους, προσφέρουν ένα χαλαρό, αλλά ταυτόχρονα στυλάτο look. Είναι πολύ ευέλικτα και εύκολα να συνδυαστούν με διάφορα ρούχα και στυλ, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην εμφάνιση. Τα bucket hats επίσης, ξεχωρίζουν γιατί πέρα από το στυλ, προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και είναι ιδανικά για τις ηλιόλουστες μέρες.

Τα bucket hat γυναικεία με τι ρούχα να τα συνδυάσω;

Τα γυναικεία bucket hats μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά ρούχα και στυλ, καθώς είναι πολύ ευέλικτα. Ανάλογα με την εποχή και την περίσταση, μπορείς να τα φορέσεις με ένα καλοκαιρινό φόρεμα, προσδίδοντας κομψότητα στο στυλ σου, με ένα T-shirt και τζιν για ένα καθημερινό look, με oversized t-shirt και biker κολάν για ένα sporty style και με ένα χαλαρό jean και μπλούζα με γραφικά για το streetstyle σου.

Είναι τάση φέτος τα bucket hat ανδρικά;

Τα bucket hats για άνδρες είναι μια δημοφιλής τάση φέτος στην ανδρική μόδα. Τα ανδρικά bucket καπέλα προσθέτουν έναν μοντέρνο και ανάλαφρο αέρα στο look σου και είναι ιδανικά για τις ζεστές καιρικές συνθήκες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να φορεθούν με διάφορα ρούχα και στυλ. Μπορείς με ένα bucket hat ανδρικό να απογειώσεις το στυλ σου, επιλέγοντας το ιδανικό χρώμα για εσένα, κάνοντας το look σου iconic.

Ποια δημοφιλή brands έχουν Bucket Hats;

Τα bucket hats είναι αρκετά δημοφιλή και αγαπητά για πολλούς σχεδιαστές. Μέσα από τη συλλογή μας θα βρεις bucket hats σε πολλά brands όπως Nike, Vans, THE NORTH FACE, Jordan, Puma, Tommy Jeans, Alpha Industries, Buff, Calvin Klein, Champion Reverse Weave, Champion Rochester, Ellesse, Emerson, Hurley, Name it, NEW ERA, Polo Ralph Lauren, Quiksilver και Timberland. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και κάνε level up.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.