Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 45

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Τσαντάκια

από 2
50 styles.
από 2

Nike Τσαντάκια

Θέλεις να έχεις ένα απογειωμένο ολοκληρωμένο look κάθε ώρα της ημέρας; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις Nike τσαντάκια για να τονίσεις όχι μόνο το αθλητικό σου στυλ αλλά και το καθημερινό σου. Βρες Nike τσαντάκια για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε mini ή large μέγεθος και δημιούργησε ξεχωριστά στυλ.

Τι Ξεχωρίζει τα Nike Τσαντάκια;

Αυτό που ξεχωρίζει τα τσαντάκια Nike είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός τους και η ποιότητα κατασκευής των υφασμάτων τους. Θα βρεις τσαντάκια κατασκευασμένα ακόμα και από βιώσιμα υλικά, στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη. Τσαντάκια Nike χιαστί, ώμου, μέσης και άλλα τα οποία μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχοντας πάντα τα απαραίτητα που χρειάζεσαι μαζί σου. Ένα πλεονέκτημα τους είνα ότι διαθέτουν ρυθμιζόμενο ιμάντα για άψογη εφαρμογή κα μοντέρνο design.

Nike Τσαντάκια για Κάθε Στυλ

Ένα Nike τσαντάκι είναι must have για κάθε ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα ανεξαρτήτου φύλου. Είτε θες γυναικείο είτε ανδρικό ή παιδικό Nike τσαντάκι στο Cosmossport.gr θα βρεις την ιδανικό για σένα. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις ένα τσαντάκι Nike σε μεσαίο μέγεθος ούτως ώστε να ολοκληρώνει το casual outfit σου. Για το sporty look σου από την άλλη ιδανικό είναι ένα Nike τσαντάκι μεγαλύτερου μεγέθους, ώστε να χωράει με άνεση τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό σου, τονίζοντας το αθλητικό σου στυλ. Για μια lifestyle εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ένα Nike mini τσαντάκι με μοντέρνο design που θα τονίσει το στυλ σου και θα σου χαρίζει σιγουριά αφού θα έχεις τα απαραίτητα αντικείμενά σου μαζί σου, όπου κι αν είσαι.

Επίλεξε Nike Τσαντάκι Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε και εσύ την μεγάλη συλλογή μας σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά( για αγόρι και για κορίτσι) Nike Τσαντάκια μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως animal print, ασημί, άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, ροζ, χακί και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.