• GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
  • GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch
77 άτομα το είδαν πρόσφατα

GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch

€999.99€999.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 9999 πόντους.

One Size
  • Επίλεξε
  • One Size

Το προϊόν εξαιρείται από τη χρήση εκπτωτικών κουπονιών & προσφορών.

Το προϊόν διατίθεται από
Το προϊόν που αποστέλλεται από adidas, πωλείται/επιστρέφεται αποκλειστικά από την adidas & διατίθεται μόνο εντός Ελλάδος. *Εξαιρείται απ' όλα τα promotions, κουπόνια και αγορά μέσω egift card. Μάθε περισσότερα
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία μόνο από
Μάθε περισσότερα

Δωρεάν Επιστροφές Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά Δωρεάν Μεταφορικά

GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι για τη φυσική σου κατάσταση, το κορυφαίο smartwatch epix έχει ό,τι χρειάζεσαι για να φτάσεις εκεί. Κατανόησε το σώμα σου καλύτερα με παρακολούθηση υγείας 24/7
Λάβε έξυπνες ειδοποιήσεις για να είσαι πάντα σε σύνδεση με ό,τι έχει σημασία και προπονήσου με ειδικές αθλητικές εφαρμογές, ενσωματωμένες πάνω στον καρπό σου. Πλοηγήσου με σιγουριά με επιλογές χαρτών TopoActive και παράτεινε τις περιπέτειες σου με μέχρι και 16 μέρες αυτονομίας μπαταρίας!

       

Σχεδιασμένο για το Δικό σου Τρόπο Ζωής

Η εντυπωσιακή πάντα ενεργή οθόνη AMOLED στις 1,3 ίντσες, δίνει ζωή στο ρολόι σου ακόμα και κάτω από το έντονο ηλιακό φως.

        

Οθόνη Αφής και Κουμπιά

Ο έμπιστος έλεγχος από τα κουμπιά που δουλεύει σε κάθε συνθήκη ταίριαξε με την νέα οθόνη αφής για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες χάρτη.

         

Κορυφαία Υλικά

Συνδύασε την εμφάνιση του ρολογιού σου με τον τρόπο ζωής σου με επιλογές για οθόνη από ζαφείρι, στεφάνη τιτανίου ή από ανοξείδωτο ατσάλι.

       

Παλμικό Οξύμετρο

Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας του παλμικού οξυμέτρου2 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σου για να εκτιμήσει πόσο καλά απορροφάει το σώμα σου το οξυγόνο.

       

Καρδιακοί Παλμοί στον Καρπό

Το ρολόι λαμβάνει συνεχώς δείγματα της καρδιακής σου συχνότητας και θα σε ειδοποιήσει εάν οι παλμοί σου είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί σε κατάσταση ανάπαυσης. Σε βοηθάει ακόμα να παρακολουθείς πως δουλεύει η καρδιά σου κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων σου, ακόμα και ενώ κολυμπάς

      

Καταγραφή Αναπνοής

Δες πως αναπνέεις κατά την διάρκεια της μέρας, στον ύπνο σου, στις ασκήσεις αναπνοής και στη γιόγκα.

       

Καταγραφή Στρες

Η μεταβλητότητα των καρδιακών σου παλμών χρησιμοποιείται για υπολογίσει την βαθμολογία του στρες σου, ώστε να μπορείς να δεις αν έχεις μια ήρεμη, ισορροπημένη ή στρεσογόνα μέρα.

       

Βαθμολογία Ύπνου και Εξελιγμένη Παρακολούθηση

Λάβε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σου (ελαφρύς, βαθύς, REM). Δες τα όλα σε μία εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει του βαθμολογία του ύπνου σου και συμβουλές.

      

Body Battery™ Παρακολούθηση Ενέργειας

Βελτιστοποίησε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σου, χρησιμοποιώντας την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να μετρήσεις το πότε είσαι έτοιμος/η να δραστηριοποιηθείς ή χρειάζεσαι ξεκούραση.

       

Καταγραφή Ενυδάτωσης

Κατάγραψε την ημερήσια πρόσληψη υγρών, ως υπενθύμιση για να μένεις ενυδατωμένος/η. Μπορείς ακόμα να έχεις έναν αυτόματο στόχο για την ενυδάτωση που προσαρμόζεται με το πόσο ιδρώτα χάνεις κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.

       

Επιπλέον Λειτουργίες & Πληροφορίες

Αθλητικές Εφαρμογές: Χρησιμοποίησε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, σερφ, αναρρίχηση σε κλειστό χώρο και άλλα.

Ασκήσεις με Κινούμενα Γραφικά: Το ρολόι διαθέτει προεγκατεστημένες, εύκολες για να τις ακολουθήσεις ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για αερόβια άσκηση, ενδυνάμωση, γιόγκα, Pilates και HIIT. Μπορείς να κατεβάσεις ακόμα περισσότερες από την εφαρμογή Garmin Connect.

