• COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης
  • COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης
  • COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης
  • COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης
  • COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης
  • COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης
156 άτομα το είδαν πρόσφατα

COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης

€39.50€39.50 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 395 πόντους.

35-38 (T1)
  • Επίλεξε
  • 35-38 (T1)
  • 39-41 (T2)
  • 42-44 (Τ3)
  • 45-48 (T4) - Τελευταίο Κομμάτι!

Διαθεσιμοτητα Καταστηματων
Το προϊόν διατίθεται από
Το προϊόν που αποστέλλεται από adidas, πωλείται/επιστρέφεται αποκλειστικά από την adidas & διατίθεται μόνο εντός Ελλάδος. *Εξαιρείται απ' όλα τα promotions, κουπόνια και αγορά μέσω egift card. Μάθε περισσότερα
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία μόνο από
Μάθε περισσότερα

Δωρεάν Επιστροφές Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Αποστολή άνω των 59€ Δωρεάν Αποστολή άνω των 59€

COMPRESSPORT Full Run Kάλτσες Στήριξης Και Προπόνησης

Μυϊκή Ανάπλαση Και Σταθερότητα Με Διάρκεια

Με το Οξυγόνο Πλήρης Κάλτσες, τίποτα δεν θα σας σταματήσει! Αρχικά σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών αθλητών που αγωνίζονται σε εκδηλώσεις τόσο ακραίες όσο το παγκόσμιο πρωτάθλημα IRONMAN® στο Kona, το Full Oxygen Socks είναι καλά αεριζόμενο, εξαιρετικά ελαφρύ και εξαιρετικά άνετο. Κατασκευασμένο για να ενισχύσει τις επιδόσεις σας κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, το Full Oxygen Socks θα καθυστερήσει την κούραση και τους μυϊκούς πόνους και θα προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση φρεσκάδας. Οι κάλτσες ακολουθούν τα βήματά σας, ενισχύοντας την ιδιοδεία και βελτιώνοντας τη στάση σας. Οι εξαιρετικά λεπτές ίνες εξασφαλίζουν ελαφρότητα, απαλότητα και απαλότητα για πρωτοφανή άνεση. Το Full Oxygen Socks είναι τόσο ελαφρύ και άνετο που θα ξεχάσετε γρήγορα ότι φοράτε. Χάρη στις βιοκεραμικές ίνες, αυτές οι πλήρεις κάλτσες οξυγόνου είναι αυθεντικοί ρυθμιστές θερμοκρασίας έτσι ώστε να μην υπερθερμαίνονται. Επιπλέον, οι ζώνες εξαερισμού που είναι ενσωματωμένες απευθείας στη συμπίεση εξασφαλίζουν έναν τελικό αερισμό. Οι κάλτσες στεγνώνουν πολύ γρήγορα, ώστε τα πόδια και τα μοσχάρια να παραμένουν φρέσκα. Ιδανικό για έντονες ασκήσεις κάτω από υπερβολική ζέστη είτε με τρέξιμο, τρίαθλο είτε με μαραθώνιο. Με το έξυπνο και αποκλειστικό σχεδιασμό τους, το Full Socks Oxygen Black Edition 2019 θα σας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο.


Σημαντικά Οφέλη:

Υψηλή ευκολία και άνεση: Οι εξαιρετικά λεπτές ίνες εξασφαλίζουν ελαφρότητα, απαλότητα και ευελιξία για εξαιρετική άνεση. Οι Οξυγόνοι Πλήρεις Κάλτσες είναι τόσο ελαφριές και άνετες που πάνε απαρατήρητες

Εξαερισμός και θερμορύθμιση: Χάρη στα βιοκεραμικά φίλτρα, αυτά τα Οξυγόνα Πλήρης Κάλτσες είναι αυθεντικοί ρυθμιστές θερμοκρασίας έτσι ώστε να μην κρυώνετε.

Υποστήριξη και εργονομία: Η τεχνολογία Barefoot Performance εξασφαλίζει τέλεια στάση των ποδιών και των ποδιών, χωρίς αυτά να συνθλίβονται. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία επιτρέπει να κρατηθούν τα πόδια απαλά στη θέση τους ενώ εκτελούν, διεγείροντας τη ροή του αίματος. Η συμπίεση υποστηρίζει και προστατεύει τους μυς σας, ώστε να αποδίδετε καλύτερα και πιο γρήγορα.

Καθαρό βάρος προϊόντος: 40,00 g

Υποστήριξη Archstim: Βρίσκεται στην αψίδα του ποδιού, και προβλέπει φλεβική επιστροφή και ανάκτηση.

Βιοκεραμικά: Αυτό το "φαινόμενο καθρέφτη" ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία στην επιφάνεια του δέρματος (+ 92%) και οδηγεί σε δευτερεύοντα οφέλη όπως καλύτερη θερμορύθμιση κατά + 51%, βελτίωση επιδόσεων και αντοχής, αυξημένη ταχύτητα στην ίδια κατανάλωση O2 (70% 90% VO2peak ) και την τάση για μείωση της κατανάλωσης Ο2.

Ergo fit: Τέλεια εφαρμογή, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα και την άνεση (χωρίς φθορά).Αποτελούνται από 87% πολυαμίδιο και 13% ελαστάνη

Οξυγόνο συμπίεσης: Μια βαθμολόγηση συμπίεσης ακριβείας σε χιλιοστά στις περιοχές που στοχεύουν φέρνει οξυγόνο στους μυς και ως εκ τούτου βελτιώνει τις επιδόσεις και διευκολύνει την αποκατάσταση. Οι μύες υποστηρίζονται για μια αίσθηση δύναμης και καλύτερη απόδοση σε μεγαλύτερη απόσταση. Εξαιρετικά επεκτάσιμη, η ίνα είναι πιο αναπνεύσιμη για μέγιστη άνεση.

FULL SOCKS RUN
9000067071_1469
Μπορεί να σου αρέσουν
  • NEW
    Calvin Klein Bralette Uw

    Calvin Klein Bralette Uw

    XS · S · M · L
    €61.90 €61.90 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
  • NEW
    Emerson Women'S Swimsuit

    Emerson Women'S Swimsuit

    S · M · L · XL
    €31.90 €31.90 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.