Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 100

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Reebok Classics Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

238 styles.
από 7

Reebok Classics Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Πήγαινε το στυλ σου στο επόμενο level με κομμάτια από την συλλογή Reebok Classics! Επίλεξε τα δικά σου τώρα στο No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές και Μοναδικές Προσφορές!

Η Ιστορία της Reebok

Η Reebok ιδρύθηκε το 1958 ως θυγατρική εταιρεία της J.W. Foster and Son, από τα αδέρφια Joe και Jeff Foster στην Αγγλία. Έμπνευση για το αρχικό όνομα ήταν ένα είδος αφρικανικής αντιλόπης η Gray Rhebok. Το 1979, ο Paul Fireman απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα της Reebok στη Βόρεια Αμερική, κάνοντας μία τολμηρή επένδυση που τον δικαίωσε. Το 1982, το ντεμπούτο της έκανε η σειρά Classics με το αθλητικό παπούτσι “Freestyle”, σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες που τότε χόρευαν aerobic. H τηλεοπτική σειρά της Jane Fonda “WorkoutVHS”, έκανε τάση το aerobic και βοήθησε το Freestyle να δημιουργήσει σημαντικά trends και να μεταμορφώσει τη βιομηχανία αθλητικών υποδημάτων. To 1983 η Reebok, δημιούργησε την ανδρική version του Freestyle, με όνομα “Ex-O-Fit”, ένα παπούτσι για τρέξιμο, που πλέον ονομάζεται “Classics Leather”. Το 1993, πρωτοεμφανίστηκε το “Aztrek” της σειράς Classic με ρετρό στυλ, ενώ σήμερα κυκλοφορεί η σειρά Aztrek x Gigi Hadid. Τα σύγχρονα παπούτσια της Reebok και οι σειρές Classics Leather, Club C και Workout, είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 90, προσφέροντας άνεση, στυλ και vintage πινελιές. Η Reebok Classic έχει συνεργαστεί με μεγάλα όνομα της ποπ μουσικής όπως ο Jay Ζ, 50 Cent, Kendrick Lamar, Travis Scott και η Alicia Keys.

Βρες τα δικά σου Reebok Παπούτσια!

Για σένα που είσαι φαν των Reebok Classic παπουτσιών, μπορείς να βρεις ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι αλλά και βρεφικά Reebok Classic ολοκληρώνοντας το casual και sporty style σου. Τα κομμάτια της Classic Reebok συλλογής είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους: κλασικά. Θα βρεις basic items must have για την καθημερινότητά σου με την ξεχωριστή υπογραφή της Reebok και λογότυπα που δίνουν αθλητικό χαρακτήρα. Τα παπούτσια ολοκληρώνουν το ντύσιμο, αφού έχουν κομψό design και συνδυάζουν υλικά που αφήνουν το πόδι να αναπνέει με τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στην ενέργεια που τους δίνεις, όπως η DMX, που μεταφέρει τον αέρα από τη φτέρνα προς τα εμπρός, ενώ η ενδιάμεση σόλα από EVA και οι επενδύσεις αφρού προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών. Η εφαρμογή τους είναι κανονική ή φαρδιά ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στο νούμερο, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών.

Βρες Reebok Classic Κομμάτια σε Ρούχα Που Βελτιώνουν την Καθημερινότητά σου

Μη σκέφτεσαι κάθε μέρα τι θα φορέσεις. Επίλεξε Classic Reebok για άνδρες και γυναίκες, t-shirts από μαλακό, λεπτό βαμβάκι και κάνε layering. Συνέχισε με μια κλασική ζακέτα που κλείνει με φερμουάρ και έχει ελαστικά μανίκια για σταθερότητα ή με ένα πρακτικό φούτερ από λεία υλικά και χαλαρή εφαρμογή για να ξεχνάς ότι το φοράς. Σέταρέ το με ένα τζάκετ με αντιανεμική κατασκευή και πουπουλένια επένδυση ή με πρακτική αποσπώμενη κουκούλα, από ελαφρύ υλικό και με μοντέρνα παντελόνια με στενό τελείωμα και κρυφές τσέπες για μικροαντικείμενα. Για έντονη προπόνηση, προτίμησε ένα σορτσάκι με πλαϊνά ανοίγματα και ελαστική μέση που ρυθμίζει με κορδόνι και επίλεξε Reebok Classics μπουστάκια και κολάν από ελαστικό βαμβάκι για ελευθερία κινήσεων και σταθερότητα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα Reebok Classic biker σορτς ή μια φόρμα με το αγαπημένο σου φούτερ όταν ο καιρός δεν είναι ζεστός και θέλεις outdoor προπόνηση.

Επίλεξε Reebok Classic κι Έφυγες για το Γυμναστήριο

Με τη συλλογή Reebok Classic έχεις ό,τι ακριβώς θες. Επίλεξε φαρδιά bball style ή στενά φορέματα Reebok και συνδύασέ τα με κολάν. Παίξε με αποδομημένα λογότυπα, γυαλιστερά tricot, διαφάνειες και ιριδισμούς. Οι επιλογές στα παπούτσια είναι πολλές, αφού έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε κλασικά sneakers με χαμηλή, chunky ή ψηλή πλατφόρμα ή και mid cut σχεδιασμό που στηρίζει τον αστράγαλο. Συνδύασε διαφορετικά υλικά, όπως το mesh που αναπνέει, το νάιλον, το δέρμα και το suede με πινελιές έντονων χρωμάτων που δίνουν ρετρό look. Φόρεσε ένα καπέλο από μαλακό twill και ρυθμιζόμενο λουράκι ή ένα κομψό σκουφάκι από ποιοτικό μαλλί Merino που θα σε ζεστάνει. Τώρα ετοιμάσου για δράση.

Διάλεξε το Reebok Classic Αξεσουάρ Σου

Για σένα που θέλεις την απόλυτη οργάνωση και να έχεις πάντα τα πράγματα σου σε τάξη και ασφάλεια, από την συλλογή Reebok Classic μπορείς να διαλέξεις την ιδανική τσάντα για σένα. Εάν θέλεις μια τσάντα είτε για την εργασία σου είτε για την εξόρμησή σου στην φύση μπορείς να επιλέξεις ένα backpack της Reebok Classic το οποίο θα το προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες αφού διαθέτουν ρυθμιζόμενα λουριά και διαθέτουν πολλαπλές θήκες αποθήκευσης. Για την βόλτα σου που θέλεις να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου, μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα μέσης Reebok Classic η οποία είναι εύκολη στην μεταφορά και μπορεί να χωρέσει τον απαραίτητο εξοπλισμό σου χωρίς να χάνεις την άνεσή και την οργάνωσή σου. Τα υλικά τους είναι ανθεκτικά και μπορείς να βρεις τσάντες Reebok Classic με βιώσιμα υλικά στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη.

Διάλεξε Τα Δικά Σου Reebok Classic Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ Στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ Reebok Classic σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και σε βρεφικά μεγέθη, αλλά και σε πολλά χρώματα animal print, ασημί, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Οι Top Collections της Reebok Eίναι

Reebok ClassiCS Reebok Running

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.