Τιμή

26 60

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ομπρέλες Θαλάσσης και Παραλίας

4 styles.

Ομπρέλες Παραλίας

Βρες την ιδανική ομπρέλα παραλίας μέσα από την μεγάλη συλλογή μας. Στο cosmossport.gr θα βρεις μια πλούσια γκάμα από ομπρέλες θαλάσσης, ομπρέλες με UV προστασία, ομπρέλες ανθεκτικές στον άνεμο, ομπρέλες με τσάντα μεταφοράς PE και πολλές άλλες ομπρέλες για την θάλασσα στις διαστάσεις που ψάχνεις.

Τα Χαρακτηριστικά Που Τις Κάνουν Να ξεχωρίζουν

Εάν θέλεις extra προστασία από τον ήλιο μπορείς να επιλέξεις ομπρέλα UV για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, έτσι μπορείς να είσαι ακόμα πιο προστατευμένος ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες του καλοκαιριού που ο ήλιος είναι πιο έντονος. Εάν θες αντιανεμική προστασία μπορείς να επιλέξεις αντιανεμική ομπρέλα με πολυεστερικό ύφασμα η οποία διαθέτει αεραγωγό με σχοινί, ενώ εάν θέλεις μεγαλύτερη σταθερότητα μπορείς να διαλέξεις ομπρέλα που διαθέτει βιδωτό κλείσιμο. Επιπλέον για τον άνεμο μπορείς να επιλέξεις ομπρέλα σπαστή με μεταλλικό δαχτυλίδι κλίσης ώστε να την τοποθετείς ανάλογα με τον άνεμο. Εάν επιζητάς περισσότερη σκιά μπορείς να επιλέξεις ομπρέλα με σπαστή κλίση.

Σχήμα Που Μπορείς Να Επιλέξεις

Για μια καθημερινή βόλτα στην παραλία μπορείς να επιλέξεις στρογγυλή ομπρέλα ή εξάγωνη ενώ για καλοκαιρινές εξορμήσεις που επιζητάς περισσότερη άνεση και προστασία μπορείς να επιλέξεις ομπρέλα τετράγωνη. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην μετακίνηση μπορείς να επιλέξεις ομπρέλα με τσάντα μεταφοράς.

Top Brands σε Ομπρέλες Θαλάσσης

Διάλεξε τώρα ομπρέλες παραλίας από Κορυφαία Brands όπως Eldico, ESCAPE, hupa και Summer Club σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που ταιριάζουν με την καλοκαιρινή σου διάθεση όπως μπλε, γαλάζιο, καφέ, μπεζ, άσπρες, κίτρινες, πορτοκαλί, πράσινες, πολύχρωμες, και σε διάφορα σχέδια ή μονόχρωμες.

Διάλεξε Top Ομπρέλες Θαλάσσης στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τη δική σου ομπρέλα θαλάσσης, ομπρέλα παραλίας στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.