Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

23 73

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Tommy Jeans Παντόφλες και Slides

18 styles.

Tommy Jeans Slides

Βρες Tommy Jeans Slides για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά (Αγόρια ή Κορίτσια). Η συλλογή Slides της Tommy Jeans σου δίνει την ευκαιρία να προσθέσεις άνεση και μοντέρνο, chic στιλ στις καθημερινές σου εμφανίσεις όλο το καλοκαίρι. Είτε βρίσκεσαι στην παραλία, είτε στο κολυμβητήριο ή απλά κινείσαι μέσα στο σπίτι, οι καλοκαιρινές παντόφλες της Tommy Jeans σου προσφέρουν αναπαυτικό πάτημα και αντιολισθητική προστασία.

  

Ανακάλυψε Ανδρικές, Γυναικείες και Παιδικές Παντόφλες Tommy Jeans σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Θα βρω στο Cosmos Sport Tommy Jeans Slides by Tommy Hilfiger;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις Tommy Jeans Slides by Tommy Hifliger σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ( για αγόρια & κορίτσια) styles. Βρες Tommy Jeans by Tommy Hilfiger slides σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε Απίστευτες Τιμές και με Δωρεάν Δυνατότητα Επιστροφής.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και το στυλ των Tommy Jeans Slides από τη Tommy Hilfiger;

Τα χαρακτηριστικά των slides Tommy Jeans από την Tommy Hilfiger είναι η ποιοτική κατασκευή τους από υλικά υψηλής ποιότητας. Επίσης είναι ο εξαιρετικά μαλακός τους και εύκαμπτος πάτος που προσφέρει μαλακό πάτημα στα πόδια σου και μέγιστη αντικραδασμική προστασία. Τέλος το εμβληματικό Tommy Jeans design κάνει τις παντόφλες Tommy Jeans by Tommy Hilfiger να ξεχωρίζουν, δίνοντας την δική του υπογραφή.

Ποια είναι τα διαθέσιμα χρώματα σε Tommy Jeans Slides;

Βρες μια γκάμα σε Tommy Jeans slides, μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε, πολύχρωμο, πράσινο και ροζ. Κάνε τον πιο cool χρωματικό συνδυασμό και επίλεξε τα ιδανικά Tommy Jeans slides για το στυλ σου.

Πως να φροντίσω σωστα τα Tommy Slides μου;

Φρόντισε τα Tommy slides σου προσεκτικά καθαρίζοντάς τα με ένα απαλό πανί και ένα ήπιο ή ειδικό για υποδήματα καθαριστικό. Εάν ο λεκές δεν είναι έντονος, μπορείς να τον αφαιρέσεις με ένα ειδικό καθαριστικό πανάκι. Για εσένα που θέλεις πιο εξειδικευμένη περιποίηση για τα Tommy slides σου, μπορείς να προμηθευτείς μέσα από το site μας με καθαριστικά ειδικά για παπούτσια.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.