Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

18 124

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Calvin Klein Μαγιό

από 2
71 styles.
από 2

Calvin Klein Μαγιό

Βρες μοναδικά σχέδια από Calvin Klein Μαγιό σε Γυναικεία και Ανδρικά στυλ, μόνο στα Cosmos Sport.

Ανακάλυψε στο No 1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, τα πιο μοντέρνα και κομψά μαγιό από την Calvin Klein και δώσε extra πόντους στο Summer look σου!

Βρες Calvin Klein Μαγιό στο No1 Online Store

Θέλεις να εντυπωσιάσεις στην πλαζ με το πιο κομψό μαγιό; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις Calvin Klein μαγιό για γυναίκες και άνδρες. Τα Calvin Klein μαγιό μπορούν να σε συνοδεύσουν ακόμα και σε μια χαλαρή σου προπόνηση στην πισίνα. Στη γυναικεία συλλογή μαγιό Calvin Klein θα βρεις ολόσωμα μαγιό, bikini, σετ μαγιό, κάτω μέρος ή πάνω μέρος κάνοντας τους πιο exclusive συνδυασμούς. Στην ανδρική συλλογή μαγιό Calvin Klein θα βρεις σορτς μαγιό και σλιπ μαγιό σε κοντό ή μακρύ μήκος με μινιμαλ ή έντονο design. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου μπορείς να ολοκληρώσεις την summer εμφάνισή σου με μια Calvin Klein πετσέτα.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για μαγιό Calvin Klein;

Για εσένα που αναρωτιέσαι πως θα επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος στα μαγιό Calvin Klein σου έχουμε την λύση. Αρχικά για να βρεις το σωστό μέγεθος στα μαγιό Calvin Klein θα πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες μετρήσεις στο σώμα σου κι έπειτα τις αντιστοιχίες στον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε Calvin Klein μαγιό. Κάθε μαγιό Calvin Klein διαθέτει την δική του εφαρμογή, επομένως μπορείς να συμβουλευτείς τις περιγραφές μας ως προς την εφαρμογή στα Calvin Klein μαγιό.

Ποια είναι η ποιότητα των μαγιό Calvin Klein;

Τα μαγιό της Calvin Klein είναι κατασκευασμένα προσεγμένα με πρώτης ποιότητας επιλεγμένα υφάσματα. Θα βρεις Calvin Klein μαγιό με μίξη υφασμάτων, βαμβακερά, πολυεστερικά και με βιώσιμα υλικά. Έπειτα τα μαγιό Calvin Klein είναι ραμμένα με λεπτομέρεια και γνώμονα την ποιότητα. Ένα μαγιό Calvin Klein σηματοδοτεί την ποιότητα που χρειάζεσαι για αξεπέραστη αίσθηση.

Ποια είναι η τάση στα μαγιό Calvin Klein αυτή τη σεζόν;

Η φετινή τάση στα Calvin Klein μαγιό είναι τα μονόχρωμα με το λογότυπο του brand που όχι μόνο τα διακοσμεί, αλλά και τα υπογράφει. Βρες το ιδανικό Calvin Klein μαγιό και κάνε το καλοκαιρινό σου look να ξεχωρίζει με απόλυτη κομψότητα και φυσικά με σύμμαχο το Cosmossport.gr.

Θα βρω ανδρικά Calvin Klein μαγιό στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr το No1 online store μας, θα βρεις ανδρικά μαγιό Calvin Klein σε σορτς μαγιό κοντού ή μεσαίου ύψους. Ένα ανδρικό σορτς μαγιό Calvin Klein θα σε κάνει να ξεχωρίζρεις και θα αισθανθείς αμέσως την διαφορά σε σχέση με τα κλασσικά μαγιό, χάρη στην ποιοτική σύνθεσή τους. Βρες το ιδανικό ανδρικό Calvin Klein μαγιό στο χρώμα και στο σχέδιο που θέλεις, σήμερα κιόλας.

Τι γυναικεία μαγιό Calvin Klein να επιλέξω;

Μέσα από την πλούσια ποικιλία μας σε γυναικεία μαγιό Calvin Klein θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Calvin Klein γυναικείο μπικίνι, ολόσωμα και ξεχωριστό πάνω με κάτω μέρος. Στο πάνω μέρος θα βρεις Calvin Klein γυναικείο μαγιό brallete, τριγωνάκι, μπουστάκι και σουτιέν, ενώ στο κάτω μέρος θα βρεις κανονικά και κοφτά Calvin Klein μαγιό. Από ολόσωμα μαγιό Calvin Klein θα βρεις τα lifestyle και αυτά που είναι πιο αθλητικού τύπου. Διάλεξε το γυναικείο Calvin Klein μαγιό που σου ταιριάζει και κάνε το δικό σου summer look.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.