Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 37

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ellesse Μαγιό

από 2
57 styles.
από 2

Θα βρω μαγιο Ellesse στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις Ellesse μαγιό για άνδρες και γυναίκες. Βρες μια ποικλία σχεδίων και χρωμάτων σε Ellesse μαγιό σορτς, ολόσωμα, μπικίνι κα. Ένα μαγιό Ellesse είναι η ιδανική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου.

Ποια είναι η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων των μαγιό Ellesse;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγαλή ποικιλία σε σχέδια και χρώματα Ellesse μαγιό. Θα βρεις έντονα και διακριτικά σχέδια για μαγιό Ellesse και πολλά χρώματα όπως tie dye, άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μωβ, μπλε, πολύχρωμο, πράσινο και ροζ. Βρες το δικό σου Ellesse μαγιό στο χρώμα που σου ταιριάζει και ανανέωσε το στυλ σου.

Πως μπορώ να φροντίσω τα μαγιό Ellesse;

Για να φροντίσεις κατάλληλα το Ellesse μαγιό σου θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες πλύσης. Πλύνε το μαγιό σου στην αναγραφόμενη στο ταμπελάκι θερμοκρασία, αποφεύγοντας σκληρά απορρυπαντικά. Επίσης μπορείς να πλύνεις το μαγιό Ellesse στο χέρι, αφήνοντάς το να στεγνώσει φυσικά.

Ποια είναι η ιστορία της Ellesse;

Η Ellesse ιδρύθηκε από τον Leonardo "Mantis" Servadio στις 19 Ιουνίου 1959 στην Περούτζια της Ούμπρια της Ιταλίας. Το όνομα Ellesse προέρχεται από τα αρχικά του Servadio, "L.S.", τα οποία ομιλούνται "elle" και "esse" στα ιταλικά. Η Ellesse έγινε δημοφιλής κατά τη δεκαετία του 1970 ως παραγωγός ενδυμάτων σκι, όπως καπιτονέ μπουφάν και παντελόνια σκι. Η εταιρεία επεκτάθηκε με το να δημιουργεί κι άλλα είδη ρούχων και παπουτσιών για κάθε φύλο. Έγινε παγκοσμίως γνωστή και αγαπητή και μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα δυναμικό και γνωστό brand.

Είναι φέτος τάση τα Ellesse μαγιό;

Η φετινή τάση στα Ellesse μαγίο είναι τα χρωματιστά. Δώσε την απόλυτη καλοκαιρινή νότα στο στυλ σου επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα στο μαγιό Ellesse. Επίσης τάση είναι τα πολύχρωμα μαγιό Ellesse με prints. Βρες το ιδανικό μοντέρνο μαγιό Ellesse μόνο στο Cosmossport.gr.

Θα βρω γυναικεία και ανδρικά μαγιό του brand Ellesse;

Στο Cosmossport.gr το online store μας, θα βρεις μαγιό του brand Ellesse, σε ανδρικά και γυναικεία styles. Βρες Ellesse γυναικείο μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό. Από ανδρικά θα βρεις Ellesse σορτς μαγιό ή βερμούδα μαγιό. Όποιο Ellesse γυναικείο ή ανδρικό μαγιό κι αν διαλέξεις, το σίγουρο; Ότι θα είσαι ο/η φετινός/ή star της παραλίας.

Για ποιες περιστάσεις είναι κατάλληλα τα Ellesse μαγιό;

Τα Ellesse μαγιό είινα ιδανικά για εσένα που πας για καθημερινό κολύμπι. Επίσης είναι must για τις lifestyle εμφανίσεις σου στην παραλία, όπως ένα beach party. Φυσικά θα βρεις και τα πιο αθλητικού τύπου μαγιό Ellesse, που είναι κατάλληλα για τις sporty δράσεις σου στην παραλία.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.