Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 55

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Μπουστάκια

από 3
96 styles.
από 3

Nike Μπουστάκια

Βρες Nike Μπουστάκια για γυναίκες και παιδιά (κορίτσια). Η γυμναστική πρέπει να είναι απόλαυση, εκτόνωση και χαρά. Γι' αυτό χρειάζεται να έχεις τα κατάλληλα ρούχα, που θα σου προσφέρουν την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια ώστε το μόνο που θα σκέφτεσαι να είναι οι ασκήσεις και οι στόχοι σου. Η συλλογή της Nike από αθλητικά σουτιέν σου δίνει μια πληθώρα επιλογών για να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο. Μικρή, μέτρια ή μεγάλη υποστήριξη; Πλάτη αθλητική racerback ή με ίσιες τιράντες; Με ή χωρίς αποσπώμενη ενίσχυση/ επένδυση; Βρες τα όλα εδώ!

   

Ανακάλυψε γυναικεία και κοριτσίστικα μπουστάκια Nike σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Βρες Το Κατάλληλο Nike Γυναικείο Αθλητικό Μπουστάκι

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που έχει παρατηρηθεί στα αθλητικά Nike μπουστάκια είναι η λάθος επιλογή μεγέθους. Στις περισσότερες περιπτώσεις το μέγεθος είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να βλάπτεις το στήθος σου.

Η επιλογή για γυναικεία Nike μπουστάκια είναι πολύ σημαντική καθώς καθορίζει την αποδοτικότητα και την άνεση που θα έχεις στην προπόνησή σου. Ένα αθλητικό Nike γυναικείο μπουστάκι σου παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεσαι σε κάθε είδος προπόνησης. Για να βρεις το ιδανικό Nike αθλητικό μπουστάκι με την κατάλληλη υποστήριξη, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τους εξής παράγοντες:

Για γυναίκες με μεγάλο στήθος (cup C ή μεγαλύτερο): Κατάλληλο είναι ένα αθλητικό Nike μπουστάκι όπου τα cups θα ξεχωρίζουν μεταξύ τους ή κάποιο με φαρδύ λάστιχο για καλύτερη υποστήριξη.

Για γυναίκες με μικρότερο στήθος: Ιδανικό είναι ένα αθλητικό Nike bra που αγκαλιάζει σφιχτά το στήθος, κατασκευασμένο από ένα σταθερό διαπνέον ύφασμα, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Για ευαίσθητο δέρμα: Προτίμησε ένα αθλητικό Nike μπουστάκι χωρίς ραφές, που μπορεί να σε ενοχλούν ή να τρίβονται επάνω στο δέρμα σου, προσφέροντάς σου απαλή αίσθηση και ελευθερία κινήσεων.

Αυτό Ξεχωρίζει τα Nike Μπουστάκια

Ένα Nike αθλητικό μπουστάκι μπορεί να απογειωθεί με τις τεχνολογίες που διαθέτει, κάνοντας την προπόνησή σου να φαίνεται παιχνίδι. Στο Cosmossport μπορείς να βρεις γυναικεία Nike αθλητικά μπουστάκια με τεχνολογίες όπως τεχνολογία Dri Fit η οποία απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα για στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Πέρα από τις τεχνολογίες που διαθέτουν τα Nike μπουστάκια ξεχωρίζουν για την premium σύνθεση των υφασμάτων τους αφού σου χαρίζουν διαπνοή ανάλαφρη αίσθηση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Το design τους επίσης τα κάνει να ξεχωρίζουν αφού θα βρεις Nike bra με έντονο ή διακριτικό design, χιαστί, αθλητική ή κανονική πλάτη. Όσον αφορά την εφαρμογή τους τα μπουστάκια Nike διαφέρουν στην εφαρμογή, αφού θα βρεις με στενή, κανονική και χαλαρή εφαρμογή. Για μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν τα Nike μπουστάκια.

Επίλεξε Top Γυναικεία Μπουστάκια Nike Μέσα Από το Κορυφαίο Store!

Είτε θες γυναικείο μπουστάκι Nike με στρογγυλή λαιμόκοψη με V, με χοντρές ή λεπτές τιράντες, με ελαφριά, μέτρια ή μέγιστη υποστήριξη, με ενίσχυση η χωρίς θα το βρεις στο Cosmossport.gr. Επίλεξε το ιδανικό Nike γυναικείο μπουστάκι για σένα ανάμεσα από χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, μπλε, μωβ, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο με prints και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.