Jordan Max Aura Παπούτσια

Jordan Max Aura

Βρες τα επώνυμα Jordan Max Aura στο στυλ που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις σπορ εμφανίσεις σου; Επίλεξε τα είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Ανακάλυψε τα Jordan Max Aura για άνδρες, Jordan Max Aura για παιδιά και Jordan Max Aura Βρεφικά σε πολλά μεγέθη και μοναδικούς σχεδιασμούς.

Η Ιστορία Τους

Τα Jordan Max Aura είναι εμπνευσμένα από την πλούσια κληρονομιά της επωνυμίας Jordan στα μπασκετικά παπούτσια υψηλών επιδόσεων. Η έμπνευση για την σχεδίαση τους προέρχεται από τα προηγούμενα μοντέλα Air Jordan, με ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία και στυλ που ξεχωρίζει και κερδίζει εντυπώσεις!

Τα Χαρακτηριστικά Που Τα Κάνουν να Ξεχωρίζουν

Είναι κατασκευασμένα από δερμάτινο άνω μέρος για να προσφέρουν ανθεκτικότητα και στήριξη που αγκαλιάζει το πόδι, διαθέτουν υφασματινη επένδυση για τέλεια άνεση, ενώ το συνθετικό δέρμα με την ελαστικότητα του εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Επιπλέον χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά είναι η τεχνολογία Max Air στη φτέρνα για αντικραδασμική προστασία και σταθερότητα, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ για τέλεια πρόσφυση σε κάθε κίνηση, καθώς και ο mid-cut σχεδιασμός τους. Επίσης, τα βρεφικά Jordan Max Aura διαθέτουν κλείσιμο με κορδόνια και σκριτς-σκρατς(βελκρο) για επιπλέον σταθερότητα στο κάθε βήμα των μικρών σας. Βρες τα Jordan Max Aura σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, κόκκινο, γκρι και πολλά άλλα.

Διάλεξε Top Παπούτσια Jordan Max Aura στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια Jordan Max Aura και Jordan Max Aura 2 από την συλλογή της Jordan σε Ανδρικά, Παιδικά και Βρεφικά μεγέθη, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.