Προπονήσεις HIIT: Χρησιμοποίησε αυτό το προφίλ δραστηριότητας με διαφορετικά χρονόμετρα για να καταγράψεις τις HIIT προπονήσεις σους που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata και προσαρμοσμένο στυλ. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαλείμματα άσκησης / ξεκούρασης και πολλά άλλα.

GARMIN Coach: Αυτά τα δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης διαθέτουν καθοδήγηση από εξειδικευμένους προπονητές για να προσαρμοστούν σε εσένα και τους στόχους σου. Οι ασκήσεις συγχρονίζονται απευθείας στο ρολόι σου από το Garmin Connect.

Εικονική Πρόβλεψη Αγώνα: Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος σου και τη συνολική σου φυσική κατάσταση, αυτή η λειτουργία σου παρέχει μια εκτίμηση για τον ρυθμό που πρέπει να έχεις για την απόσταση που θες να τρέξεις. Το γράφημα δεδομένων τάσης δείχνει πως η προπόνηση σου επιδρά με τον χρόνο.

Τεχνολογία PacePro™: Η πρωτοποριακή στο είδος της λειτουργία PacePro σε βοηθάει να κρατήσεις τον ρυθμό σου με καθοδήγηση σύμφωνα με την κλίση καθώς τρέχεις μια πορεία.

VO2 Max: Προπονήσου πιο έξυπνα με την μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου VO2max, έναν δείκτη απόδοσης. Προσαρμόζεται στο ορεινό τρέξιμο και λαμβάνει υπόψιν του τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να προκύψουν από την ζέστη ή το υψόμετρο.

Μετρήσεις Απόδοσης: Δες εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης που περιλαμβάνουν εκτιμήσεις για την δυναμική τρεξίματος, VO2 max, χρόνο αποκατάστασης και πολλά άλλα.

Real-Time Stamina: Παρακολούθησε και διαχειρίσου την κόπωσή σου και απόφυγε την υπερπροσπάθεια όταν ξεκινάς ένα τρέξιμο ή μια ποδηλασία.

Ημερήσιες Προτάσεις Ασκήσεων: Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψιν εσένα και το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, λάβε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία με βάση το τρέχον σου φορτίο άσκησης και κατάσταση προπόνησης.

Χρόνος Αποκατάστασης: Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σου επιτρέπει να γνωρίζεις πότε είσαι έτοιμος/ η για μια ακόμη σκληρή προπόνηση. Λαμβάνει υπόψιν του επίσης την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως στρες, ημερήσια δραστηριότητα και ύπνος.

Δυναμική MTB: Κατάγραψε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης με μετρήσεις mountain bike, καθώς και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™, που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατέβηκες, δίνοντας σου μια βαθμολογία για να ξεπεράσεις την επόμενη φορά.

Ορειβατικό Σκι: Μείνε ενημερωμένος/η όταν είσαι στο χιόνι. Αυτό το προφορτωμένο προφίλ σε βοηθάει να ξεχωρίσεις το σκι από την ανάβαση. Δείχνει μετρήσεις συγκεκριμένες τόσο για την ανάβαση όσο και την κατάβαση.

Δυναμική XC Ski: Όταν συνδέεται με μια ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro™ (πωλείται χωριστά), η μέτρηση της ισχύος του σκι βοηθάει στην μέτρηση του πραγματικού φορτίου της άσκησης σε όλες τις προπονήσεις σας cross-country.

Λειτουργίες Surf: Αυτό το ρολόι είναι συμβατό με το Surfline® για να σου δίνει πληροφορίες για τις παλίρροιες, το ύψος των κυμάτων, τον αέρα και αξιολογήσεις για τις 5 κοντινότερες τοποθεσίες. Είναι επίσης συμβατό την εφαρμογή Surfline® για να δημιουργείς βίντεο από κάθε κύμα που σερφάρεις μπροστά σε μια κάμερα Surfline.

Υποστήριξη Multi-GNSS: Έχεις πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, GALILEO). Έχεις επίσης πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε.

Αισθητήρες ABC: Πλοηγήσου στο επόμενο μονοπάτι σου με αισθητήρες ABC που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

Εγκλιματισμός: Αυτό το widget δείχνει το τρέχον υψόμετρο σου, το υψόμετρο εγκλιματισμού σου και το σχετικό παλμικό οξύμετρο, καρδιακούς παλμούς, και τον ρυθμό αναπνοής, ώστε να δεις πώς λειτουργείς στο συγκεκριμένο υψόμετρο.

Λειτουργία ClimbPro: Χρησιμοποίησε τον σχεδιασμό ανάβασης ClimbPrο για να δεις σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις μελλοντικές ανηφόρες, περιλαμβανομένων κλίσης, απόστασης και υψομετρική διαφορά καθώς και τις κατηφόρες και τα επίπεδα τμήματα.

