Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

22 230

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Άσπρα Παπούτσια και Μποτάκια

367 styles.
από 11

Άσπρα Ανδρικά Παπούτσια

Βρες Άσπρα Παπούτσια, Μποτάκια και Sneakers για Άνδρες. Ψάχνεις παπούτσια που να φοριούνται όλο τον χρόνο, να ταιριάζουν με όλα τα στιλ ντυσίματος και με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς; Τότε, είσαι στο σωστό μέρος! Τα λευκά παπούτσια και μποτάκια είναι το απόλυτο  must-have για κάθε ανδρική συλλογή. Αν θες να έχεις άψογη εμφάνιση στις προπονήσεις σου στο γυμναστήριο και υψηλές επιδόσεις σε κάθε προπόνηση, διάλεξε λευκά αθλητικά παπούτσια. Αν αγαπάς τα lifestyle looks και θες να είσαι up-to-date με τα τελευταία fashion trends, φόρεσε άσπρα sneakers από τις διάσημες συλλογές Top Brands. 

  

Ανακάλυψε την συλλογή μας από Ανδρικά Παπούτσια σε Άσπρο χρώμα, σε ποικιλία από σχέδια και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.