• Arena Spider Παιδικά Γυαλιά Θαλάσσης
  • Arena Spider Παιδικά Γυαλιά Θαλάσσης
  • Arena Spider Παιδικά Γυαλιά Θαλάσσης
  • Arena Spider Παιδικά Γυαλιά Θαλάσσης
6 άτομα το είδαν πρόσφατα

Arena Spider Παιδικά Γυαλιά Θαλάσσης

€14.99€14.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 149 πόντους.

One Size
  • Επίλεξε
  • One Size

Το προϊόν διατίθεται από
Το προϊόν που αποστέλλεται από adidas, πωλείται/επιστρέφεται αποκλειστικά από την adidas & διατίθεται μόνο εντός Ελλάδος. *Εξαιρείται απ' όλα τα promotions, κουπόνια και αγορά μέσω egift card. Μάθε περισσότερα
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία μόνο από
Μάθε περισσότερα

Δωρεάν Επιστροφές Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Αποστολή άνω των 59€ Δωρεάν Αποστολή άνω των 59€

Arena Spider Παιδικά Γυαλιά Θαλάσσης

Αυτά τα παιδικά γυαλιά θαλάσσης είναι ιδανικά για να ανακαλύψουν οι μικροί μας φίλοι τον βυθό της θάλασσας, αλλά και για να κάνουν τις προπονήσεις τους στην πισίνα. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό με φακό Mirror Antifog Φίλτρο UV και Antifog, ένα αντιθαμβωτικό στρώμα μέσα στους προσοφθάλμιους φακούς. Διαθέτει ευκαμπτη γέφυρα μύτης που είναι πολύ μαλακή και προσαρμόζεται εύκολα στο πρόσωπο.

         

Πληροφορίες

• Υλικό: Σιλικόνη

• Φακοί Mirror Antifog Φίλτρο UV που απορροφά την επικίνδυνη ακτινοβολία UVA και UVB

• Εύκαμπτη γέφυρα μύτης μαλακή που προσαρμόζεται στο πρόσωπο

•  Antifog αντιθαμβωτικό στρώμα μέσα στους προσοφθάλμιους φακούς

• Ρυθμιζόμενα λουριά

            

Extra Λεπτομέρειες

• Branding Arena

• Χρώμα: Μπλε/ Κίτρινο

004310-202
9000116056_1523

Μάθε για την Arena

Η Arena δημιουργήθηκε το 1973 από τον Horst Dassler, γιο του ιδρυτή της Adidas, Adolf Dassler, με σκοπό την κατασκευή ανταγωνιστικών μαγιό. Η ιδέα της παραγωγής αθλητικών ειδών ήρθε στον Dassler μετά την εκπληκτική απόδοση του κολυμβητή Mark Spitz στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο, όπου κέρδισε επτά χρυσά μετάλλια. Το 1973 το brand ξεκίνησε την πρώτη της σειρά μαγιό, το "Skinfit", φτιαγμένο από το εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα το οποίο ζύγιζε μόνο 18 γραμμάρια. Ένα χρόνο αργότερα, η Arena υπέγραψε την πρώτη συμφωνία χορηγίας με τον Αυστραλό κολυμβητή Shane Gould, ο οποίος είχε κερδίσει 5 Ολυμπιακά μετάλλια στο Μόναχο. Η Arena κυκλοφόρησε μια συλλογή μαγιό με το όνομά του. Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η χορηγία ήταν το κλειδί για την επιτυχία του brand, η Arena υπέγραψε άλλους μεμονωμένους αθλητές για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ. Μερικοί αθλητές που χρηματοδοτήθηκαν ήταν οι Mark Spitz, Novella Calligaris, Steve Furniss, David Wilke, Shirley Babashoff, Gary Hall, Klaus Dibiasi και Ulrika Knape, μεταξύ άλλων. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, η Arena εισήγαγε το μαγιό "Flyback", σχεδιασμένο με λεπτούς ιμάντες για τη δημιουργία μεγαλύτερων ανοιγμάτων ώμου. Άλλα μαγιό που λάνσαραν ήταν τα "AquaRacer" (1990) και "X-Flat" (1997), ενώ η μάρκα συνέχισε να προσλαμβάνει νέα ταλέντα για να προσθέσει στη λίστα των χορηγιών της. Μερικοί από τους αθλητές που υπογράφηκαν ήταν οι Alexander Popov και Franziska van Almsick. Το 2019, η Arena αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα της ιταλική μάρκας μαγιό, Diana.

Μπορεί να σου αρέσουν
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.