Χάρτες TopoActive: Κατέβασε τους χάρτες TopoActive από όλο τον κόσμο μέσω Wi-Fi®, ή λάβε προφορτωμένους τους τοπικούς χάρτες, για να είστε ενήμεροι στις εξερευνήσεις σας. Δες ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρα, κορυφές, ακτογραμμές, λίμνες και άλλες γεωγραφικές λειτουργίες

Χάρτες Σκι: Κατέβα τις πλαγιές με προφορτωμένους τοπογραφικούς χάρτες και χρησιμοποίησε τους χάρτες SkiView για να βλέπεις τα ονόματα και το επίπεδο δυσκολίας για πίστες σε πάνω από 2.000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως.

Γήπεδα Γκολφ: Δες έγχρωμους χάρτες γηπέδων για πάνω από 42.000 γήπεδα γκολφ παγκοσμίως και χρησιμοποίησε τις λειτουργίες στόχου και αποστάσεων PlaysLike .

Πορεία μετ' Επιστροφής: Βάλε την απόσταση που θες να ταξιδέψεις και θα έχεις προτεινόμενες πορείες που θα σε φέρουν πάλι πίσω στο σημείο που ξεκίνησες. Η δημοφιλής δρομολόγηση Trendline™ σε βοηθάει να βρεις τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια.

Πλοήγηση Στροφή προς Στροφή: Ακολούθησε μια πορεία ή διαδρομή με την βοήθεια των οδηγιών στροφή προς στροφή, που σου επιτρέπουν να γνωρίζεις νωρίτερα πότε έρχεται η επόμενη στροφή.

Έξυπνες Ειδοποιήσεις: Μπορείς να λαμβάνεις mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σου όταν το έχεις συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

Εφαρμογές Μουσικής: Κατέβασε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας σε Spotify®, Deezer ή Amazon Music (ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποίησε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για αναπαραγωγή χωρίς το τηλέφωνο.

GARMIN Pay™ Ανέπαφες Πληρωμές: Απόφυγε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay™ μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

Λειτουργίες Ασφάλειας και Εντοπισμού: Όταν έχεις συνδέσει το τηλέφωνο και το ρολόι σου, η τρέχουσα τοποθεσία σου μπορεί να αποσταλεί στις επαφές σου χειροκίνητα ή (σε εξωτερικές δραστηριότητες) αυτόματα με την ενσωματωμένη λειτουργία, ανίχνευσης συμβάντος.

Κατάστημα Connect IQ™: Κατέβασε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ.

Διαχείριση Ενέργειας: Δες πως οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας, ώστε να κάνεις εύκολα αλλαγές για να επεκτείνεις την διάρκεια της μπαταρίας καθώς είσαι σε κίνηση.

          

Αυτονομία Μπαταρίας

• Smartwatch: Μέχρι 16 μέρες (6 μέρες με οθόνη πάντα ενεργοποιημένη)

• Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας: Μέχρι 21 μέρες

• Μόνο GPS: Μέχρι 42 ώρες (30 ώρες με οθόνη πάντα ενεργοποιημένη)

• Όλα τα Δορυφορικά Συστήματα: Μέχρι 32 Ώρες (24 ώρες με οθόνη πάντα ενεργοποιημένη)

• Όλα τα Δορυφορικά Συστήματα + MULTI-BAND: Μέχρι 20 ώρες (15 ώρες με οθόνη πάντα ενεργοποιημένη)

• Όλα τα Δορυφορικά Συστήματα + Μουσική: Μέχρι 10 ώρες (9 ώρες με οθόνη πάντα ενεργοποιημένη)

• Max Battery GPS: Μέχρι 75 ώρες

• Εξόρμηση με GPS: Μέχρι 14 μέρες

            

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Υλικό Φακού: ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

• Υλικό Στεφάνης: Τιτάνιο με Επικάλυψη DLC ή Καθαρό Τιτάνιο

• Υλικό Πλαισίου: Πολυμερές Ενισχυμένο με Ίνες με Οπίσθιο Κάλυμμα από Τιτάνιο

• Quickfit Λουράκια Σιλικόνης (22χιλ.)

• Φυσικό Μέγεθος: 47 x 47 x 14.5 χιλ.

• Ταιριάζει σε Καρπούς με Περίμετρο: 125-208 χιλ

• Έγχρωμη Οθόνη Αφής με Διάμετρο 1.3″ (33.02 χιλ)

• Ανάλυση Οθόνης: 416 x 416 pixels

• Τύπος Οθόνης: AMOLED (Πάντα Ενεργοποιημένη)

• Βάρος: 70 γρ

• Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM

• Μνήμη/ Ιστορικό: 32 GB

       

In the Box

• epix™

• Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης

• Οδηγίες χρήσης

        

→ Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία.

010-02582-21
9000118713_1539

Μάθε για την GAMRIN

Η Garmin ιδρύθηκε το 1989 και δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο. Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο της άθλησης και της ευεξίας. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Μπορεί να σου αρέσουν
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.