Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 64

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Hurley Μαγιό

25 styles.

Hurley Μαγίο

Βρες μοναδικά σχέδια από Hurley Μαγιό σε Ανδρικά στυλ, μόνο στα Cosmos Sport.

Ανακάλυψε στο No 1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, τα πιο μοντέρνα και άνετα σορτς μαγιό από την Hurley και δώσε extra πόντους στα Sporty Outfits σου στην παραλία!

Η Ιστορία του Brand Hurley

Η εταιρεία Hurley ιδρύθηκε το 1979 από τον 24χρονο Bob Hurley ως "Hurley Surfboards//International Pro Designs" (IPD). Η Hurley International είναι μια ευρέως γνωστή εταιρεία ρούχων με έδρα την Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια που ασχολείται με μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών παπουτσιών, ρούχων, αθλητικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 1979 από έναν 23χρονο, τον Bob Hurley, με τον συνεργάτη του Bob Rowland και τον Business Manager Joe Knoernschild ως Hurley Surfboards/International Pro Designs (I.P.D.). Ο Hurley ξεκίνησε το brand για να βοηθήσει να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των νέων. Η Hurley ήταν σημαντικός κατασκευαστής σανίδων του σερφ για 5 χρόνια και εξυπηρέτησε πολλές μεγάλες εταιρείες όπως η Lightning Bolt, η Wind-an-Sea και η Wave Tools. Τα προϊόντα Hurley περιλαμβάνουν σορτς, μαγιό για σέρφερ, σορτς, μοναδικά μπλουζάκια, φούτερ, καπέλα και διάφορα άλλα προϊόντα που σχετίζονται με το surfing και όχι μόνο.

Επίλεξε Hurley Μαγιό

Ένα μαγιό Hurley μπορεί να σου χαρίσει την άνεση που θέλεις και το απόλυτο στυλ. Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι η premium σύνθεσή τους και το μοναδικό design τους. Ωστόσο θα βρεις σορτς μαγιό ή μαγιό βερμούδα Hurley κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά. Πέρα από το ύφασμα, αυτό που τα ξεχωρίζει είναι η κατασκευή τους, η ελαστική τους μέση που σου χαρίζει την εφαρμογή που θέλεις, έτσι μπορείς να κινείσαι χωρίς καμία ενόχληση. Είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να κάνεις θαλάσσια σπορ αλλά και για σένα που θέλεις απλώς ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Ένα Hurley σορτς ή βερμούδα μαγιό μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και στις χαλαρές σου βόλτες, συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου T-shirt. Η εφαρμογή που διαθέτουν τα Hurley σορτς μαγιό διαφέρει από κανονική, στενή και φαρδιά. Για ακρίβεια στην επιλογή σε σορτς Hurley μαγιό, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε μαγιό.

Επίλεξε Hurley Μαγιό Μέσα Από το Κορυφαίο Store!

Είτε θες σορτς μαγιό ή βερμούδα μαγιό Hurley με μήκος ως το γόνατο ή πάνω από το γόνατο, με τσέπες και ελαστική μέση, θα βρεις το στυλ που θες ανάμεσα σε χρώματα όπως floral, γκρι, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πράσινο και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.