Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

89 108

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Air Max 270 Παπούτσια

3 styles.

Nike Air Max 270 Παπούτσια

Ανακάλυψε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά Nike Air Max 270 στην πιο πλούσια γκάμα, με συνεχώς ανανεωμένα designs μόνο στο Cosmossport.gr. Τα παπούτσια Nike Air Max 270 συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την άνεση με τη δυναμική εμφάνιση. Το design τους είναι εμπνευσμένο από τα πιο εμβληματικά μοντέλα Air Max αναδεικνύοντας την μεγαλύτερη καινοτομία της Nike.

Καταγωγή των Nike Air Max 270

Παρόλο που υπήρχαν κι άλλα παπούτσια Nike Air τα οποία σχεδιάστηκαν για το lifestyle, ξεκινώντας με το Air Safari του 1987, όλα αυτά διαθέτουν μονάδες αέρα που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν μέγιστες αποδόσεις. Η μονάδα Air Max 270 υπάρχει στα παπούτσια τα οποία είναι τα πρώτα παπούτσια με 100% αέρα, μόνο που σχεδιάστηκε κυρίως για το lifestyle με έμπνευση από τα αθλητικά παπούτσια υψηλών επιδόσεων. Συγκεκριμένα τα παπούτσια Air Max 270 άντλησαν έμπνευση από τα Air Max 93 και τα Air Max 180. Το όνομα "270" ήρθε από έναν εσωτερικό χαρακτηρισμό της Nike για τα Air Max 93 τα οποία διέθεταν 270 βαθμούς ορατότητας στη μονάδα αέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ύψος της μονάδας Air Max 270 προσφέρει την μεγαλύτερη μετατόπιση όγκου φτέρνας για μέγιστη άνεση στο μαξιλάρι αέρα.

Η επαναστατική τεχνολογία της μονάδας Air άρχισε να χρησιμοποιείται στα παπούτσια Nike το 1978. Το 1987, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Air Max 1 με τεχνολογία ορατής μονάδας Air στη φτέρνα, επιτρέποντας στους θαυμαστές του μοντέλου όχι μόνο να αισθάνονται αλλά και να βλέπουν την αντικραδασμική προστασία της μονάδας Air. Από τότε, τα παπούτσια Air Max των επόμενων γενιών σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία σε αθλητές και συλλέκτες, χάρη στους εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων και την αξιόπιστη, ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία.

Πλεονεκτήματα του Nike Air Max 270

• Μονάδα Max Air 270 για ασυναγώνιστη άνεση και απορρόφηση κραδασμών καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

• Premium κατασκευή στο άνω μέρος για ανάλαφρη εφαρμογή και αέρινη αίσθηση.

• Καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για απόλυτη πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια.


Επίλεξε τώρα το δικό σου ζευγάρι Nike Air Max 270 ή Nike Air Max 270 React σε ποικιλία αποχρώσεων, σε μοναδικές τιμές & προσφορές στο cosmossport.gr ή στα καταστήματα Cosmos Sport. Μην ξεχνάς τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.