Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

66 70

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Fila D-Formation Sneakers

3 styles.

Fila D-Formation Sneakers

Ψάχνεις iconic παπούτσια που θα αναδείξουν το στυλ σου; Τότε τα sneakers Fila D-Formation είναι η ιδανική επιλογή. Στην μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις ανδρικά, γυναικεία και παιδικά (για αγόρι, για κορίτσι) Fila D-Formation παπούτσια στα πιο μοντέρνα σχέδια.
Ανακάλυψε και εσύ τα δικά σου παπούτσια Fila D-Formation για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και νιώσε το στυλ σου να πηγαίνει σε next level, με Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Τι Είναι Αυτό που τα Ξεχωρίζει

Τα Fila D-Formation Sneakers αποτελούν την πιο trend επιλογή στην κατηγορία των Lifestyle Sneakers. Ο σχεδιασμός τους και η chunky σόλα είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Το δερμάτινο άνω μέρος με συνθετικό υλικό και το ιδιαίτερο design τους κάνει τα βλέμματα να στρέφονται πάνω τους. Η ενδιάμεση σόλα από EVA χαρίζει ένα μαλακό βήμα και απορρόφηση των κραδασμών. Από την άλλη το δέσιμο με τα κορδόνια εξασφαλίζουν μια άνετη και σταθερή εφαρμογή. Σχεδιασμένα με ρετρό στυλ ολοκληρώνουν το στυλ σου. Τα sneakers Fila D-Formation ήρθαν για να γίνουν αγαπημένη σου επιλογή συνδυάζοντας την άνεση με το στυλ.

Η Εφαρμογή Τους

Η εφαρμογή των Fila D-Formation Sneakers στενή με κανονική, όμως ανάλογα το μοντέλο διαφέρει η εφαρμογή. Για την ακρίβεια μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών της ιστοσελίδας μας. Κάθε sneaker Fila D-Formation διαθέτει το δικό του μεγεθολόγιο, έτσι αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις από το πόδι σου, τότε μπορείς να κάνεις την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών. Εάν επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα τότε καλό θα ήταν κατά την δοκιμή να φοράς τις κάλτσες με τα οποία θα τα φοράς συνήθως σε απογευματινή ώρα. Για σένα που πραγματοποιείς ηλεκτρονικά τις αγορές σου, σε περίπτωση αστοχίας μεγέθους, έχεις εντελώς δωρεάν την δυνατότητα επιστροφής.

Βρες Fila D-Formation Sneakers στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε sneakers Fila D-Formation για άνδρες, γυναίκες, παιδιά (αγόρια, κορίτσια) σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι και άλλα μόνο, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.