Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 40

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Καπέλα

από 2
66 styles.
από 2

Nike Καπέλα

Βρες Nike Καπέλα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (αγόρια ή κορίτσια). Προστατεύσου από την ηλιακή ακτινοβολία (UVA, UVB) διατηρώντας αθλητικό στυλ. Διάλεξε το σχέδιο που σου αρέσει και σε βολεύει περισσότερο με κλείσιμο strapback, snapback ή τύπου bucket.

Ανακάλυψε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά καπέλα Nike σε ποικιλία από στυλ, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Διάλεξε Nike Καπέλο Γιατί...

Αρχικά ένα καπέλο Nike ποτέ δεν είναι αρκετό! Τα καπέλα της Nike ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο και άνετο σχεδιασμό τους. Ένα Nike καπέλο ολοκληρώνει αυτόματα το στυλ σου και το πηγαίνει σε next level. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα Nike bucket, καπέλα, strapback ή snapback είναι η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων τους, που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα, τα τμήματα mesh που χαρίζουν απόλυτη διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση, η UV προστασία που σε προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου καθώς και άλλα χαρακτηριστικά. Τα μοντέρνα prints ή τα μεγάλα λογότυπα κάνουν το δικό τους statement. Στα Nike strapback ή Nike snapback το ρυθμιζόμενο κλείσιμο σου προσφέρει εξατομικευμένη εφαρμογή, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Όλα τα Nike καπέλα είναι ιδανικά όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για τις υπόλοιπες εποχές, αφού σου παρέχουν την προστασία που χρειάζεσαι και τονίζουν το στυλ σου. Είτε θέλεις Nike bucket, strapback ή snapback με κυρτό ή ίσιο ή χαμηλό γείσο μπες στο Cosmossport.gr και βρες αυτό που θέλεις.

Επίλεξε το Ιδανικό Nike Καπέλο για το Στυλ σου

Τα καπέλα Nike καλύπτουν όλα τα στυλ, από το casual, sporty μέχρι και το urban στυλ σου. Για ένα sporty style μπορείς να επιλέξεις ένα Nike trucker με τμήματα mesh για να έχεις απόλυτη διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση στην προπόνησή σου. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα Nike snapback ή strapback με minimal design και διακριτικό λογότυπο, ενώ για να τονίσεις το streetstyle σου μπορείς να επιλέξεις ένα καπέλο Nike με έντονο design και μοντέρνα χρώματα. Για να τονίσεις το urban style σου μπορείς να επιλέξεις ένα bucket με premium ύφασμα που θα σου προσφέρει ταυτόχρονα άνεση. Για τους μικρούς μας φίλους, μπορείς να επιλέξεις ένα παιδικό καπέλο Nike με έντονο και παιχνιδιάρικο design δίνοντάς του θετικά vibes και προστασία. Μπορείς να βρεις ακόμα και βρεφικό bucket Nike για το μικρό σου ώστε να είναι προστατευμένο είτε στην βόλτα σας είτε στις στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού στην παραλία.

Βρες Καπέλα Nike στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μέσα από την μεγάλη συλλογή μας Nike καπέλα τύπου jockey ή bucket, με κλείσιμο strapback ή snapback για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρια και για κορίτσια μέσα από πολλά χρώματα όπως Tie Dye, άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα. Είτε θέλεις adidas καπέλα για το casual, lifestyle, running ή το training σου θα βρεις το κατάλληλο για σένα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.